- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- nadinchen
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Przesłodkie te maluchy nasze są

Agusia a skąd masz literki? Na allegro widziałam sporo, ale jakoś nie mogłam się na żadne zdecydować
Atilla planuje w sw. Rodzinie, a co wyjdzie to zobaczymy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja też jeszcze 2w 1. Niby do terminu mam jeszcze trochę, ale myślałam, że skoro Mała chciała wychodzić na początku czerwca to może jakoś szybciej urodzę a tu dupa.. Także dziewczyny nierozpakowane - łączę się w bólu oczekiwania..
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ossa
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Izek Dawidek jest kochany, ucałuj go od cioci forumowej

Betka może Zojka jeszcze załapie jak ma łapać pierś, oby!

Agusia śliczne te literki, mi też się podobają oba warianty. No a Franio to już spory chłopak, pięknie rośnie

Jeszcze kilka do rozpakowania nas zostało, to która następna na ochotnika??

- MiliB24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

agusia Franio jaki już duży chłopak. Słodziak

Mojego synusia właśnie męczy brzuszek... Jutro mamy chrzest. Mam nadzieję, że mały nie będzie płakał w kościele. Tylko butla z mlekiem go uspokaja

- atilla
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Ale się pogoda zepsuła zimno i pada....
Mili fakt Erni już miesiąc a moja Zoja jutro 2 tygodnie kończy!!!!
Czas tak szybko leci....
To Erni ma dziś wielki dzień!!!! Załapiemy się na tort? Koniecznie wrzuć zdjęcia.
Ossa no nie wiem czy załapie aby prawidłowo bo jak jej głębiej wsuwam to się dławi i wypuszcza i łapie po swojemu...grunt, że ciągnie i mleko jej leci. Jak się najada to nie mam siły z nią walczyć.
Aguaia Franio słodziaczek. Nasz forumowy pierworodny

Literki super!!!
lizzy nadinchen atilla azja ossa oby u Was się już też ruszyło bo takie czekanie do końca jest dobijające. Szczerze nie wiem czy ja bym taka cierpliwa była. Bo ja już od pobytu w szpitalu marudziłam, że chcę urodzić a to był 36 tc i już wtedy byłam zdesperowana a co jak bym miała czekać do 24.06?????
Trzymam za Was kciuki abyście jak najszybciej miały przy sobie maleństwa....
Moja Zoja cały dzień ładnie je i idzie spać a wieczorem to siedzi na cycu i ze 4h!!!! Normalnie nie wiem co mam robić? Już smoczek wyjęłam ale nie chce przy nim zasypiać bo pociumka i wypluwa...
- martyna10146
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Jaki by nie był ten poród to jak się patrzy na taką słodką buzię to od razu cała trauma mija.
Bardzo, bardzo am życzę szybkich i sprawnych porodów i żebyście jak najszybciej mogły przytulić swoje maluszki

- MiliB24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak jak Wam pisałam, wczoraj synuś miał chrzest. Rano padało, ale później się przejaśniło i było w miarę ciepło. Mały w kościele nie spał, czasami mruczał jak kotek. Wystraszył się jak ksiądz polał mu główkę i trochę zapłakał. Na sali spał, a jak nie spał to grzecznie leżał we wózku. Goście się dziwili, ze taki spokojny. Teraz kolki go tak bardzo nie męczą, więc mało płacze. Oby się nie odmieniło.
Ja wczoraj strasznie źle się czułam. Miałam okropne zawroty głowy, coś mi siedziało na żołądku. Wymiotowałam. Nie mogłam wstać z łóżka. Przeszło mi dopiero przed 13, a na 15 był chrzest. Już myślałam, że trzeba będzie wszystko odwołać albo że się nie wyrobię z szykowaniem bo od rana nawet włosów nie byłam w stanie umyć, ale na szczęście mi przeszło. 15.05 byliśmy w kościele, więc dużego spóźnienia nie mieliśmy. Bez nas ksiądz i tak by nie zaczął. Mieliśmy tylko ceremonię chrztu, bez mszy, całość trwała raptem 10 minut. A to nasz Skarbuś w dniu swojego święta (w tym stroju z ciemną kamizelką był w kościele, a potem go przebrałam w coś cieńszego, bo na sali było ciepło).
- Ossa
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mili świetnie, że uroczystość się udała, Ernest wyglądał bombowo:)
- nadinchen
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Mili szybko chrzest zrobiłaś, ja to tak myślę że jak będzie miała dopiero 3 miesiące. Fajnie go ubrałaś

Betka żebyś wiedziała że to czekanie jest bardziej męczące niż chodzenie z brzuchem, hehe
Atilla na razie nic się nie zanosi u mnie. Ciekawa tylko jestem czy mnie przyjmą skoro mam skierowanie i będę już tydzień po terminie. Boję się żeby mnie nie odesłali do domu bo wolę już żeby mi coś dali na przyspieszenie..na pewno będę spokojniejsza w szpitalu...
- Senari
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Przepraszam, że tak długo nie dawałam znaku życia....Jak uda mi si wykąpać to jestem szczęśliwa

Mili
Naprawdę szybko ogarnęłaś chrzest

Moja malutka miała sesję zdjęciową i jestem mega zadowolona

- atilla
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Nadinchen, leżałam tam ostatnio przez prawie 2 tyg i tylko raz się zdarzyło że odsyłali. Nie martw się więc o to.

Weź ze sobą słodkie batony( im słodsze tym lapsze) - w całym szpitalu mają świra na to by w trakcie ktg dzidzie nie spały, więc jak spi przez 15 min to położne trzęsą brzuchem albo karzą jeść słodkie. I tak zamiast 40 min pod ktg leźy sie nawet 2 godz

- ariana21
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja też melduje się jeszcze 2w1... niestety. Jutro mam termin a dzisiaj byłam na wizycie i rozwarcie na 2 cm szyjka skrócona i mam się zgłosi do szpitala w sobotę na wieczór już do porodu także czekamy może się zacznie coś wcześniej...

- Ossa
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Trzymam za nas kciuki, bo jak się niedługo nie rozpakujemy to i o lipiec zahaczymy