BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 4 miesiąc temu #996133 przez PaulinaJ
Nie ma problemu ;-) piszcie od razu datę porodu ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #996134 przez Gosia 2712
Ja mam na 6 marca :) moze piszmy daty wedlug om co? bedzie mniej zamieszania ?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 4 miesiąc temu #996136 przez natkka
Gosia - z moimi wymiotami różnie, zdarzają się co jakiś czas, mdłości mam prawie cały czas, ale trudno. Lekarka powiedziała, że może mi jakieś leki dać, ale jeśli dam radę wytrzymać jeszcze trochę to tak byłoby lepiej bo im mniej leków jem tym lepiej dla mnie i dziecka. Zdecydowałam, że jednak przecierpię i nie będę brała kolejnej porcji leków. Mam nadzieję, że to już końcówka bo w sumie skończyłam dzisiaj 10 tydzień :D
Ja zgodnie z tym co mi położna wyliczyła to mam na 2 marca :) z kalendarzy internetowych 27 luty :)

9 lata 4 miesiąc temu #996138 przez Gosia 2712
Natkka mam nadzieje ze juz nie dlugo ci przejda te mdlosci :) powiem ci ze od paru dni mam tak ze co zjem to mi nie dobrze jest :S nic przyjemnego :S ja jutro zaczne 10tydzien :) ale to leci hehe :)

Ale mi sie nudzi :S caly dzien leze na kanapie i normalnie swira dostaje juz :S brakuje mi pracy... nie jestem nauczona do takiego lezenia :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #996210 przez natkka
Gosia ja już wczoraj miałam nadzieję, że się skończyło. Miałam taki dobry dzień :) Prawie w ogóle mnie nie mdliło, miałam apetyt :] niestety dzisiaj jest gorzej, ale i tak nie umywa się do moich najgorszych dni więc jestem pełna nadziei :D
Przykro mi, że ci tak źle, ale to już niedługo powinno się skończyć :)
Z racji tego, że Pani doktor powiedziała, że już możemy się ruszać to wczoraj pojechaliśmy do ikei i na spotkanie ze znajomymi, było super :) Gosia dasz radę, wszystko dla małej kruszynki :)

9 lata 4 miesiąc temu #996250 przez PaulinaJ
Hej wam ;-) ŻYJĘ ! hah

Wieczorem postaram się z tabelką kochane ;-) Co do mdłości to mam nadal, ale dużo mniejsze co mnie cieszy ;) Nie mogę się doczekać poniedziałku . . . wraca mój mąż po 8 tyg :P Ale będzie SZAŁ ! :woohoo: :woohoo: No i wiadomo...zobaczę fasolinkę moją :) Mam nadzieję, że nie długo ujrzę pisiorka :P

9 lata 4 miesiąc temu #996264 przez clue
cześć !

Soniu, Kochana tak mi przykro :( :( :(
ja się w ogóle ostatnio zastanawiałam jak to z tym serduszkiem jest?.. może tak po prostu przestać bić? kurde, mam ostatnio jakieś czarne myśli :unsure:

Gosia dzięki za cynk z suwaczkiem :) wieczorem sobie jakiś stworzę :)

a jest jakaś dziołszka ze śląska :)?
mój termin z om to 13 marca

9 lata 4 miesiąc temu #996265 przez natkka
Club ja jestem ze śląska :) a skąd jesteś dokładniej? Nie miej czarnych myśli. Wszystko będzie dobrze :)

9 lata 4 miesiąc temu #996266 przez clue

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #996280 przez malutkamilka
Ja mam na 14 marca, choc licze że urodzę 13 marca w męża urodziny ;)

9 lata 4 miesiąc temu #996281 przez AgnieszkaAga

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Termin mam na 9 marca.

9 lata 4 miesiąc temu #996290 przez Gabiś
Hej, jeśli podać mamy termin zgodnie z OM to ja mam na 1 marca.

A my dzisiaj o 5ej wyruszyliśmy spontanicznie do Władysławowa... Córcia pierwszy raz nad morzem, ucieszona, wykąpała się w morzu aż z wody wychodzić nie chciała, babki polepiła, my wypoczęci, super. Ludzi tłum, ale ogólnie super. Zjedliśmy rybkę i do domku.

Mnie mdłości już rzadko męczą, jem często a mało i jakoś nawet jest do wytrzymania, ani razu nie wymiotowałam. Czuję się inaczej niż w pierwszej ciąży. My też Paulina chcielibyśmy zobaczyć pisiorka na USG, ale najważniejsze, żeby dzidzia zdrowa była.

Sonia, bardzo mi przykro. Ja mam też wiele razy dziwne myśli, myślę co z tą młodszą ciążą, ale staram się to robić jak najmniej, bo po co się zadręczać. Też muszę pełno badań porobić. Ale mąż już od jutra na urlopie to pojedzie ze mną i zrobię wszystko.

9 lata 4 miesiąc temu #996291 przez moniab26
Ja mam na 7 marca.
Czyli znowu wszystkie forumowiczki mieszkają daleko ode mnie :( , kurcze jeszcze nie tak dawno pisałyśmy z dziewczynami na wrześniówki 2012 a tu już marzec 2016 - ale ten czas leci

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 4 miesiąc temu #996297 przez Gosia 2712
Hejka :)
Moj M. poszedl na nocke a ja zeby sama nie siedziec to pojechalam do rodzicow i teraz dopiero wrocilam :)

Natkka oby po woli ci przechodzilo i bylo tylko lepiej... :)

Paulina po takim czasie jak meza dorwiesz to az mu wspolczuje hehe :whistle: :lol: :P

Clue ja tez jestem ze Ślaska
... Co do tego serduszka to nie chce cie martwic ani straszyc ale niestety jest tak ze ono w kazdej chwili moze przestac bic... i na to nie mamy wplywu... Lezalam w szpitalu jak rodzilam Zuzie z dziewczyna ktora rodzila synka i w 21 tyg przestalo mu serduszko bic dopiero pozniej wyszlo przez badania histopatologiczne ze najprawdopodobniej przez toxoplazmoze... Heh niestety na niektore rzeczy nie mamy wplywu...

Aga a co u ciebie? dawno sie nie odzywalas...Jak sie czujesz?

Gabis takie wycieczki na spontana sa najlepsze :) to chyba jestem trzecia ktora chce pisiorka zobaczyc hehe :whistle: :P (co prawda nie mam dziecka ale mialam juz 2coreczki i konczylo sie zle wiec teraz moglby byc chlopczyk i moze bedzie ok... )

Monia heh no leci i ani sie obejrzymy a tu marzec bedzie ... :whistle: :blink:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #996304 przez natkka
Ja od początku myślę że mam syna, tak też mi wychodzi z tabelki chińskiej wiec zobaczymy :) chociaż z dziewczynki tez się bardzo uciesze no i rodzina będzie w niebo wzięta :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka