- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- martyna10146
- Wylogowany
- gaworzenie
AgusiaKRK - Twój Franio dzielny chłopak, oby tak dalej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas pogoda sliczna wiec korzystamy i smigamy z Jaskiem na spacerki
Agusia buziaczki dla Frania
powiem Wam ze mnie plecy nie bola i ogolnie jestem zywotna, ale od wczoraj mnie kosc łonowa, spojenie łonowe boli,chyba sie wszystko rozchodzi, momentami to jak stara babka chodze
w czwartek ide na USG juz sie doczekac nie moge, mam nadzieje ze u dzidzi wszystko ok
dobra lece ogarnac obiadek bo mi Gagatek usnał wiec mozna cos na spokojnie zrobic
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
My dopiero mniej więcej ogarnęliśmy formalności z zarejestrowaniem dziecka i dokumenty do pracy i ubezpieczenia, dziś kupujemy wózek i łóżeczko. Teraz już przygotowania pełną parą, żeby wszystko czekało gotowe na Franusia
- Milusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Izek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Milusia
- Wylogowany
- gaworzenie
A jak z waszymi wyprawkami ? Wszystko macie już gotowe? Jakich kosmetyków będziecie używać ?
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj przejrzałam co mam i czego nie i chyba zostaly tylko art apteczne, leki i pieluszki
Z kosmetyków to zdecydowalam sie na kosmetyki do kapieli Oilatum, a kremy, zasypki itp Ziajka. Oilatum z polecenia położnej i koleżanek, natomiast kosmetyki Ziaji używała moja siostra i kuzynki. Co do zasypki (pudru) - koleżanki które rodziły latem zgodnie stwierdziły że to właśnie puder i środek na komary towary deficytowe w tym czasie
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziewczyny czy wasze maleństwa tez tak buszują w brzuszku? Moja od tygodnia tak się rozpycha że zaczynam zwijać się z bólu. Cudowne uczucie, ale chyba juz bym wolała żeby sie urodziła
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czyżbym tak nawymyślała??? Niemożliwe!!!
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ja jeszcze nic nie mam naszykowane ma zamiar zabrać się za to po weekendzie majowym jak Młodemu wyprawie 2 latka
Atilla z wózkiem to może 2 tyg robocze liczą. Wiec jeszcze parę dni mają
Co do kosmetyków to z Jaskiem używałam emolium a później przeszliśmy na ziaja i do tej pory jej używamy
- Milusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Moja mała tak się przeciąga ze cały czas brzuch mam w różnych pozycjach tylko to nie są kopniaki a nieraz bolące ruchy tez tak macie ?
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
My ostatnio korzystamy z pogody i całe dni po za domem to już nawet nie mam siły nic naskrobać....
I moja Iga dziś w nocy dostała straszny kasze i cały nos zawalony, w oczkach aż katar....więc dziś do pediatry się wybieramy...
Witaj Milusia! Nigdy nie jest za późno na dołączenie
Ja wyprawkę powoli a nawet bardzo powoli kompletuję ale do torby do szpitala już mam prawie wszystko!
Przy poprzednich dzieciach stosowałam Oilatum i byłam zadowolona więc teraz pewnie też się sprawdzi.
Tylko tym razem muszę kupić dobry krem z filtrem bo dzidzia będzie na lato to i o upały zahaczymy.....
O moje dziecko w brzuchu to już nie wiem co wyrabia, wieczorami to chyba przemeblowanie....wierci się strasznie...
Ja to się czuję jak kaleka...chodzić nie mogę bo mnie pięty strasznie bolą i kręgosłup a i nogi mi chyba puchną bo ledwo co w buty je wbijam...jak chwilę usiądę to po wstaniu kroku nie mogę zrobić bo mam tak zastałe krocze....normalnie masakra!
Agusia jak u Was? Wrzuć zdjęcie Frania jak urósł...
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do harcy naszych maluchów to pytalam was jakiś czas temu o to czy wasze też mają ADHD. Już wtedy moje wnętrzności były w niebezpieczeństwie. A teraz hmmmm chyba ich już nie mam, a zamiast nich jedną obolałą masę
Byłam wtedy akurat na " przeglądzie" u mojego gina i przy ktg musiał pielęgniarkę usadzić na 2 h bo mały tak wierzgał, że co chwilkę spod czujnika uciekał i alarm na pół szpitala sie rozlegał lekrz na to "teraz wiem o co ci chodziło... ale przynajmniej nie marudzisz że się mały nie rusza"