BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 5 miesiąc temu #1009976 przez PaulinaJ
Martynka trzymam za was kciuki :kiss: uda się napewno ! Ja po pierwszej ciąży i łyżeczkowaniu też zaszłam w ciążę po 3 miesiącach. Lekarz powiedział żeby odczekać 3 miesiączki i od razu się udało.

Malutka Fajna ta Twoja pociecha :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1009978 przez Martynka__89
Pisze z tel. I dlatego tak na raty. Nie pamiętam za bardzo jak to było w pierwszej ciąży, ale chyba tak bardzo i wcześnie nie kopał. Natomiast pamiętam że w dużo starszej ciąży mocno wypinal pupę, kopał, traktował z łokcia, miałam obolale żebra. Ale pierwsza ciąże przechodzilam bez problemów, pod koniec tylko bakterie miałam w moczu. A teraz jestem w szoku jak mała o sobie przypomina ;) dzięki temu wiem że jest dobrze :) teraz bardzo panikuje o wszystko. I mam wyrzuty sumienia że nie mogę zająć się synem jak wcześniej:( nawet jak bym chciała co kolwiek zrobic moje ciało odmawia współpracy. Można wiedzieć gdzie zamierzacie rodzic ?Ja wybrałam szpital w Pyskowicach, ze wzgledu na niechęć do starych tarnowic m, a dwa mój gin. Tam pracuje.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1009980 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #1009983 przez PaulinaJ
Super domek :D

9 lata 5 miesiąc temu #1009984 przez Martynka__89
Dziękuję. Zapomniałam podać termin porodu :blush: Z OM 2 marca z USG 27 Luty. A na ostatniej wizycie 29 Luty :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #1009985 przez Gosia 2712
Paulina to u mnie rano brzuchol jest duuuzo mniejszy... czekam na foteczke i trzymam kciuki za wizyte :)

Clue dziekuje :blush:

Malutkamilka swoje mam duzo ciemniejsze, taki ciemny blond :) te sa farbowane :P sliczna masz coreczke :)
Moje malenstwo w brzuchu jest jakies leniwe :whistle: niby daje znac o sobie, ale tak slabo, a na kazdym usg spi :whistle: hehe moze mu tak zostanie i bedzie grzeczny i da mamusi pospac :p

Martyna duzo tez przeszlas wczesniej,ale teraz bedzie dobrze :) teraz wszystkie musimy dotrwac do marca/ lutego nie ma innej opcji :) slicznego masz brzusia :woohoo:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 5 miesiąc temu #1009987 przez Gosia 2712
Martyna co do porodu to ja mam zamiar rodzic w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, chyba Ci pisalam na lutowkach, ze moja kuzynka wlasnie w Pyskowicach rodzila i byla bardzo zadowolona z tego szpitala :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 5 miesiąc temu #1009988 przez natkka
Martyna masakra, to faktycznie dużo przeszłaś. Będzie dobrze i może się na porodówce spotkamy :P bo ja też zamierzam rodzić w Pyskowicach, moja gin tam też pracuje, a termin z MO mam na 2 marca a z USG 25-27 luty :P Współczuje leżenia, bo ja leżałam początek ciąży i dopiero od niedawna jestem bardziej na chodzie, ale już dostawałam do głowy nic nie robiąc.
Dziewczyny wszystkie macie śliczne brzuszki :)
Malutkamilka córcia pięknisia :)

9 lata 5 miesiąc temu #1009991 przez Martynka__89
Dziekuje. Gdyby parę lat temu ktoś powiedział że będę miała problemy z utrzymaniem ciąży w życiu bym w to nie uwierzyła. Na przed ostatnim USG Daria zachowała się jak bezwstydnica ;) rozkroczyla się ;) Staram się być dobrej myśli bo to połowa sukcesu, choc czasami nie mam na to sił. Żyje od wizyty do wizyty.

9 lata 5 miesiąc temu #1009992 przez clue
Martyna

Ja moją Anie rodziłam w Pyskowicach, teraz mam zamiar tam wrócić :) oni są baaardzo za porodami siłami natury i mam nadzieję, że się zgodzą, bym rodziła własnie sn :) chociaż też czasami się waham, bo pierwszy poród kiepsko wspominam, rodziłam bardzo długo, bo o 5 odeszły mi wody a mała urodziła się przez cc przed 24, bardzo długo czekali z decyzją, ponieważ wszyscy liczyli właśnie na to, że urodzę sn. Ale mała utknęła i sama zaczęłam już ze zmęczenia prosić o cc.
Położne ze szpitala baaardzo miło wspominam, załapałam się na dwie, bo poród miałam długaśny. Trochę gorzej z babkami na oddziale noworodkowym, czasem miałam wrażenie, że denerwuje je to, że muszą mi pomagać np z przystawianiem małej i pokazywaniem jak karmić itp.
Plusem też jest duży nacisk na karmienie piersią :) na oddziale obowiązuje zakaz podawania smoczka :P

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1009994 przez Martynka__89
Gosiu tak na Lutowkach pisalas, pusto coś na Lutym.

9 lata 5 miesiąc temu #1010001 przez clue

9 lata 5 miesiąc temu #1010004 przez Martynka__89

9 lata 5 miesiąc temu #1010023 przez moniab26
Ale się dziewczyny rozpisałyście, cztery strony musiałam nadrobić.
Martynka__89 witaj wśród swoich :)
Ale was dziewczyny dużo ze Śląska, chyba się przeprowadzę bo ja tu taka sama z centrum :laugh: , a wy będziecie się na porodówce spotykać a później na spacerach ;)
Gosia u nas nie ma śniegu ale przez ten wasz u nas zimno jak ch..ra.
Mój maluszek też tak delikatnie się rusza, może będzie dziewczynką - liczę, że 20-go się dowiem

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 5 miesiąc temu #1010025 przez Martynka__89
Dziekuje za miłe powitanie :) Mateusz to tak bardzo cieszy się na śnieg w kółko mówi o balwanie i sankach, tłumacze że ten śnieg topnieje za ciepło jest ;).

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka