- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Mary do przedszkola odwieziona Czas na śniadanie i porządki . Obiad muszę zrobić i o 13 spadamy do mojej mamy na dożynki.
Co do operacji to na pewno robią w Opolu bo znajoma na termin na grudzień. We Wrocku też robią, ale się długo czeka i nie refundują diagnostyki. Próbujcie jeszcze w Wejherowie bo też wiem , że robią tam
wczoraj robiłam Mary sesję Pokażę wam jaka jest wyrośniętą do swojej koleżanki o miesiąc starszej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina, ale masz sliczna core hehe faktycznie duza roznica jest miedzy nimi
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Dziewczyny znów mam gorszy okres :/ znowu jest mi niedobrze :/ ja już nie wiem jak mam jeść i co mam jeść. Wczoraj zjadłam płatki owsiane z mlekiem i lnem, rodzynkami i słonecznikiem i myślałam, że to po tym. Dzisiaj zjadłam bułkę z pasztetem i ogórkiem kiszonym i znowu mi źle. A po pasztecie cielęcym i ogórkiem nic mi do tej pory nie było Ja wiem, że jestem marudna, ale czy nie mogłoby mi trochę odpuścić
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina sliczne zdjecia robisz modelka tez piekna ona chyba do Ciebie jest podobna?
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- paulinsien
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Natkka co do mdłości to ostatnio czytałam ze 1/2 szklanki melisy tez pomaga, ale nie sprawdzałam na sobie bo dzieki Bogu nie musiała, ale bardzo ci wspolczuje. Nieznosze miec jakis dolegliwosci zoladkowych a co dopiero dzien w dzien. Mam nadzieje ze juz opuszcza cie w koncu te dolegliwosci i bedziesz dalej mogla sie cieszyc dobrym samopoczuciem:*
Własnie mozna powiedziec ze od dokotra Paśnika się zaczęlo bo nasz doktor ze Szczecina szczerze nam go polecał, nawet umowilam meza na konsultacje do Wawy, ale nie dotarlismy na nie bo szybciej udało mi sie zapisac meża do Słupska i tam dostał termin operacji na 25 sierpnia. Niestety wyszło jak wyszlo i odwolali nam najpiwer ta operacje w Słupsku a potem wapisałam meza na konsultacje do Olsztyna no i tam wlasnie teraz przyszla wiadomosc ze operacje wstrzymane. ;( Cały dzien wczoraj pisałam szukałam i włanie trafiłam na Opole 12 pazdziernika jedziemy na konsultacje Bardzo jestem szczesliwa z tego powodu, wiem jak moj M. o tym marzy i chcialabym mu pomoc Wlasnie jestem w takiej grupie na FB "CHLO - Otyłość i co dalej < Bariatria >" bardzo motywuje i wspiera jest niesamowita
- paulinsien
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak sie ustawia takie fajne suwaczki jak wy macie?Ja tez che
- paulinsien
- Wylogowany
- gaworzenie
Bo w Olsztynie na skierowaniu musi byc wpisane do chirurgicznego leczenia otyłosci patologicznej a w szpitalu w Łęcznej do poradni chirurgicznej rozpoznanie otyłośc olbrzynia i teraz nie wiem co do Opola ma miec a jutro zapisalam go na rano na wizyte do rodzinnej i niew iem co mu powiedziec ze ma mowic
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Mnie dopadło przeziębienie, od wczoraj męczy mnie katar i ból głowy, ledwie patrzę na oczy, leczę się domowymi sposobami ale chyba sięgnę po oscillococtilum
paulinsien suwaczki są w zakładce na głównej stronie, wchodzisz w zakładkę i wybierasz sobie, który chcesz, później kopiujesz i wklejasz w swoim profilu - edycja - podpis i gotowe, chociaż ja musiałam zrobić sobie suwaczek z innej stronki bo ten stąd mi nie chodził
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ryzyka trisomi to mozesz byc spokojna ja mam cos ok 11tys (to skorygowane) i jest ok
Monia zdrowka dla ciebie
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa