BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 5 miesiąc temu #1010252 przez moniab26
Gosia 2712 ja też nie będę kupować nowej kurtki, będę nosić z zeszłego roku bo i tak brzuch się wypchnie i będzie do niczego to na przyszły rok sobie kupię nową.
A koreczek też ci doktor niedługo założy z tego co pisałaś ;)

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1010256 przez Gosia 2712
Monia ja wzielam kurtke od mamy i mam nadzieje, ze sie w nia zmieszcze z brzuchem, bo jest troche wieksza :) Nooo korek zalozy, ale gdzie tam 28tydzien :whistle: wiesz teraz by sie przydal :P Moze z jakiegos szampana pozycze :whistle: :silly: :lol: :lol: :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 5 miesiąc temu #1010284 przez malutkamilka
hej laseczki, ja tez po wizycie. mialo nie byc USG ale zrobilam mi i sie nawet cieszyla bo mowila ze dawno takiego ruchliwego dziecka z charakterkiem nie widziala :D

Lekarz zadowolony z ciąży, mówi że książkowa, pozamykana, dluga, wszystko idealnie.

Próbowaliśmy podejrzeć kto zamieszkuje mój brzuszek ale mam ruchliwe dziecko w sobie, uparte i skromne. Mogę slabiej czuc ruchy bo mam na przedniej ścianie lozysko ale na dniach mam czuć już dość intensywnie. Naoglądałam się mojego dziecka tyle ze ho ho

No i raz się udało trafić na rozkraczone nogi i ginka mi mówi że córa ale zaraz zaczelo sie obracać i cos sterczało. I ciężko bylo znowu zlapac idealny kadr bo się krecilo no ale jakoś się udalo to mialo pępowinę miedzy nogami i sie zaczela zastanawiac czy w tym pierwszym kadrze czsem tez nie byla pepowina miedzy nogami... Ale na 80% zostaje dziewczynka - do potwierdzenie za dwa tygodnie na połówkowym

9 lata 5 miesiąc temu #1010314 przez Marta1985
MARTYNKA ja z Siemianowic ☺

9 lata 5 miesiąc temu #1010316 przez Marta1985
Ja słyszałam pozytywne opinie o szpitalach w Katowicach ale ja rodze w Siemianowicach opinie średnie są ale ja miałam szybki prood wiec pod względem ginekologi trudno się wypowiadać ale Bartek też urodzil się z załatwiać i ratowalal co pediatra która jeszcze mnie liczyła i cały cAs do niej chodzimy i najważniejsza jest dla mnie neonatologii niż ginekologia ☺

9 lata 5 miesiąc temu #1010318 przez Marta1985
Super dziewczyny ze z dzidziusiami ok ☺ Gosia super że Piotruś daje radę ☺ silny chłopak będzie zobaczysz ☺

Ja to też bym chciała żeby mi ten pessar załoŻył dla lepszego samopoczucia muszę jutro zerknąć kiedy dokładnie w pierwszej ciąży mi założył.

9 lata 5 miesiąc temu #1010327 przez malutkamilka
Paulinka,, proszę podaj mi numer na te badania darmowe, bo miałam prędzej zadzwonić a nie zapisałam sobie kontaktu.

9 lata 5 miesiąc temu #1010402 przez PaulinaJ
518 93 95 95 proszę :)

9 lata 5 miesiąc temu #1010409 przez Gosia 2712
Hejka :)
Kurcze dzisiaj to ja nie przytomna jestem :S Wzielam sie za sprzatanie troche, zeby sie rozruszac, bo zasnelabym na siedzaco :P Przy okazji wyciagnelam rzeczy, ktore mam dla malenstwa i posegregowalam je troche zeby zobaczyc, co mam, a czego mi jeszcze brakuje... Niby mam juz duzo, ale jeszcze wiecej brakuje hehe :P :whistle: Zrobilam kilka zdjec tego co mam :) a co pochwale sie :whistle: :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malutkamilka swietne wiesci :) i po cichu gratuluje coreczki :)

Marta ja tez wlasnie bede spokojniejsza jak mi go zaloza.... :) pogadaj z ginem, moze akurat sie zgodzi :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 5 miesiąc temu #1010411 przez PaulinaJ
Gosia ładna kolekcja :) ja mam reklamówkę ciuszków :) i po Mani łożeczko, wanienkę itd :) tylko wózka brak z tych droższych rzeczy.

9 lata 5 miesiąc temu #1010412 przez Marta1985
Gosia słodkie te rzeczy ☺ no ja mam sporo po bartku rzeczy j☺w czerwcu przeglądałam bo część dałam koleżance ☺ ale te najpiękniejsze zostawiłam ☺ jak będę znała płeć to będę najwyżej szaleć ☺ ale marzą mi się róże ☺

9 lata 5 miesiąc temu #1010413 przez Marta1985
No ja w zasadzie wszystkie rzeczy mam najważniejsze jedynie jakieś kosmetyki butelki i smoczki ☺

Ale kurcZę pierwsza ciąża ii dziexko weryfikuje to co naprawde potrzebne ☺

9 lata 5 miesiąc temu #1010414 przez PaulinaJ
Butelki mam po Mani :) nie będę nowych kupować :)

9 lata 5 miesiąc temu #1010429 przez Gosia 2712
Dziewczyny a moze napiszecie co z wyprawki kupilyscie, a okazalo sie wam nie potrzebne i malo z tego korzystalyscie? Fajnie poznac opinie doswiadczonych mam :)

Paulina ja mam tylko to, te drozsze rzeczy, typu wanienka, wozek, czy lozeczko musze kupic. Butelki tez i znalazlam fajny zestaw i nawet nie drogo wychodzi
allegro.pl/ShowItem2.php?item=5712519007...c979&ars_rule_id=201

Marta hehe na pierwszym zdjeciu pierwszy rzad od gory to sa rzeczy ktore musze odlozyc, bo sa typowe dla dziewczynki :) wiec Piotrus bylby nie zadowolony ze chodzi w sukienkach hehe :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 5 miesiąc temu #1010440 przez PaulinaJ
Gosia organizer na łożeczko :D Nie korzystaliśmy wogóle. Podgrzewacz też stał i się kurzył. Używaliśmy termosu i zawsze była ciepła woda do mleka :) Tak samo na spacery miałam taki mały więc to polecam kupić w razie jakbyś karmiła butlą ;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka