BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 7 miesiąc temu #997518 przez Gosia 2712
Ja mam taka karte specjalna wyrobiona z grupa krwi i zawsze ja mam w portfelu... Ja mam dopiero na 17.45 wiec dam znac jak wroce pewnie ok 22 :P (bo po drodze wejde do rodzicow na kawe :P )

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #997519 przez AgnieszkaAga
Nie wiem jak wy ale ja jestem wiecznie glodna a moje usta mówią nie jedz bo będzie cie mdlic. Zwariuje. Najgorsze jest to że coś bym zjadła ale nie wiem co. Chyc nie możliwy co wyjdę na podwórko to robi mi się słabo. Do sklepu dzieci wysyłam. Choć też nosem kręcą. W poprzednich ciazach tak nie miałam. Nic mi sie nie chce.

9 lata 7 miesiąc temu #997540 przez Marcelina91
U mnie jeżeli będzie wszystko dobrze to dzidziuś będzie na kwiecień :)

9 lata 7 miesiąc temu #997541 przez Gosia 2712
Aga takie oslabienie to calkiem normalna rzecz... ale dopytaj lekarza bo moze jakas anemia ci sie przyplatala i to Cie jeszcze bardziej oslabia...?

Marcelina witaj :) i rozgosc sie u nas :) termin na poczatek kwietnia masz? to mozesz i marcowka byc jak dzidzia zechce wczesniej wyjsc :) Napisz cos o sobie? To Twoja pierwsza ciaza?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 7 miesiąc temu #997561 przez PaulinaJ
Marcelina91 Witamy.

No laski...pierwszy raz dzisiaj się zdrzemnęłam z córką. Posprzątałam w łazience, poprałam, zrobiłam ciasto, pofarbowałam czerep i tak mnie to wymęczyło, że padłam jak mucha :P A jeszcze mam stertę rzeczy do prasowania . . . nie wiem jak temu podołać w taką gorączkę :silly:

9 lata 7 miesiąc temu #997564 przez Gosia 2712
Paulina wczoraj ze bylo goraco to nic nie robilam a dzisiaj rano wzielam sie za sprzatanie i powiem Ci ze przy myciu podlog to doslownie pot mi sie po tylku lal :/ :angry: hehe dam Ci dobra rade zostaw to prasowanie na inny dzien :P nie zajac :p kurcze a ja nie wiem czemu ale czasami oczy mi sie kleja a nie umie w dzien zasnac :/

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 7 miesiąc temu #997565 przez natkka
Dziewczyny jak was czytam to wow, ja nic nie robie, po prosru provuje przetrwac ta pogode. Zadne mycie podlog czy prasowanie, bede sprzatac jak pogoda stanie sie barfziej przychylna.
zazdrosCze wam ze juz jutro zobaczycie swoje malenstwa :) ja wizyte mam dopiero 30 :(

9 lata 7 miesiąc temu #997567 przez Gosia 2712
Natkk ja caly tydzien nic nie robilam :P a dzisiaj mnie naszlo przy niedzieli hehe :P ale przez najblizsze pare dni tez juz sie nie wezne za nic :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 7 miesiąc temu #997575 przez natB
hEHE ale Was nosi :D... ja w sumie też cały czas w biegu... na razie nie czuję tej ciąży, nie daje mi nic, a nic popalić... chyba, że poczuję brzuszek to odpuszczam, nie ma co się wysilać... wczoraj byliśmy nad jeziorem, a dziś pół dnia na termach w Poznaniu :) oj napływaliśmy się :D nawet Wam powiem, że tego ciepła aż tak się nie czuło...

Agnieszka co do jedzenia, mnie na razie nie bierze... w pierwszej ciąży cały czas wymiotowałam, więc jadłam dużo oj dużo za dużo heh :)

Marcelino oooo termin na początek kwietnia? gratulację to tak, jak ja ;) kiedy masz wizytę? :)

9 lata 7 miesiąc temu #997616 przez natkka
Dziewczyny przerażają mnie prognozy pogody - takie upały mają trwać jeszcze dwa tygodnie :( a ja z rana już :sick: więc naprawdę mam dosyć, a dzień się dopiero zaczął :(

9 lata 7 miesiąc temu #997620 przez Aruneczka
Witam nowe kolezanki;))
Natka jeszcze troszke i mdlosci przejda, doskonale Cie rozumiem, uplaly i na mnie tak wplywaja... ehhhh
Ja do lekarza dopiero 28, usg prenatalne mam jakos na poczatku wrzesnia.
Caly weekend spedzilismy rodzinnie:) sobota nad jeziorem a w niedziele spontanicznie do Jastrzebiej Gory.

9 lata 7 miesiąc temu #997638 przez natkka
Aruneczka mam nadzieję bo to jest męczące, zwłaszcza jak dopada mnie z rana kiedy nie mam czym wymiotować :(
Dziewczyny mam pytanie - co stosujecie na rozstępy?

9 lata 7 miesiąc temu #997679 przez moniab26
Gosia 2712 ja też się zastanawiałam dlaczego Bóg zabrał moje dzieciaczki i nie znalazłam żadnej sensownej odpowiedzi, moja ŚP babcia mówiła zawsze, że dziecko nie jest nasze, ono jest Boga i jest nam tylko wypożyczone i my te nasze musieliśmy po prostu szybko oddać bo były Bogu potrzebne. Powtarzała to bardzo często a sama straciła czworo.
Ja was dziewczyny podziwiam, pranie, sprzątanie, prasowanie ... mi się nie chce zupełnie nic i dobrze, że na razie lekarz nie kazał mi nic robić to mam dobrą wymówkę

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 7 miesiąc temu #997685 przez natB
Dziś odebrałam wynik bety 2870 :) bardzo się cieszę, bo ładnie rośnie :)... jeszcze troszkę i zobaczę fasolkę uf :)

9 lata 7 miesiąc temu #997691 przez Gabiś
Cześć,
witam wszystkie nowe mamusie :laugh:

Ja nie wiem jak przetrwałam sobotę...upał taki że szok. Przez weekend byli u nas teściowie,ale ja z rana wysprzątałam dom aż się ze mnie lało a potem pod prysznic i leżałam...głowa mnie strasznie bolała. Teściowa ciasto upiekła z moją córką, w niedzielę obiad zrobiła,więc miałam pomoc. Najbardziej przeraża mnie to że mam ostatni tydzień urlopu i jak ja w robocie wytrzymam...
Ja mam wizytę 25tego sierpnia i już nie mogę się doczekać....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka