BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 6 miesiąc temu #1008325 przez clue
Gosia, ale z Ciebie dobra żonka, perfumy... :) :woohoo: mąż pewnie zadowolony :) no i Ty również, jeśli to Twój ulubiony zapach :)
ja mojemu kupiłam 6 par majtek :laugh: :laugh: :laugh:

natkka jaką masz już dużą dzidzię :) super... ciekawe ile moja waży i mierzy, kurde, jeszcze 2 tyg czekania, oszaleje :P
czujecie już ruchy??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1008347 przez Gosia 2712
Hejka :)
Jade zaraz do fryzjeki :) w koncu cos zrobie z tymi wlosami, bo odrosty mam juz straszne :dry:

Clue zadowolony byl :) bo mial je juz kiedys i mu sie podobaly :) Co do ruchow to ja czuje i to dosyc wyraznie juz malenstwo, ale jeszcze nie ma stalej pory :whistle: smyra kiedy mu sie zachce :P A u Ciebie jak z ruchami?

Milego dnia :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 6 miesiąc temu #1008352 przez natkka
clue - ja już czuje troszkę :P u mnie tak jak u gosi od czasu do czasu smyra i nie ma stałej pory ani regularności w tym :) od kiedy powinnyśmy liczyć ruchy dziecka? bo ja jak już wcześniej wspominałam jestem zielona :(
Mój dostał rękawiczki na siłownie :) też się ucieszył :)
Dziewczyny czy wy chodzicie/chodziłyście na basen? Bo ja bym chciała, ale zanim pójdę to musiałabym zakupić strój kąpielowy i nie wiem gdzie?

9 lata 6 miesiąc temu #1008353 przez PaulinaJ
Siema :)

NAtkka fajne stoje ciążowe są w Bon Prixie :) My chodzimy jak Szymon jest bo sama bym z Maryśką oszalała :whistle: Ruchy chyba liczy się później :) w sumie ja to nie liczyłam. Ciągle się Mania ruszała więc nie było problemu. A ruchy czuje...ale póki co jest to raz na jakiś czas :)

Gosia dobrze Ci :D Ja najpierw muszę łeb umyć żeby wyglądać jak człowiek hehe a do fryzjera też by się przydało :) Może pójdę w przyszłym tyg.

9 lata 6 miesiąc temu #1008355 przez moniab26
Ja ruchy liczyłam jak już byłam w szpitalu na dwa dni przed CC podczas ktg a tak to nie liczyłam, ja z ruchami mam tak jak Paulina - czuję raz na jakiś czas ale już tak dość wyraźnie. Ja ubrania ciążowe kupuję na Allegro - i wybór duży i niezłe ceny można upolować.
Paulina miałam pytać - jak zupka smakowała bo mam ochotę taką upitrasić?

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 6 miesiąc temu #1008357 przez moniab26
Aha, w Lidlu są kurtki i buty zimowe dla dzieci - myślałam dziś rano u nas w sklepie, że to jedyna okazja żeby dziecko na zimę ubrać ;) , taki tłum ludzi jak za komuny przed dostawą a łapią po 2-3 pary jakby w innych sklepach miało nie być butów zimowych a cena normalna, żadna rewelacja więc nie rozumiem zachowania tych ludzi, ale to może ja jakaś dziwna jestem...

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 6 miesiąc temu #1008360 przez PaulinaJ
Monia zawsze tak jest jak w Lidlu coś dla dzieci rzucą :) Ja czekam na rzut z kurtkami na narty ;) Rok temu kupowałam dla małej i rewelacja. Do tego spodnie na szelkach były :) a zupa hmmm...jednak nie mój smak, ale do zjedzenia :P

9 lata 6 miesiąc temu #1008364 przez natkka
Paulina na pewno zajrzę do bon prix'a ale czy oni mają takie na duże biusty bo mój jest raczej niestandardowy :P w sensie noszę teraz bodajże H albo I :(

9 lata 6 miesiąc temu #1008368 przez PaulinaJ
Tak mają :) Przynajmniej ja w nie wchodziłam a też małego nie mam :D

9 lata 6 miesiąc temu #1008371 przez Marta1985
halo :)

troche wam posmece .... jutro to usg genetyczne a ja mega stresa mam już :( kurcze na tych wakacjach naoglądałam się dzieci chorych bot am jakieś turnusy były dla nich i się boję o nasze maleństwo że coś bedzie nie tak :( wiem najważniejsze pozytywne myslenie ale ... niech juz jest jutro 13:30 :)

9 lata 6 miesiąc temu #1008372 przez PaulinaJ
Marta głowa do góry ;) na pewno będzie wszystko okej.

9 lata 6 miesiąc temu #1008374 przez natkka
Paulina sorki, że ja tak o wszystko wypytuje, ale jaki rozmiar tam brałaś? Bo ja jak oglądam to mają tam miseczkę C, gdzie nie ma szans żebym te swoje balony w C zmieściła :]
Mafrta spokojnie, na pewno będzie wszystko dobrze. Ja też się stresowałam na początku przed swoją wizytą, ale nie było żadnych podstaw do obaw i wierz mi u Ciebie też nie będzie :)

9 lata 6 miesiąc temu #1008394 przez PaulinaJ
kochana nie pamiętam a na stroju mam tylko rozmiar. Jeden mam taki www.bonprix.pl/style/sukienka-kapielowa-...gory=1838&return=ref nie jest zły, ale duży obwisły cycek nie za ładnie w nim leży. Drugiego widzę już nie ma. W tych zwykłych strojach są miski do F bo w ciążowych faktycznie tylko do C.

9 lata 6 miesiąc temu #1008417 przez clue
cześć Wam :)

zazdroszczę Wam tych ruchów, ja nic jeszcze nie czuję, delikatne "bulgotki" czułam kilka razy, ale nie wiem nawet czy to była dzidzia :)
ale jeszcze czas, więc no stres :P

ja na basen nie chodzę, często mam infekcje więc mam zakaz.

byłam też dziś w lidlu pooglądać, ale przeraziła mnie ta dzicz tam ... te baby brały wszystko garściami, wrzucały do koszyków i potem grzebały w tych swoich koszykach i szukały dopiero rozmiaru który je interesuje a pozostałości zostawiały dosłownie wszędzie, syf był w tym lidlu jak ch...
dawno się tak nie zdziwiłam zachowaniem ludzi, pomyśleć, że cywilizowanych...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1008451 przez PaulinaJ
Clue haha ludzie to dzikusy :) najgorzej chyba było jak rzucili karpia na święta w promocyjnej cenie. Widziałam filmy jak się ludzie dosłownie bili :P a brzuś
cudowny :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka