BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 4 miesiąc temu #997348 przez Pazia
Witaj NatB:) kolejny raz sie Ci napisze jak sie ciesze, ze sie udało;)
My sie dobrze znamy jeszcze z listopadowek 2013.
Ja tez dopiero dołączyłam do dziewczyn.

Rany te upały mnie wykończą. Jakoś pierwsza ciąże lepiej znosiłam:/ albo po prostu nie miałam czasu zastanawiać sie nad tym czy cos mnie kłuje i boli. Teraz ze względu na krwiaka jestem na zwolnieniu i raczej nie bede pracować do konca 12 tyg.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #997370 przez natB
Gosia i ja Cb podczytywałam jeszcze, jak urodziłaś córeczkę.. bardzo Wam kibicowałam... przykro mi, że się wszystko tak w Twoim życiu potoczyło... teraz na pewno się uda! Bóg pamiętaj wynagradza straty...

Pazia właśnie widziałam, że dołączyłaś dlatego i ja napisałam :D

Co do upałów nic nie chcę mówić, ale jeszcze tydzień mają trzymać, a ja zdycham... ale mnie wywaliło na twarzy :/ masakra, widać, że hormony buzują, ale na szczęście tylko tak... dziś mnie wszyscy podgadywali w rodzinie, że bociany na naszych polach wędrują :P hah :P... na razie wiedzą z mojej strony tylko i
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
reszta dowie się w swoim czasie :)

9 lata 4 miesiąc temu #997403 przez PaulinaJ
Siema ;-)

NatB Witam i ja ;-)

No pogoda od rana wiadomo jaka...dziś do domu. Dupa mi się w samochodzie zapoci bo odwożą mnie teściowie a mają auto bez klimy :(

9 lata 4 miesiąc temu #997414 przez natkka
Paulina przykro mi, ale dasz radę :)
nat - witaj :D
u nas też już tak gorąco, że nie wiem jak ja przetrwam ten dzień :(

9 lata 4 miesiąc temu #997415 przez natB
Dziewczyny udało mi się zapisać do mojej starej gin, ale nic... dobrze prowadziła moją poprzednią ciążę, więc jak nie podniesie mi ciśnienia to chyba tą też u niej poprowadzę...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.. będę spokojniejsza, jak podejrzę fasolkę...

Ja od rana wzięłam się ostro za porządki, syn gdzieś jeździ po polu z Tatą, a później jak położę małego spać to ja będę wypoczywać uf :)... w domu przy wiatraczku...

Która ma kiedy teraz wizytę hm?

9 lata 4 miesiąc temu #997416 przez Gosia 2712
Witam kobitki w ten upppalny dzien :) Oj dzisiaj to ja nawet nosa na dwor nie wystawie :P Leze plackiem przed wiatrakiem caly dzien :P :whistle:

Nat oj to byl bardzo ciezki czas w naszym zyciu... Heh z jednej strony mam nadzieje ze bedzie dobrze ale z drugiej strony wiem ze na nic wplywu nie mamy i nie nastawiam sie na nic... co bedzie to bedzie,co los da to przyjme heh i jakos to zniose...
Mi na poczatku na czole bardzo taka "kaszke" wywalilo, ale teraz jest juz lepiej nie mam nic

Co do bocianow to u nas w pracy przez dlugi czas chodzil po placu i wszystcy sie smialismy ze pewnie do ktorejs przylatuje :P pozniej jak ja odeszlam na L4 to wszystcy sie smiali ze nie na darmo tu latal :P hehe a najlepsze jest to ze jeszcze jedna kolezanka z pracy tez jest w ciazy i ma termin tez na marzec :P

Paulina oj to wspolczuje podrozy bez klimy :S heh mnie to w poniedzialek czeka bo nam sie zepsula :S heh i 100km bede musiec jechac na naturalnej klimie hehe szyby w dol i juz :P :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 4 miesiąc temu #997426 przez moniab26
Te upały chyba wszystkim się dają we znaki, dobrze, że nie muszę dzisiaj nigdzie wychodzić bo na dworze masakra
Chwała temu co wymyślił wiatraki hehe, nasz wygląda trochę jak choinka bo Oskar poprzyczepiał paski z bibuły
Współczuję dziewczyny podróżowania bez klimy w takich temperaturach ale do domku to nawet bez chce się wracać.

natB ja byłam na wizycie 4 sierpnia a teraz idę 18- go, ze względu na moje plamienia kazał przyjść za dwa tygodnie i na tyle przepisał mi leki więc muszę iść

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 4 miesiąc temu #997438 przez PaulinaJ
natB Ja idę 10-go ;-)

9 lata 4 miesiąc temu #997440 przez Gosia 2712
NatB ja tez mam teraz w poniedzialek :) i 17go prenatalne :)

Monia u mnie wiatrak chodzi 24h na dobe :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #997441 przez malutkamilka
ja mam 20 sierpnia na 15:30. a na prenatalne jeszcze sie nie zapisalam ale cos na poczatku wrzesnia

9 lata 4 miesiąc temu #997444 przez natB
Gosia z boćkami tak jest... bo przed Władem to nad naszym domem krążyły heh :P i co i kilka miesięcy później byłam w ciąży :)... te ptaki mają w sobie "ten" urok heh :) uwielbiam na nie patrzeć :) tak dobrze mi się kojarzą...
Domyślam się, że nie jest Wam łatwo, ale to jest kolejna nadzieja... może to jest dziwne co powiem, ale nic się nie dzieje bez przyczyny pamiętaj :)

Nonono to praktycznie od poniedziałku czekamy na nowe wieści fajnie :)... oby szybko każdej z nas zleciało do wizyty :)... my dziś popołudniu jedziemy nad jeziorko... tak na prawdę marzy mi się całodniowe leżakowanie w domu, ale jak się ma małego szkraba to stety :) trzeba funkcjonować wg niego :)

Ja swój wiatrak oddałam małemu do spania :P heh

9 lata 4 miesiąc temu #997474 przez Gosia 2712
Dziewczyny normalnie umieram :S :dry: mam dosyc tych upalow :S Chcialam jechac do rodzicow troche sie popluskac w basenie ogrodowym ale jakos sie boje ryzykowac i tak dlugo siedziec na sloncu... Wiec kwitne na kanapie przed wiatrakiem a i tak sie ze mnie leje :S

NatB w poprzednich ciazach zawsze u nas bocian siedzial na dachu i smialam sie ze wie gdzie przylatywac, w tej ciazy nie bylo go ani razu... :whistle:
Niby tak jak mowisz ze nic nie dzieje sie bez przyczyny ale ja tego i tak nie potrafie zrozumiec czemu... moglo sie cos innego wydarzyc a moje dzieci mogl ten z gory oszczedzic, bo one nie byly nic winne...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #997498 przez PaulinaJ
Cześć wam.

Od wczoraj w domu ;-) Zaczęło się pranie haha i ogarnianie chaty na powrót męża :P Badania zrobione ;-) Jutro po wyniki i do pipkologa zbadać podwozie ;)

9 lata 4 miesiąc temu #997507 przez Gosia 2712
Hejka :) witam sie w 11 tygodniu :) ale to zlecialo :whistle:

Dzisiaj troche chlodniej, czale szczescie :D

Paulina hehe nie ma to jak w domu :) ja musialam tydzien czekac na wyniki badan, bo kazal mi posiew moczu robic i na niego sie tak dlugo czeka :S tez je jutro dopiero odbiore i pozniej do gina :) na ktora masz godzine?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #997512 przez PaulinaJ
Gosia ja wszystkie wyniki bym miała na dziś , ale robię sobie dodatkowo grupę krwi bo gdzieś zapodziałam tą kartkę a do porodu potrzeba i na to muszę czekać do jutra :P Ja standardowo idę o 15 w kolejkę ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka