BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 6 miesiąc temu #1005732 przez clue

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1005744 przez natkka
To ja wam też pokaże mój brzuszek z rana :) bo wieczorem jest jeszcze większy ;P
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1005749 przez PaulinaJ
natkka śliczny brzuś :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu #1005751 przez moniab26
paulinsien mój szef niedługo po swoim rozwodzie powiedział, że synowa od teściowej powinna mieszkać co najmniej 6 km, ja do swojej ex teściowej miałam 4km i po 5 latach był rozwód ( chociaż nie była bezpośrednią przyczyną rozwodu ale pośrednio przyczyniła się do niego wychowaniem synka na rozpieszczonego lenia, który tylko bajki oglądał i bał się odpowiedzialności ) więc teraz szukałam teściowej daleko :laugh: i znalazłam 450 km, przez 6 lat jak jesteśmy razem byłam u niej 4 razy i to tylko na weekend a ostatnio to nawet na nocleg wynajęliśmy sobie domek w ośrodku wypoczynkowym. W sumie to cała rodzina mojego S. jest taka, że jak jednemu dzieje się krzywda to reszta zamiast wspierać jeszcze by dobiła, dlatego w ogóle go nie ciągnie do domu rodzinnego.

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 6 miesiąc temu #1005791 przez PaulinaJ
Tak to jest . najgorzej jak się rodzice mieszają ;-) haha a tak poza tym to ciekawe jakimi my będziemy teściowymi :P

9 lata 6 miesiąc temu #1005802 przez clue
widzę, że fest dużo zostało z mojego postu :P :)
wieczorem nadrobię B)

9 lata 6 miesiąc temu #1005812 przez natkka
Ja mam nadzieję, że będę przyzwoitą teściową, ale to czas pokaże :)

9 lata 6 miesiąc temu #1005823 przez Gosia 2712
Hejka :)
Ale sliczny dzien dzisiaj :) A ja leze, bo jakas slaba jestem dzisiaj :whistle:

Monia my tez wlasnie remontowalismy i miedzy czasie to wyszlo tyyyle wydatkow ktorych nie przewidzielismy, ze szczerze mowiac to za te pieniadze to tak jak mowisz maly domek by byl :S pozniej zalowalismy, ze nie postawilismy czegos swojego :S

Paulinsien hehe u mnie nie przeszloby cos takiego, ja musze miec wszystko wczesniej zrobione :P i zakupy po porodzie nie wchodza w gre hehe :P Najgorsze jest wlasnie jak ktos sie wtraca :S a tym bardziej jak maz nie idzie za zona... ja mam chociaz tyle dobrze, ze moj M. zawsze stoi po mojej stronie, chociaz nie powiem, bo na poczatku tez czesto byly klotnie, bo pracowal w Niemczech i polowy rzeczy nie widzial... :S

Natkka to nie dalas duzo za niego :) tym bardziej, ze ten material minky jest bardzo drogi... Ja planuje kupic kocyk i podusie z tego :) A brzusio sliczny :woohoo: juz widac :)

Paulina mam nadzieje, ze ja bede dobra tesciowa :P juz ostatnio powiedzialam moim kolezanka,ze jak kiedys bede taka zolza jak moja tesciowa to maja mnie jeb** porzadnie w łeb :P

Clue no cos go zjadlo :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 6 miesiąc temu #1005868 przez moniab26
Musimy po prostu dobrze zapamiętać teraz zachowanie naszych teściów i rodziców żeby później w takich samych sytuacjach robić inaczej a najlepiej starać się zachować dystans do życia młodych - wiadomo że czasem ciężko nie zareagować ale w końcu jak młodzi mają nauczyć się życia jak nie na własnych błędach? Najgorzej właśnie jak wszyscy wokoło wiedzą lepiej. Ja swojego syna kiedy będzie miał 30 lata na pewno nie będę głaskała po głowie i tłumaczyła mu: synku ty tyle nie pracuj - jeszcze się zdążysz w życiu narobić. Nosz k***a a kiedy ma pracować jak nie w wieku właśnie 30 lat?
Dobra ale dość o teściowych. Dzień faktycznie mamy piękny, lato wróciło hehe, ja robię dzisiaj wielkie pranie bo ładnie wysycha na wietrze.

To ja mam Gosia tak jak ty, też muszę wcześniej mieć wszystko przygotowane, jak chodziłam Oskarem w ciąży to nawet łóżeczko sobie po swojemu pościeliłam, wszystkie ubranka poukładałam, wózek też czekał w pokoju złożony miesiąc wcześniej - wszystko ponakrywałam zasłonami i tak sobie czekało :)

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 6 miesiąc temu #1005874 przez PaulinaJ
Ja też musze mieć wszystko szybciej :) z Marysią zaczęłam kompletować wszystko w połowie ciąży :) co miesiąc po trochu i było lżej niż na raz wszystko kupić :) Wózek też stał i czekał w pokoju :D

9 lata 6 miesiąc temu #1005892 przez Marta1985
Hej :)

Za 1,5 h zaczynam urlop ... :) Wracam do pracy 5 października a od 7 planuje L4 bo z moją nową szefową nie da się spokojnie pracować i praca siedząca też doskwiera.

Jutro rano wyjeżdżamy do rodziny pod Poznań. A w sobotę nad morze :) Do Jarosławca :) Wracamy do domu 26 września.
Jak będzie tam wi fi to będę wpadać do was a jak nie to odezwę się po powrocie do domku.

Rośnijcie zdrowo :) Buziaki :*

9 lata 6 miesiąc temu #1005895 przez moniab26
Marta1985 miłego wypoczynku no i skoro nad morze się wybieracie to my wszystkie poprosimy po muszelce na pamiątkę, a co ;)

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 6 miesiąc temu #1005904 przez natkka
Ja też już zrobiłam trzy pralki prania i suszy się na balkonie :) Ja też będę kompletować w miarę systematycznie, żeby nie wszystko na raz bo budżet mógłby tego nie znieść :)
Marta udanego wypoczynku :)

9 lata 6 miesiąc temu #1005935 przez PaulinaJ
Ale mam dziś dziewczyny muła. Poszła bym spać :dry:

9 lata 6 miesiąc temu #1006018 przez malutkamilka
Cześć Laski.
wczoraj wskoczyłam do Kauflandu po tą poduchę i powiem wam ze fajna. Z Wika mialam taką małą pozyczoną od jedego boku do drugiego a ta jest wieksza - jakies 120 cm. wszystkie byly w kolorach różu lub niebieskiego ale udalo mi się wygrzebać brzoskwiniową w sówki :D

U lekarza ok, dzidzia ma się dobrze, moje wyniki ok tylko mam wiecej pic bo ketony i ph podwyzszone.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka