- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- Senari
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Martyna bardzo fajny ten leżaczek ja właściwie to tylko wózek kupuję a resztę dostanę i właśnie czekam na leżaczek
Senari piękny pokoik A najbardziej podoba mi się łóżeczko Myślisz że taka herbatka ma jakiś wpływ na poród ?? ja czekam do końca miesiąca żeby być pewną że wszystko jest ok bo sama już nie wiem w którym tygodniu jestem
- Senari
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie mam pojęcia czy ta herbatka faktycznie działa czy nie Wiem tylko tyle, że jest zdrowas, a w 37 tygodniu ciąży nie może mi zaszkodzić
Poniżej link do informacji o herbatce z liści malin
parenting.pl/portal/herbata-z-lisci-malin
Pozdrawiam
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MiliB24
- Wylogowany
- gaworzenie
Jestem coraz bardziej niecierpliwa im bliżej terminu. Tym bardziej że wczoraj rano koleżanka urodziła, a dzisiaj dwie znajome. Tak im zazdroszczę, że już tulą swoje maluchy
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MiliB24
- Wylogowany
- gaworzenie
Też się pochwalę co wczoraj kupiłam synusiowi
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
ja byłam wczoraj na wizycie niestety bez usg, wyniki mam dobre doktorek powiedział ze jeszcze przynajmniej 3 tygodnie wytrzymac i ciaza donoszona, jak usłyszałam te 3 tyg to po powrocie do domu odrazu sie wziełam za pranie i szykowanie powoli torby do szpitala, ale jak znam zycie to pewnie i tak mnie wczesniej nic nie złapie, zeby sie jeszcze nie okazało ze w lipcu dopiero urodze, choc powiem Wam ze wczoraj wieczorem miałam takie bole w okolicach jajników jak na miesiaczke w ciazy tego nie miałam i mowie do M ze mnie tak boli, ze dziwne, ze chyba to jeszcze nie skurcze, a M mowi, no ale przeciez nie rodzisz masz jeszcze czas, a ja do niego ze nie wiadomo, przeciez cos wczesniej moze ruszyc, to powiedział ze jaja sobie z niego robvie, ale dzis sie przyznał ze nogi sie troche pod nim ugieły, najgorsze ze nic nie mam gotowe
sliczne ciuszki dla dziecziakow, wszystkie takie słodkie, juz by sie chcialo ubierac nasze maluchy
MiliB nic sie nie martw ze nie trzymałas malucha i ze nie przewijałas, wszystko przychodzi naturalnie, ja tez sie bałam przed pierwszym porodem, ale jakos tak to wszystko wyszło w praniu, choc teraz jak patrze na te małe ciuszki to nie pamietam zeby mu Jasiek był taki malutki
Senarii pokoi sliczny
martyna fajny tez lezaczek
ktoras z Was pisała o skurczach na ktg, powiem z doswiadczenia ze skurczy porodowych nie da sie nie zauwazyc a jak ktos ma wywoływany porod tak jak ja miałam podana oksytocyne to momenatmi myslałam ze wykorkuje bo skurcz za skurczem, prawie w ogole przerwy nie było, ale jak sie widzi bobaska juz po wszystkim, to sie o bolach zapomina i to szybko
dobra spadam bo mi sie obiad w piekarniku spali
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Śliczne te ubranka Ja nawet nie pomyślałam o niczym na wyjście i muszę zobaczyć coś przyszykować Dobrze że jesteście to chociaż o niczym nie zapomnę
MiliB nie jesteś sama ! ja też nie mam żadnego doświadczenia z takimi maluszkami bo jakoś nikt bliski nie miał jeszcze dzieci. Wszystkiego się nauczymy
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Fajni jest mieć kogoś ze sobą na poroodowce. Ja najpierw nie chcialam M bo on ma taki czarny Humor i myślałam że będzie mnie wnerwia l. On też tak średnio chciał. Ale po porodzie cieszylismy się ze Rodzilosmy razem. Teraz tez mamy taki plan
- Senari
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale jestem na siebie wściekła!!!!! Pojechałam po zamówione rzeczy na baby shower ..... Przy parkowaniu kamera cofania nie wykryła mi donicy (była prawie niższa od podwozia).... samochód mi się porysował.... Masakra jakaś....
A chciałam być samodzielna i wszystko pozałatwiać bez pomocy męża.... Jeszcze później jak wysiadałam w garażu to klakson mi się włączył za sprawą mojego wielkiego brzucha …..
Już nie mogę się doczekać kiedy Sara w końcu się urodzi.... Przez ciążę czuję się trasznie niezdarna ......
Mam nadzieję, że Wam lepiej minął dzień
Pozdrawiam,
- Izek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Fakt pobyt na patologii nie nastraja raczej optymistycznie, za dużo rzeczy człowiek się nasłucha i naogląda,ale trzeba nabrać do tego dystansu.
betka81 a Ty wyspana w końcu?
mili tak jak piszą dziewczyny nie ma co się martwić, wszystko tak samo przychodzi i na pewno nauczysz się obsługi swojego maluszka. Po tygodniu stwierdziłam że to bardzo łatwe choć sama wcześniej mocno się obawiałam czy nie zrobię takiej kruszynce krzywdy.I przewijanie nadgorliwie ćwiczyłam na miśku:)
Azja komplecik słodziutki , gdybym nie miała full ciuszków po moim synku też bym taki chętnie małemu sprawiła. Kurcze nie wiem jak u Was mamusie które mają ubranka po starszych dzieciach ale dużo rzeczy pożółkło mi zwłaszcza białych i ciężko to jakoś wywabić dzieciowymi proszkami i odplamiaczami.
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa