BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 6 miesiąc temu #1006047 przez PaulinaJ
Też muszę skoczyć po tą poduchę :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1006188 przez Gosia 2712
Hejka :)
Heh jakos ostatnio nie mam weny na pisanie ... :dry: zle sie czuje psychicznie... jakiegos dola mam :(

Monia jak dotrzymam do stycznie w dwupaku to moze zaczne wtedy kupowac pare rzeczy dla malenstwa, bo nie lubie nie miec nic :S musze miec wszystko po swojemu i "zapiete na ostatni guzik"

Paulina ja wlasnie od polowy planuje odkladac troche kaski i w styczniu kupic dopiero wszystkie rzeczy i to jak mi sie uda to na raz :) ale oczywiscie naj chetniej to juz bym zaczela :P

Marta udanego urlopu :)

Malutkamilka pochwal sie zdjeciem malenstwa i napisz cos wiecej :P szkoda ze do najblizszego Kauflanda mam 30km :S tez bym sie przejechala...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 6 miesiąc temu #1006217 przez malutkamilka
Zdjęcia w sumie nie dostalam, bo tylko tętno sprawdził i przyłożył głowice by zobaczyć tego mieśniaka i ogólnie popatrzyl ale nie drukowal zdjecia. moze dostane jak bede u swojej ginki bo ona daje.
Co wiecej, nic nie przytyłam od ostatniego razu. brzuszek rosnie, kupilam kilka bodow :D no i dalej utrzymuje ze dziewczynka :D :D :D

9 lata 6 miesiąc temu #1006227 przez moniab26
Ostatnio dowiedziałam się ( tu na forum) o testach do sprawdzenia płci dziecka :blink: Robi się je z moczu, podobnie jak ciążowe i mają podobno 99% skuteczności, zaciekawiło mnie to, bo moje maleństwo wstydliwe, no ale jak poczytałam w necie o tych testach to cena wygląda już mniej ciekawie - waha się od 120 zł w górę, za tyle kasy to poczekam jeszcze 4 tygodnie do usg a te 120 odłożę na nowy wózek ;)

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 6 miesiąc temu #1006233 przez Gosia 2712
Malutkamilka szkoda :P ja poki co to ogladam wszystko dla dzieci i nie ukrywam chcialabym juz cos kupic :p :whistle:

Monia pierwsze slysze o takich testach :whistle: :blink: hehe czego juz nie wymysla :P :silly: :lol: no z cena to troche poszaleli :p raczej tez bym sie nie skusila na zakup takiego testu, tym bardziej za te pieniadza... :p A z drugiej strony to ciekawe na jakiej podstawie on wykrywa plec?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 6 miesiąc temu #1006277 przez PaulinaJ
No dziewczyny ;) dziś świętuję swoją 50-tkę :D
Porównanie.
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1006299 przez malutkamilka
Paulinka gratulację. Super juz wyglądasz. A i po ciąży ci jeszcze poleci - tak trzymać :D

9 lata 6 miesiąc temu #1006306 przez moniab26
Gosia 2712 ja też byłam zaskoczona jak znalazłam na forum post o tych testach ( swoją drogą podejrzewam, że to była reklama ) ale pogrzebałam w necie i faktycznie są już takie cuda :laugh: , nie mam pojęcia jak działają bo niby jak z moczu wyczytać płeć dziecka, ale robi się też testy z krwi matki ale dla mnie to wszystko jakieś naciągane.

Paulina super wyglądasz jak na 50-tkę :laugh: ;) patrząc na twoje fotki upewniam się coraz bardziej, że dobrze zrobiłam decydując się na taki zabieg, póki co muszę go odłożyć ale ... co się odwlecze to nie uciecze, zrobię po porodzie

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 6 miesiąc temu #1006455 przez PaulinaJ
No...weekend to i cisza na forum :) Dzięki za miłe słowa. My na weekend u teściowej :dry: Dobrze, że jutro mam lekarza i we wtorek i nie mogę dłużej zostać :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #1006460 przez Gosia 2712
Hejka :)
Witam sie w 17tyg :) ale ten czas leci :woohoo: :whistle:
Wczoraj wybralam sie na calodniowe zakupy z siostra :) az mi tego brakowalo, bo calymi dniami siedze sama w domu :S
Dzisiaj paskudna pogoda jest :S az wstyd sie przyznac, ale leze jeszcze w pizamie pod kocem :P Czekam az M. wroci z pracy :)

Paulina slicznie wygladasz :) trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :) koniecznie daj znac po :)

Monia hehe tez mi sie to jakies podejrzane wydaje :whistle: A wiedza, ze duzo kobiet ciekawych jest plci dziecka to wymyslaja takie cuda :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 6 miesiąc temu #1006479 przez PaulinaJ
My już w domku :) nie mogę doczekać się jutra. Rano muszę podskoczyć badania porobić na wtorek do endokrynologa. Jutro chyba też skoczymy na grzyby bo popadało ładnie :D a chce mi się sosiku. No i mija właśnie półmetek wyjazdu mojego męża . Jeszcze 3 tyg :woohoo: :woohoo:
Podziękowania: niosek

9 lata 6 miesiąc temu #1006495 przez moniab26
Ja sobie na dzisiaj planowałam wypad na grzyby ale z rana mi się nie chciało jechać a po południu się rozpadało i nici z grzybobrania, ale za to pospałam sobie dwie godzinki jak młody spał.
A teraz też siedzę pod kocykiem i czekam na " Rolnik szuka żony"

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 6 miesiąc temu #1006502 przez PaulinaJ
Ja właśnie zmyłam farbę z włosów ;-) Już była taka tragedia z odrostem, że ho ho...jeszcze muszę trawnik wykosić przed jutrem haha :evil: a tak mi się nie chce :blush:

9 lata 6 miesiąc temu #1006532 przez moniab26
Paulina mój gin do długości krzyczał za koszenie trawnika, bo jak twierdził nic nie rośnie bez przyczyny, na szczęście teraz mu przeszlo i nic nie mówi bo ja przed wizytą taką kontrolną musiałam zapuszczać trawkę :laugh: a teraz idę spokojnie, a od koszenia trawnika mam swojego S. - mam wymówkę, ze brzuch mi przeszkadza ;)

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 6 miesiąc temu #1006536 przez PaulinaJ
Mój mi z Marysią też kosił, ale jak chłopa w domu nie ma to trzeba sobie radzić samej :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka