BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

8 lata 11 miesiąc temu #1022947 przez Skalarek
Drzyzunia zazdraszczam, że masz starsze siostry i miała do kogo iść po radę, niestety ją jestem najstarsza i nie mam tego komfortu :P
Pokaz wózek plisss :cheer:
Ja chyba też 21 pójdę na wizyte, bo miałam po 2 lub 3 tyg do kontroli się stawić, wolę po 2... Super, że mężu idzie z tobą na USG no i oby dzidziuś się wystawił jak trzeba do zdjęcia ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022965 przez drzyzgunia
:) No fajnie mieć starsze siostry to fakt :) przy pierwszym dziecku potrafiłam do siostry w nocy dzwonić bo zielona nie wiedziałam co robić :)

A to wózeczek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu #1022966 przez Skalarek
Super bryka i kolory jak dla mnie bomba ;) kupowaliscie nowy czy używany? Możesz napisać ile zaplaciliscie? :whistle:

No ja do swojej siostry też mogę w nocy zadzwonić ale raczej nie poomoze, tyle że się wyzale najwyżej :laugh:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022967 przez drzyzgunia
Uzywany udało nam się kupić 3 w 1 za 250zł :P a oprócz ramy która ma zadrapania nie widać aby był używany :) jestem mega zadowolona z zakupu :D
Skalarek czasami i wyżalenie pomaga :D

8 lata 11 miesiąc temu #1022971 przez Skalarek
No to faktycznie wyhaczylas mega okazję :woohoo:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022976 przez drzyzgunia
Skalarek dwa dni przeszukiwania internetu się opłaciło :D Teraz pora na resztę :) już mam upatrzoną huśtawkę :D i leżaczek :D
Lista zrobiona pod koniec stycznia wypad do hurtowni kup się resztę :) i pozostanie oczekiwanie na maluszka :D

8 lata 11 miesiąc temu #1022979 przez Skalarek
Jeszcze wam powiem, że Olek od kilku dni tak szaleje, że aż mam obawy czy przez te jego harce szyjka się jeszcze bardziej nie skróci :blink: super jest go czuć praktycznie non-stop, bo wiem, że ma się dobrze, ale z drugiej strony trochę się obawiam...

8 lata 11 miesiąc temu #1023014 przez miśka23
Właśnie siedzę pod gabinetem i czekam na wizytę :-)

8 lata 11 miesiąc temu #1023016 przez Skalarek
Miska właśnie miałam pisac, że czekam z niecierpliwością na info z wizyty i zdj królewny :cheer:

8 lata 11 miesiąc temu #1023024 przez Emilia92
hejo, ja dzis zakupilam komode dla coreczki i jestem zadowolona, bo niedrogo dalam i fajna:)
drzyzgunia to ci sie super udalo:)
ja sie zapisuje pod koniec stycznia do szkoly rodzenia, a narazie ide na szkolenie z pierwszej pomocy dla nowordka:):)
mnie dzis diabetolog wkurzyla bo sie czepia moich wynikow ehh..
miska sliczne buciki
dziewczyny nie jest zle z krzywa! dacie rade, ja mialam na samym poczatku i bylo ok

8 lata 11 miesiąc temu #1023034 przez Skalarek
Emilia pochwal się zakupem :) i czemu piszesz, ze diabetolog czepiala się twoich wyników,w jakim sensie?

8 lata 11 miesiąc temu #1023038 przez Emilia92
juz wstawiam

no bo mam cukrzyce i musze stale jezdzic kontolowac wyniki i insuline mam, i mi marudzi czesto ze zle wyniki, albo ze za rzadko chodze- a musze 100km dojezdzac i nie moja wina ze takie wyniki mam, przeciez ja sie nie znam na tym..ehh i jescze krzyczy..co za kobita
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu #1023041 przez Skalarek
Emilia komoda super chociaż ją osobiście bym pewnie przemalowala :P
A co do diabetolog, to jeśli trzymasz dietę i mimo insuliny nadal masz wysoki cukier to może powinna ci lepiej dawki dopasowac? A nie możesz po porostu zmienić tego lekarza na innego skoro ta jest taka nieprzyjemna? po co Ci dodatkowe nerwy...

8 lata 11 miesiąc temu #1023067 przez Skalarek
Miska gdzie relacja z wizyty? ;)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1023070 przez miśka23
Jestem i już piszę :)
Z malutką wszystko dobrze. Waży 540g. Widziałam jak kopała :) Zdjęcia mam nie ładne więc nie będę dodawać. No a teraz ponarzekam..... Od kilku dni mam takie napięcia brzucha i czuję jak ono schodzi tak w dół i tak mam kilkanaście razy dziennie. Zapytał mnie czy to skurcze. No ale skąd mogę wiedzieć co to jest. No i oczywiście jego lekarstwo na wszystkie dolegliwości: magnez, nospa i melisa. Później pojechałam do lekarza gdzie byłam na usg połówkowym, pytałam czy zrobi mi usg i sprawdzi serduszko tak jak zalecił na połówkowym (mój lekarz odmówił sprawdzenia). Powiedział że jeśli poczekam chwilkę to zrobi mi jeszcze dziś. Sprawdził jeszcze raz wszystko. Serduszko i wszystkie narządy są jak najbardziej w porządku :)

Emilka bardzo ładna komoda. Ale ja pewnie tak jak Skalarek przemalowałabym ją :) na biało ( jak większość rzeczy :lol: )

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka