- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- Pazia
- Wylogowany
- gaworzenie
My sie dobrze znamy jeszcze z listopadowek 2013.
Ja tez dopiero dołączyłam do dziewczyn.
Rany te upały mnie wykończą. Jakoś pierwsza ciąże lepiej znosiłam:/ albo po prostu nie miałam czasu zastanawiać sie nad tym czy cos mnie kłuje i boli. Teraz ze względu na krwiaka jestem na zwolnieniu i raczej nie bede pracować do konca 12 tyg.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Pazia właśnie widziałam, że dołączyłaś dlatego i ja napisałam
Co do upałów nic nie chcę mówić, ale jeszcze tydzień mają trzymać, a ja zdycham... ale mnie wywaliło na twarzy :/ masakra, widać, że hormony buzują, ale na szczęście tylko tak... dziś mnie wszyscy podgadywali w rodzinie, że bociany na naszych polach wędrują hah ... na razie wiedzą z mojej strony tylko i
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
reszta dowie się w swoim czasie
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
NatB Witam i ja
No pogoda od rana wiadomo jaka...dziś do domu. Dupa mi się w samochodzie zapoci bo odwożą mnie teściowie a mają auto bez klimy
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
nat - witaj
u nas też już tak gorąco, że nie wiem jak ja przetrwam ten dzień
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.. będę spokojniejsza, jak podejrzę fasolkę...
Ja od rana wzięłam się ostro za porządki, syn gdzieś jeździ po polu z Tatą, a później jak położę małego spać to ja będę wypoczywać uf ... w domu przy wiatraczku...
Która ma kiedy teraz wizytę hm?
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Nat oj to byl bardzo ciezki czas w naszym zyciu... Heh z jednej strony mam nadzieje ze bedzie dobrze ale z drugiej strony wiem ze na nic wplywu nie mamy i nie nastawiam sie na nic... co bedzie to bedzie,co los da to przyjme heh i jakos to zniose...
Mi na poczatku na czole bardzo taka "kaszke" wywalilo, ale teraz jest juz lepiej nie mam nic
Co do bocianow to u nas w pracy przez dlugi czas chodzil po placu i wszystcy sie smialismy ze pewnie do ktorejs przylatuje pozniej jak ja odeszlam na L4 to wszystcy sie smiali ze nie na darmo tu latal hehe a najlepsze jest to ze jeszcze jedna kolezanka z pracy tez jest w ciazy i ma termin tez na marzec
Paulina oj to wspolczuje podrozy bez klimy heh mnie to w poniedzialek czeka bo nam sie zepsula heh i 100km bede musiec jechac na naturalnej klimie hehe szyby w dol i juz
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Chwała temu co wymyślił wiatraki hehe, nasz wygląda trochę jak choinka bo Oskar poprzyczepiał paski z bibuły
Współczuję dziewczyny podróżowania bez klimy w takich temperaturach ale do domku to nawet bez chce się wracać.
natB ja byłam na wizycie 4 sierpnia a teraz idę 18- go, ze względu na moje plamienia kazał przyjść za dwa tygodnie i na tyle przepisał mi leki więc muszę iść
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia u mnie wiatrak chodzi 24h na dobe
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domyślam się, że nie jest Wam łatwo, ale to jest kolejna nadzieja... może to jest dziwne co powiem, ale nic się nie dzieje bez przyczyny pamiętaj
Nonono to praktycznie od poniedziałku czekamy na nowe wieści fajnie ... oby szybko każdej z nas zleciało do wizyty ... my dziś popołudniu jedziemy nad jeziorko... tak na prawdę marzy mi się całodniowe leżakowanie w domu, ale jak się ma małego szkraba to stety trzeba funkcjonować wg niego
Ja swój wiatrak oddałam małemu do spania heh
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NatB w poprzednich ciazach zawsze u nas bocian siedzial na dachu i smialam sie ze wie gdzie przylatywac, w tej ciazy nie bylo go ani razu...
Niby tak jak mowisz ze nic nie dzieje sie bez przyczyny ale ja tego i tak nie potrafie zrozumiec czemu... moglo sie cos innego wydarzyc a moje dzieci mogl ten z gory oszczedzic, bo one nie byly nic winne...
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Od wczoraj w domu Zaczęło się pranie haha i ogarnianie chaty na powrót męża Badania zrobione Jutro po wyniki i do pipkologa zbadać podwozie
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj troche chlodniej, czale szczescie
Paulina hehe nie ma to jak w domu ja musialam tydzien czekac na wyniki badan, bo kazal mi posiew moczu robic i na niego sie tak dlugo czeka tez je jutro dopiero odbiore i pozniej do gina na ktora masz godzine?
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa