BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 7 miesiąc temu #997694 przez Gosia 2712
Hejka :)
Heh w ostatnie dni to tesknie za moja praca a to wszystko przez te upaly :P tam mialam klime przez 10godzin i na hali bylo ok 8stopni :P fakt czasami mozna bylo zamarznac hehe ale teraz to by sie przydalo :S Pojechalam odebrac wyniki z badan, wrocilam cala spocona :S 36stopni na dworze jest :S :dry: Cos mi sie wydaje ze antybiotyk dzisiaj dostane bo dalej mam bakterie w moczu :dry: i furagin nic nie pomogl :S Reszta badan jest ok :) Nie wiem jak ja wytrzymam dzisiaj w aucie te 100km jak pojade do gina :S ale juz sie nie moge doczekac no i stresa mam czy wszystko jest ok z malenstwem... :whistle:

Nat swietna beta :) oby tak dalej :) A Ty bylas juz wczesniej u lekarza? czy to Twoja pierwsza wizyta? bo czytalam na testach ze mialas jakis skrzep wiesz od czego to bylo?

Gabis dobrze ze mialas pomoc :)

Monia heh moze cos w tym jest... Ale i tak tego nigdy nie zrozumie bo ci co chca miec dzieci to nie maja, a te co nie dbaja to co roku maja a pozniej albo zabijaja, albo do smietnikow wyrzucaja :S i to jest sprawiedliwosc? Nawet tydzien temu mowili w radiu ze kobieta znalazla noworodka na poduszce na ulicy, no to juz jest skur*** tym bardziej ze to byl wczesniak urodzony w 36tyg...

Natkka na rozstepy narazie nic nie stosuje, poprostu po kapieli uzywam zwyklego balsamu, ale teraz bo brzucholek zaczyna mi juz rosnac to planuje sobie kupic oliwke zwykla i tym smarowac... a ty uzywasz juz czegos?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #997700 przez malutkamilka
Paulina normalnymi farbami farbujesz wlosy? bo ja kupilam bez amoniaku i jakos mi sie juz prawie splukala.

Rozstepy jak maja sie pojawic to sie pojawia niezaleznie od rodzaju i ceny uzywanego produktu. warto ujedrnniac, uelstyczniac skore.

9 lata 7 miesiąc temu #997705 przez natkka
Gosia ja mam oliwkę bio oil, ale ja średnio lubię oliwki i zastanawiam się nad zakupem jakiegoś kremu. Moja klienta poleca mi mustele, ja zastanawiam się nad palmers.

9 lata 7 miesiąc temu #997707 przez natB
Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no więc wizytę mam u starej gin dopiero 19.. Wcześniej miałam przygody z torbielami i to może były jakieś resztki no sama nie wiem.. Jestem dobrej myśli, ale brzuszek dalej daje mi się we znaki przez ta pogodę, czuje go cały czas.. Dziś nawet w dzień, jak synek miał drzemke mnie tak zmulilo, że padłam...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia ooo 3mam kciuki za Wizytę :) będzie wszystko dobrze :)

9 lata 7 miesiąc temu #997747 przez PaulinaJ
hej ;-) ja po wizycie.

Wszystko z maleństwem dobrze. Serce bije ładne 160 uderzeń na minutę. Ruszało ładnie rączkami i nóżkami ;-) Dzidziuś ma 32,66 mm :) Karta ciąży założona.

Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #997751 przez natkka
Paulina super no i maleństwo prześliczne :)

9 lata 7 miesiąc temu #997790 przez Gabiś
Paulina - śliczne maleństwo!! :) :) :) Byłaś już z mężem na USG? Zdążył wrócić?

Teraz ciekawe jak tam Gosia?

Ja nawet dziś patrzyłam na zakupach na kremy na rozstępy, ale jak tu już ktoś napisał, jak mają się pojawić to się pojawią. Ja mam spore rozstępy po pierwszej ciąży na podbrzuszu tylko, ale są i już nic tego nie zmieni, więc póki co mam zwykły balsam i tyle.

9 lata 7 miesiąc temu #997794 przez Gosia 2712
Paulina boska dzidzia :woohoo: :) dobrze ze wszystko ok :)

Hehe moja prawie taka sama :) ma sie bardzo dobrze, mierzy 3,27cm :D co odpowiada 10t1dz :) serduszko bije jak dzwon a to najwazniejsze :) kolejna wizyta za 3 tyg :) ale jeszcze za tydzien mam prenatalne :)
A co naj lepsze to chyba bedzie synus :) :woohoo: gin mowi ze moze troche za wczesnie ale mu bardzo tam wygladalo na siurka :P :whistle:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

Podziękowania: aggi

9 lata 7 miesiąc temu #997800 przez Gabiś
Nooo, kolejne fajne wieści :laugh: śliczna dzidzia Gosiu :cheer:

9 lata 7 miesiąc temu #997803 przez malutkamilka
Ja polecam mustele, używałam i byłam zadowolona, fajny film pozostawiał na brzuchu. Ale później lekarz powiedział ze to genetyczne raczej jest i zebym popytala mamy, babcie i ciotki czy miały i po wywiadzie wyszlo ze zadne nie mialy.

Gosia mi się wydaje że chlopak bo dzielnie się ciebie trzyma. Z dziewczynkami były problemy to z chłopcem nie bedzie

9 lata 7 miesiąc temu #997807 przez Gosia 2712
Natka ja w drugiej ciazy uzywalam palmers i rozstepy mi na boczkach wyszly, w trzeciej ciazy uzywalam zwyklej oliwki i w tych samych miejscach wlasnie na boczkach tez mi wyszly rozstepy wiec wydaje mi sie ze malutkamilka dobrze mowi ze jak ktos ma tendencje to i tak wyjda obojetnie co sie bedzie uzywac :S

Nat heh skad ja to znam, zapisalam sobie pytania na kartce zeby sie zapytac gina i co... oczywiscie zapomnialam o niej i o moich pytaniach :whistle: zobaczylam malenstwo i juz mi bylo wszystko jedno :P

Malutkamilka tez tak caly czas powtarzam, ze teraz bedzie chlopak i bedzie dobrze :) heh oby tak bylo...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 7 miesiąc temu #997811 przez natkka
Gosia piękna dzidzia, super że chłopak :) gin pewnie wie co mówi :)
ja wiem, że jak mają wyjść to wyjdą, ale wolałabym zrobić wszystko żeby jednak nie wyszły :P bo jak wyjdą pomimo moich działań to nie będę miała do siebie pretensji :)

9 lata 7 miesiąc temu #997816 przez Gosia 2712
Natkka dokladnie przynajmniej nie bedziesz miec pozniej pretensji do siebie ze nic w tym kierunku nie zrobilas :) Tez mi sie wydaje ze jak powiedzial ze chlopczyk to jednak juz nim zostanie :) bo sprzet ma fachowy,zreszta sam tez jest dobrym specjalista i zna sie na rzeczy...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 7 miesiąc temu #997817 przez MatkaWariatka86
My też po wizycie :) :) :laugh: :) Dzidzia 3.6cm :laugh: :laugh: wszystko w najlepszym porządku :) Machało do mnie rączkami i nawet paluszki było widać :)
ech... uwielbiam oglądać Szkraba na monitorku usg :):) dopiero jak go widzę uświadamiam sobie że jestem w ciąży :P ;) od paru dni zero mdłości i innych mało przyjemnych dolegliwości :) brzunio leTko urósł i 2kg na plusie :)

Dziewuszki dzidzie śliczne i cieszę się że wszystko ok!!!!! Gosia2712 3mam kciuki za chłopca :) ja to też miałam wrażenie że Mój Dzidziol ma jakiś "worek" między nogami haha prenatalne mam 20 sierpnia :)

9 lata 7 miesiąc temu #997855 przez PaulinaJ
Gosia super, że wszytko okej :D Ja też mam wizytę za 3 tyg haha. . . widzę, że będziemy razem chodziły :P A dziś się umawiam na prenatalne bo u nas jest jakaś akcja teraz i robią je za darmo :D

MatkaWariatka Fajnie, że wszystko dobrze. Też uwielbiam oglądać malucha na usg ;-) Tak samo wczoraj machał do mamy. Albo machała...kto wie hehe.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka