- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
agge: widać, że rośnie z tygodnia na tydzień a to pierwszy dzidziuś? u mnie tak i mam na razie jeszcze mniejszy brzuszek, ale już czekam!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Cymoka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ehhh...padnięta jestem po tych targach, ale:
1) udało mi się trafić na mega zniżki u innego jubilera, co ma identyczne obrączki, ale zamiast 2200, to w tej samej próbie za 1400 są
2) Chyba jednak zmiana sukni będzie na taką: - bardziej w moim jednak stylu .
Kładę się, żeby odpocząć .
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój M. dziś w nocy jedzie na tydzień do Wrocławia, nigdy na tak długo nie byliśmy tak daleko od siebie ale się cieszę trochę, że sobie odpocznę od niego.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Piękne brzuszki Kobietki Ja też od początku ciązy nie mam w ogóle ochoty na przytulanko mam nadzieję,że nie długo to sie zmieni
Cymoka piękna suknia
Agge i jak tam bez M?
W czwartek wizyta znowu zobaczę moją dzidzie juz nie mogę się doczekać
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
zancik zazdroszczę, ja dopiero za 20 dni
Ja mam dziś gorszy dzień, głowa mi pęka i dziś bardziej mnie wymioty męczą.. eh nie mam siły :<
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- Cymoka
- Wylogowany
- gaworzenie
Daj jakiegoś linka, albo zdjęcie do sukienkiagge napisał: Ja sukienkę juz mam wybraną i zamówioną, końcem stycznia przymiarki
Dziewczyny - ratunku :/ Wiem, że nudna już jestem, ale miałam już dziś kupić tą suknię ślubną - takie ostatnie mierzenie, a babka wyciągnęła jeszcze kilka i... moja siostra i mama zakochały się w takiej jednej. Fakt - wyglądam w niej zjawiskowo - jak na mnie , ale boję się że trochę odpustowa, bo taka księżniczkowa mi się wydała na mnie. Brzucha widać nie będzie właściwie, nawet jak mnie wywali. Cyc mam ładnie ujarzmiony i fajny ma gorset, że mnie trzyma super, ale dół za bardzo tiulowy, więc jest pomysł zmiany materiału i tylko jedna warstwa tiulu na tym, żeby nie było tak szeroko... Czuję się jak na jakimś królewskim weselu, a nie swoim, ale może tak ma być?
A ja już sama nie wiem co robić - jestem tym wszystkim zmęczona .
Jutro nie ma bata - podejmuję decyzję i niech się dzieje, bo chce .
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Żancik czekamy w czwartek na relacje z wizyty
Ja dzis byłam w labo a wizytę mam 29 stycznia tylko niewiem czy będę miała usg .. chyba nie
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Cymoka
- Wylogowany
- gaworzenie
tysiiiak napisał: Cymoka wcale nie jest taka księżniczkowa ani przesadzona!! mi się osobiście baaardzo podoba po twoim opisie spodziewałam się, że dół będzie bardziej rozloszowany a tu jest wszystko na swoim miejscu tylko to TY masz się w niej dobrze czuć!
Ta sukienka na modelce wygląda subtelniej - ma inne kształty, a ja mierzyłam rozmiar 36 (bo taka tylko była do mierzenia), a ja potrzebuję 42 i mi na biodrach wychodziła taka 'księżniczka' - zamiast literki A. Ale mam mieć inną spódnice, z szyfonu, a nie z tulu, więc ma być mniej na biodrach - i to tez z lejącego materiału, więc nie będzie na pewno odstawać.
Mama i siostra zazwyczaj dobrze mi doradzają i widzą po prostu to z zewnątrz...a w salonach to nawet zdjęcia nie pozwalają zrobić i człowiek się tak nie widzi. I ta koszulka była taka subtelniejsza na dekolcie... pewnie wezmę tą. Skoro tak moje 'dziewuchy' aż podobno zatkało - jak ją założyłam .
Wszyscy mówią i piszą - masz się w niej dobrze czuć, a ja się w większości dobrze czuje , ale mam mętlik straszny. Chyba postawię na tę i tyle. Mój TZ zobaczy mnie dopiero w kościele, jak tata będzie mnie prowadził - dobrze by było, żeby jego też zatkało. Pytałam go jakie mu się podobają, ale to facet i 'on się nie zna' i 'na pewno wybierzesz najlepszą' .
A jakie badania robiłaś w labo?
Żancik - czekamy, czekamy
Agge - trzymam za słowo .
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Cymoka
- Wylogowany
- gaworzenie
agge napisał: Faceci zawsze tacy xD
Cymoka a masz już wymyśloną jakąś fryzurkę? I bukiet?
Z fryzurą - to jakieś upięcie - czekałam na sukienkę, żeby myśleć u włosach . W kościele długi welon, a na przyjęcie woalka, albo jak to zwą fascynator .
Ja to mam pod górkę - ślub na śląsku - więc tam muszę szukać fryzjera, makijażystki i kwiaciarni :/. Jak powiemy znajomym co i jak (w ten weekend) o weselu, to wtedy poproszę o pomoc. Dziewczyny, żeby wici swoje rozesłały i się dowiedziały gdzie najlepiej .
Co do kwiatów - to od liceum wiedziałam, że chce białe kalie . Mama jak usłyszała, to prawie padła 'takie pogrzebowe' - ale się uparłam i tyle. Moim zdaniem są piękne i pasują praktycznie do każdej sukni.
A ty co sobie wymyśliłaś?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja raczej będę mieć róże, ale jeszcze nie zdecydowałam się co do koloru. A fryzura jakieś loki też z upięciem, fryzjerkę juz mam umówioną, kazała mi przynieść zdjęcie sukienki