- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja dzisiaj od rana mam istny mexyk nerwowy, poszłam do ubikacji na siusiu i widzę sporo krwi na chusteczce, już nie takiej brązowej jak dotąd tylko żywo czerwonej i taki spory skrzep wypadł, żadnych bóli ani nic innego, już się wystraszyłam i miałam jechać na izbę, zaczęłam się szykować, kąpać, pakować itd. ale po tym skrzepie wszystko się uspokoiło i już nie ma nawet śladu krwawienia więc postanowiłam zaczekać z tym szpitalem ale cały czas jestem w gotowości, leżę teraz i czekam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141

Paulina fajnie masz ze za darmo zrobisz prenatalne

Monia a nie lepiej jechac od razu na izbe? ja bym nie zwlekala...
- PaulinaJ
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Ok zapisana jestem na 27 sierpnia

- Aruneczka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczynki gratulacje maluchow;) ja dopiero 28 zobacze swojego dzidziusia, odliczam.
Ja rozstepow nie mam po ciazach zadnych, ale i smaruje sie codziennie. Mam tylko rozstepy z okresu dojrzewania.
Kurcze, musze sobie stanik kupic bo moje C zmienilo sie w olbrzymie E albo i F.... echhhh a to nie koniec;)
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aruneczka heh zazdroszcze bo moje dalej takie jakie byly

- PaulinaJ
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Gosia no to faktycznie fajnie mi się trafiło

Dziewczyny wam też brak tchu? męczę się nawet wchodząc po schodach...
- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 68

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Natkka moze poprostu maja zly sprzet i dla tego tak wydziwiaja bo na nim nic nie widac... a masz jakies zdjecie? moze jakis torbiel sie zrobil lub krwiak... a moze idz do jakiegos innego lekarza na wizyte niech on na porzadnym sprzecie zobaczy co sie tam dzieje... Nie stresuj sie nie potrzebnie bo na pewno jest wszystko ok

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 68

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- clue
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.

i witajcie nowe Mamuśki

kurde czytam Was regularnie, ale zdycham co wieczór i ani nie mam siły, żeby do Was naskrobać...
przede wszystkim aż się wzruszyłam jak zobaczyłam te Wasze maleństwa - już taki duże z rączkami i nóżkami... ech

muszę poprosić gina, żeby zapisywał mnie na wizyty co 3 a nie co 4 tyg, bo mi się strasznie dłuuuuży

Gosiu a gdzie w Kato robisz prenatalne? ja w poprzedniej ciąży robiłam w klinice Sodowski i byłam bardzo zadowolona.
u mnie różnie, najważniejsze - plamień brak, no i zdycham jak każda przez te upały... mam mdłości przed jedzeniem, po jedzeniu też - dziennie wybór tragiczny - jeść albo nie

w pierwszej ciąży nie miałam prawie wcale mdłości, byłam wiecznie głodna i jak sprawdziłam sobie na poprzedniej karcie ciąży, to o tym czasie miałam już 4kg na plusie (wiem wiem dużo, ogólnie przytyłam prawie 30kg) a teraz 1 kg na minusie, więc w sumie jestem zadowolona

poza tym łączę się w bólu natkka - mnie też boli głowa, ale jakoś nie mam serca, żeby brać paracetamol i się męczę...
macie też podwyższone ciśnienie w te upały? mierzycie w ogóle ciśnienie regularnie?
tydzień temu się wystraszyłam, bo w jakiś tam dzień strasznie kręciło mi się w głowie, bolały mnie oczy, więc postanowiłam zmierzyć ciśnienie, a tam prawie 150/90... ale to tylko ten jeden dzień, teraz mierze codziennie i mam tak około 100/80.
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wspolczuje mdlosci

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Clue ja w pierwszej ciązy mialam ciśnienie wachające sie miedzy 120/ 80 - 128/ 90 maksymalnie i super sie czulam. teraz mam 110/65 nawet i lekarka mowi ze w ciazy to dobre bo zdarzaja sie nawet nizsze.
Mi waga na razie stoi na 63 kg. Nie chce duzo przyty bo w pierwszej mialam 15kg na plusie a to przez to ze ostatnie 3 tygodnei byl taki skwar ze masakra w dzien sie nie chcialo jesc puchlo sie od nadmiaru wody a na wieczor jak bylo chlodniej nadrabialo sie posilki i tak na ostatku wskoczylo 4 kg!!!!
W pierwszej ciazy do 15 tygodnia mialam -1kg a juz w 21 tygodniu 3kg na plusie i tak do konca ciazy po 2-3 kg
- Aruneczka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja mam 2kg na plusie, czyli wyszlam z niedowagi na norme. W pierwszej ciazy przytylam 18 kilo, szybko wrocilam do normy, potem druga ciaza i plus 6 - ale wymiotowalam cala ciaze, masakra. Ciekawe jak bedzie teraz.