- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dalej nie czuje niestety, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku :] ja mam wizytę dopiero pod koniec września i chyba na razie nie odpowiadają mi takie duże okresy pomiędzy wizytami
wczoraj byłam na gwarkach w tarnowskich górach, była całkiem fajnie. Dzisiaj się już nie zdecydowałam bo straszne tłumy a szkoda bo był skubas i kayah :]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Gosia ja też teraz wywaliłam gromadę ubrań, bo tak jak piszesz zostawiałam " bo może się przyda" a jak przyszło co do czego to pełna szafa a założyć nie ma co a teraz mam przynajmniej wymówkę, że muszę coś sobie kupić bo nie mam w czym chodzić i już dzisiaj zaczęłam wypełniać puste pułki w szafie
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Paulina heh cisza tu jest straszna dziewczyny cos nie chca sie odzywac... Jak sie czujesz?
Bylam dzisiaj na badaniach w labo, mam nadzieje, ze wszystko ok mi wyjdzie... A wizyte mam dopiero 23go
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia jakie badania teraz robiłaś?
Ja się pochwalę, kupiłam sobie wczoraj sweterek ciążowy z H&M bardzo mi się podoba, wrzucę wam linka www2.hm.com/pl_pl/productpage.0328871001.html
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
I ja czuję się bardzo kiepsko... wczoraj myślałam, że uduszę się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
bardzo mnie to męczy... może i rzadziej to się zdarza niż z Władem, ale że tak powiem ,,intensywnie" :/
Ja mam wizytę w piątek aaa w TEN piątek ... bardzo się cieszę,..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do ruchów ja poczułam z Władem w 16 tygodniu, chyba jakoś końcówka, ale nie dość, że czułam to i było już widać jak puka w brzuszek <3
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Robilam dzisiaj morfologie, mocz,crp i posiew moczu... Na posiew czeka sie u mnie tydzien dla tego zrobilam je dzisiaj a crp kazala mi zrobic, bo mi wychodzily bakterie czesto w moczu i chciala zobaczyc czy czasem stanu zapalnego nie ma w organizmie...
Natb wspolczuje wymiotow ja tak czytam jak wy sie meczycie z nimi to az ciesze sie, ze mnie ominely (odpukac)
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Na wizytę przedłużającą idę w czwartek ale pewnie zajrzy tam co i jak bo ostatnio miałam 20 sierpnia prócz oczywiście prenatalnych - no i po L4 idę. Połówkowe wstępnie mam na 28 października ale chyba o tydzień będę przesuwać, no i koło 17 października bedzie normalna wizyta.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
malutkamilka fajnie, że masz jeszcze internet, odzywaj się no i pochwal nam się nowym domkiem
monia ja też się zastanawiam nad tym echem, ale nie wiem czy nie będą robić przy okazji badań prenatalnych :] no nic zobaczymy i pomyślimy z mężem
Powiem wam szczerze, że chciałabym już kompletować wyprawkę, wiem że to jeszcze za wcześnie ale to musi być fajne
Byłam dzisiaj na chwilę w Kancelarii i widziałam się z moim szefem i powiem wam, że mój szef jest "wyjątkowy" czuje się okropnie, wyglądam bardzo średnio a on żeby zamaskować to, że niewsmak mu moja ciąża rzuca mi tekstem: "Natalia jesteś stworzona do rodzenia dzieci, tak pięknie wyglądasz"
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja echo serca bede miec robione na polowkowym, bo je bede miec wykonywane tam gdzie mialam prenatalne to pierwsze robione... Wiec skoro idziesz jeszcze gdzies na kolejne prenatalne to tez powinnas miec robione na tej wizycie bo w sumie to polowkowe wlasnie jest robione po to zeby sprawdzic serduszko przede wszystkim
Paulina ja teraz mam wzyte w nastepna srode ale wroce do chodzenia w poniedzialek hehe wiec bedziemy miec znowu te same terminy
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa