- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wietrzyca
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 18

Ja się dzisiaj dowiedziałam, że nie mam co śpiochów kupować, bo wszystkie dostanę po chrześnicy - tak szybko z nich wyrosła, że są w ogóle nie zniszczone.

Byłam dzisiaj znowu na siłowni - kolejne 5km spaceru spokojnym tempem moje, jestem z siebie bardzo dumna.
Pumcia, możesz nas dopisać na 29 kwiecień (taki termin mamy z OM i z usg w 13 tc), a już w pn będziemy wiedzieć resztę

- Heathera
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 19

A z tą listą ok, ja tez podałam datę z okresu. I tak później trzeba będzie zrobić drugą listę, dzieci już urodzonych bo znając życie może dwie z nas urodzą w terminie, a reszta szybciej lub później

- Mikulinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Kaśka chora zapalenie krtani siedzi domu ... A tu klasowki za klasowkami .... no i za bardzo mi niepomaga .... ograniczona komunikacja z nastolatka
Mlody szaleje psoci ... do tego jesc nie chce ...
ciśnienie 140/ 76 a mam się niedenerwowac tylko jak to zrobić

Mnie też coś gardło boli od czasu do czadu.
Dziś znów była akcja jabłka w szkole i trzeba było.odebrać .... więc padam .
Co do wyprawki przeglądam strony w necie ... kilka rzeczy mam upatrzonych

Ale i tak na i ogień idziemy Z mieszkaniem .Chcemy większe więc kredyt nas czeka i sprzedaż lub zamiana tego. Pewnie wprawkowo będę myśleć w styczniu .
- Marta1985
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

przepraszam, że mnie nie ma ale pisanie z telefonu na forum doprowadza mnie do .... szału .... a do komputera rzadko siadam.
we wtorek byłam na kontroli u Gina i pessar ślicznie trzyma się i mogę normalnie funkcjonować

trzymajcie się dziewczynki

- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

Ok sie rozpisalam
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Co do listy wyprawkowrj mam bardzo fajna na laptopie, a tak w ogóle powiem Wam, że przeglądałam te ciuszki po mojej bratanicy, a ta większość od 6-9-12 miesięcy!! Aaaa mam kilka bodziakow, trochę rzeczy po Władku no i musze jednak troszkę dokupić rzeczy leeh..
Co do pokoiku Władka tak mu się spodobał. Ze dzisiaj rano do niego poszedł i oglądał gole ściany na razie : P ale widzę. Ze juz się cieszy

Mebelki kupujemy mu te

Ta komodę i szafę

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas np. Żadne rożki się nie sprawdziły, małego albo przykrywalam kocykiem, albo miałam otulacz i wiazalam pielucha w taki kokon

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Teraz na szczęście sporo rzeczy mam, więc mogę kupić kilka takich,, gadżetów,, dla małej jak np. Szumisia :, te pieluszki bambusowe i jeszcze czaje się na jakiś fajny kocyk bambusowy

- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131

Nat - super są te mebelki

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jej ale dziś padam na twarz

- Heathera
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Fajnie z tym mieszkaniem, działajcie wiadomo większe by sie Wam teraz przydało i w ciekawszej okolicy. Trzymam kciuki żeby wszystko się udało, bo sama wiem że jest trochę nerwów bo my miesiąc temu się staraliśmy o kredyt.
Marta super że na wizycie wyszło ok , tylko nie przesadź z tymi porządkami

Koticz dobra rzecz napisałaś o tych kolorach. Faktycznie ja teraz nawet dla synka mam dwie bluzki czerwone i swoje mam dwie i mąż ma jedną i jak któraś się pobrudzi to później leży długo i czeka na inne czerwone żeby wszystkie razem wyprać...
I jestem tego samego zdania co natB bo faktycznie u jednych sprawdzają się takie ubranka, a u innych inne więc każdy musi znaleźć swoje "rozwiązania". Dla tych, które jeszcze nie miały dzieci najlepiej pokupować wszystkiego po troszku a pozniej sprawa sie wyklaruje w czym najlepiej ubierac i juz te większe rozmiary kupić te co sie najlepiej sprawdzają .
natB Fajne mebelki. Z pisaniem po ścianach to u nas z Wiktorem kilka razy się tylko zdarzyło i raz po krześle porysował więc może u Cb nie będzie tak źle. O tej farbie tablicowej tez myślę żeby machnąć u synka w pokoju

- Wietrzyca
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 18

Koticz, dzięki za opis z kolorami. W sumie tak o tym nie pomyślałam, ale fakt, że pojedynczego koloru nie ma z czym uprać. A fakt, że chrześnica jak się nie raz urobiła, to dramat

Pumcia, to musisz czekać na to, co dostaniesz

Ja miałam wczoraj dzień ratowania innych. Zadzwoniła do mnie siostra, że pracuje zdalnie z domu (też korpo) i ma małą (16 miesięcy) pod opieką. Mała poszła jej spać o 8 rano (nie wiedzieć czemu), a potem na największy sajgon w pracy oczywiście wstała i rozrabiała. Więc pojechałam ratować świat, i bawiłam małą od 11 do 16. Nie mam wprawy, podziwiam Was dziewczyny za opiekę nad dzieckiem w ciąży, naprawdę pełen szacun. Najgorsze, że ona ciągle do mnie rączki tak rozkosznie wyciągała

- Heathera
-
- Wylogowany
- rozmowna
-