- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pazia witaj i rozgosc sie u nas gratuluje fasolki i trzymam kciuki za wizyte na pewno bedzie dobrze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- LeNa 2405
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziś w nocy znowu wstawałam jeść niby z jadłam kolacje... A jednak o 3rano obudziłam się s burczeniem...
- Aruneczka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Matkooooo.... wymiotuje od rana. Meczy mnie okrotnie dzisiaj.
Zastanawialam sie w pierwszej ciazy nad detektorem, znajac mnie siedzialabym z nim ciagle bez kontaktu ze swiatem, zachwycona i calkowicie pochlonieta. Odpuscilam z zalem:)
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Gosia ja się zastanawiam, ale skonsultuje to z moją gin czy to aby na pewno nie szkodzi dziecku :]
Aruneczka przykro mi, że męczą cię wymioty, przejdą w końcu
Ja też się kiepsko czuje. wymiotów nie mam, ale mam okropne mdłości
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj wspolczuje wam tych wymiotow, mdlosci i zlego samopoczucie heh mi nic nie jest i powiem wam ze bardzo dobrze sie czuje... Ostatnio bylo mi kilka dni nie dobrze ale zauwazylam ze to od picia ice tea wczesniej wody nie moglam pic bo mi sie dzwigalo po niej wiec pilam ta herbate ice tea ale teraz mi sie odmienilo i po niej jest mi wlasnie nie dobrze i przerzucilam sie na wode (chociaz jej nie lubie)
Natkka jak w szpitalu lezalam rok temu na patologii to co 3godziny mierzyli tetna dzieci wlasnie detektorem tetna, wiec chyba nie jest to szkodliwe... ale ciekawe co ci lekarz doradzi bo wiadomo ze co lekarz to inna opinia
Aruneczka hehe ja tez sie nad nim zastanawiam ale boje sie tego ze jak nie znajde tetna to bardziej bede panikowac
Lena nie martw sie na pewno jest wszystko ok i w czwartek tylko to potwierdzi hehe ja w nocy to tylko budze sie na siku jeszcze nie zdarzylo mi sie jesc
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiaj mam ten gorszy dzień i najchętniej bym go przespać, ale wiedziałam że tak będzie juz o 4 jak obudził mnie potworne mdłości
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Na dworze nie idzie wysiedzieć taka gorączka. Wylegujemy się z Mary właśnie na łóżku i oglądamy Smerfy Dobrze, że już wtorek . . .coraz bliżej do domu hahaha. Nie ma to jak u siebie a wracamy dopiero w sobotę
Pazia witamy u nas
Gosia ja już nie pamiętam co to był za detektor Ale sprzedałam od razu bo u mnie to się nie sprawdziło Poza tym może to i lepiej. Nie ma co się niepotrzebnie nakręcać bo np. nie będzie słychać itd itp
Co do nudności to mi też powoli mijają. Nie są już tak intensywne I najczęściej są przy śniadaniu. Zależy też po czym...np. mięsa coś nie mogę.
- LeNa 2405
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/hit-detektor-tetna-plodu-sono...24m-i5558961370.html
Nie znam sie za bardzo na nich ale stwierdzilam ze jest nie najdrozszy i nie najtanszy hehe wiec moze bedzie ok...
Paulina heh ja to wole wlasnie miec i chyba bylabym spokojniejsza jakbym slyszala bicie serduszka
Piszecie ze miesa nie mozecie jesc a ja wlasnie na obiad musze miec miesko hehe cos konkretnego ostatnio zjadlam rosol i za pol godziny bylam glodna
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
ja byłam dzisiaj na wizycie wreszcie u swojego gina i podczas badania szyjki okazało się, że z niej krwawię , nie jest tego dużo ale jednak więc i stres od razu, dostałam duphaston ( w sumie spodziewałam sie tego bo w każdej ciąży brałam ), lekarz kazał tylko odpoczywać więcej i brać leki i tyle, od razu po powrocie dopadłam do neta i naczytałam się o tych krwawieniach i wcale nie jest mi lepiej, bo piszą bardzo różne rzeczy, ale... tak jak powiedziałam lekarzowi : już tyle przeżyłam w życiu, że nic gorszego nie może mnie spotkać, co by los nie przyniósł przeżyję. Taka twarda jestem , a tak na poważnie to boję się bardzo o fasolkę ale staram się myśleć pozytywnie.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzien dobry tak w ogole
Hehe jak nigdy dzisiaj pierwsza Ale to tylko dla tego ze mnie obudzila ekipa ktora przyjechala nam plot stawiac
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
ja nie mogę w ogóle spać dzisiaj o 4 miałam poranne wymioty :/ wczoraj też cały dzień nic się nie przyjęło zmęczona jestem niestety bardzo.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Bartus 01.04.2013 Filipek 20.03.2016
- Otrzymane podziękowania: 2
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
No dziewczyny juz środa haha odliczam jak nienormalna. Tak się nie mogę doczekać męża, wizyty i domu...
Monia będzie ok. Polezysz, odpoczniesz i będzie dobrze.
U nas dziś trochę chłodniej całe szczęście bo wczoraj to się wysiedziec nie dało.