- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Też myślałam o tym pasie. Z tego co udało mi sie dowiedzieć to efekty potrafia być imponujące. Jednak odradzają używania po cc kiedy mięśnie były poprzecinanie ponieważ tak jak beadka pisała rozleniwia mięśnie i ciężko im dojść do siebie. Ponoć po porodzie naturalnym extra sprawa. Ja się cały czas zastanawiam. Wiem jedno od sierpnia na 100% wracam do zoomby
Mili w szpitalu w ktorym ja będę rodzić potrzebne są ponoć 2 do 4 monet 5 złotowych do automatów z ochraniaczami 2 piątki do porodu i 2 na potem. Z tym ze w moim szpitalu mąż może być obecny tylko przy porodzie tzn na porodówce. Później odwiedzin na salach poporodowych nie ma, tylko w wyznaczony miejscach - stoloki na korytarzach a dzieciaczki goście oglądają przez szybkę tatusiowie też nie mają wstępu
chyba że się trafi na fajną położną i przymknie oko. Ale coś za coś. Opieka nad dzidzią i mamą przed i po porodzie jest w tym momencie ważniejsza
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- Senari
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
Dziewczyny byłam dzisiaj u mojej lekarki prowadzącej i dowiedziałam się, że Sara jest już gotowa do startu Główkę ma bardzo nisko i jak leżę na plecach to strasznie się złości bo ma mało miejsca na główkę )))
Następną wizytę mam 28 maja i moja lekarka powiedziała " "ma nadzieję, że uda się nam jeszcze spotkać przed porodem " Boję się trochę bo mój mąż 27-28 maja ma szkolenie w Danii ..... mam nadzieję, że Sara nie będzie chciała akurat wtedy przyjść na świat
Pozdrawiam serdecznie,
- martyna10146
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
Też się zastanawiam nad tym pasem na brzuch - fajnie by było szybko wrócić do ładnego brzuszka
Senari ale ci zazdroszczę, że ty już tak blisko!!! U mnie się zaczyna 38 tydzień i w sumie chciałabym już rodzić
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
No ale niech jeszcze troszkę mały u mnie posiedzi...
- MiliB24
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
senari to już coraz bliżej końca! ja dzisiaj chodzę i zastanawiam się kiedy nasz maluszek wyskoczy dzisiaj zaczęliśmy 39 tydzień. Coraz bardziej nie możemy się doczekać naszego Skarba.
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- Senari
- Wylogowany
- gaworzenie
Bili B24
U mnie w szpitalu osoba towarzysząca przy porodzie rodzinnym nic nie płaci. Opłata jest jedynie za udział w cesarskim cięciu - 200 zł.
- MiliB24
- Wylogowany
- gaworzenie
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja z tego co wiem w szpitalu w którym chcę rodzić nie ma żadnych opłat za poród rodzinny ale tak samo jak u Martyny nie można mieć douli a o położnej to nie wiem ponoć można sobie wykupić. Ale np w szpitalu w innej miejscowości poród rodzinny jest płatny tylko nie wiem ile. Mój mąż nie jest do końca przekonany o tym czy będzie przy porodzie ale namawiam go bo nie ma innych chętnych ! Moja mama na samą myśl o moim porodzie już wariuje więc jej nie proszę a na siostrę nie mam co liczyć.
No to dla niektórych już ostateczne oczekiwanie ! Bardzo wam zazdroszczę też chciałabym już czekać na wyjście Filipka ale muszę poczekać do końca miesiąca na ten bezpieczny tydzień.
- martyna10146
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
Mi ze wszystkich usg termin się pokrywa z om i cały czas pokazuje 4-5 czerwca. Ale chciałabym wcześniej
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Senari
- Wylogowany
- gaworzenie
Rozumiem Cię doskonale.... też nie mogę spać.... budzę się średnio co godzinę na wizytę w toalecie Wstaję około 6 rano bo już spać nie mogę... a później wyglądam jak zombie... Czekam z niecierpliwością na poród bo już męczy mnie strasznie ta niewiedza, złe samopoczucie i brak snu.
Pozdrawiam,
- domi11033
- Wylogowany
- gaworzenie