- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Owieczka- ja też chciałam syna,każdy przeczuwał syna,wywróżony syn,w pracy klientki wróżą syna a tu bach pisia i córa choć człowiek dowie się dopiero jak urodzi jak położą na piersi i pokażą płeć jak faktycznie będzie syn cóż będzie chodził w różowych spodniach Ważne że wszystko ok, teraz ja mam wizytę w wtorek
Muszę jeszcze zrobić badania mocz i pytki krwi a oczywiście dziś zapomniałam siknąć do pojemnika i kurde muszę to robić na biegu w poniedziałek
U mnie śnieg a w nocy jak wracałam koło 1.00 bo tak pobalowałam nie było nic..
Dziś do pracy ruch mam szybko zleci weekend za rogiem jak się utrzyma śnieg może wybiorę się na spacer z psem do lasu będzie pięknie
Miska- moja też malutka w 21tc miała tylko 285g gdzie jak patrzyłam na różnnych forach inne dzieciaczki miały po 350g-400g,ale ważne że zdrowa że wszystko ok,po prostu będzie drobna kobitka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
W moim przypadku było tak że każdy mówił że będzie chłopak, ale w głębi serca bardzo chciałam dziewczynkę. Ale najważniejsze z tego wszystkiego to aby było zdrowe
U nas też śnieg sypie Jest biało i chyba też wybiorę się na zewnątrz ale ja tylko na podwórko. Niestety mój pies nie potrafi spokojnie iść na spacerze i nie jestem w stanie go utrzymać
A co do wagi- Małe jest piękne
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Minął 20 tydzień i moje ciśnienie już zaczyna szaleć ehhh powtórka coś czuje mi się szykuje, ale teraz człowiek jest już bardziej doświadczony i wie co robić
Czy majówki maja jakaś grupe na FB ???
Mam pytanie czy jest tu jakaś dziewczyna z Warszawy albo okolic?
Skalarek ojej no to faktycznie glukoza ci nie służy...Ja mam wizyte w czwartek więc pewnie wtedy mi zlecą glukozę...okropne badanie chyba najgorsze w ciąży jak dla mnie.
Owieczka super że na wizycie wszystko Ok oby tak dalej
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
Pati na pewno dowiedziałas się czegoś ciekawego, a ze stosowaniem w praktyce to tak jak mówisz - wyjdzie w praniu, ale sama wiedza z pewnością nie zaszkodzi ze spotkania o laktacji poprosze później o szczegółową relacje bo też mnie ten temat baaardzo interesuje
A co do sikania do kubeczka to ja, żeby nie zapomnieć zawsze stawiam go sobie na widoku w ubikacji, żeby rano nie zapomnieć
Miska co do tego, że wasza dzidzia narazie jest mała to bym się jeszcze nie sugerowała, że tak już zostanie, bo może pod koniec jeszcze sporo podskoczyc mój Olek niby był cały czas tydzień co najmniej do przodu teraz przystopowal
Drzyzgunia majówki narazie nie majas grupy na FB, ale może z czasem jakąś założymy a co z tym twoim ciśnieniem? Za wysokie czy za niskie?
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
no dzisiaj juz było 140/78 a kobiecie w ciąży po wyżej 140 już szpital...dobrze, że w czwartek lekarz to znowu odstane leki
No z forum nie głupi pomysł Z dziewczynami właśnie z ZP od 3 lat mamy kontakt najpierw właśnie tutaj na forum a teraz na zamkniętej grupie na FB
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Ależ ciężki dzień, okropnie mi skakał puls, ciśnienie mam w normie ale puls koło 110. A teraz boli mnie kręgosłup w części piersiowej, miałam takie bóle w poprzedniej ciąży, ale nie pamiętałam, że są tak uciążliwe...
Skalarek - nie wiem czemu masz takie wyniki, nawet nie wiem jakie być powinny. Lekarz rozwieje Twoje wątpliwości na wizycie, spokojnie. A omdlenie po wypiciu glukozy w pierwszej ciąży i mnie spotkało i teraz już drżę na myśl o tym badaniu.
U mnie baśniowy krajobraz za oknem, chciałam iść na wieczorny spacer ale mąż na mnie nakrzyczał, że nie, że ślisko, bla bla. I siedzę w oknie.
Dobranoc.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Życzę udanych weekendów!
Skalarek-ja też nie wiem co z wynikami,mnie to pewnie też bedzie czekać teraz po wizycie,aż sie boje czy ja nie fikne koziołka Ale myślę że lekarz ci wszystko na wizycie powie
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Drzyzgunia - ja jestem z okolic Warszawy.
- Emilia92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Pati zazdraszczam wyjazdu odpocznij, pooddychaj, pospaceruj i zamelduj się po powrocie dobrej zabawy!
Kacha ją mam często taki puls powyżej 90-100 ale mój gin twierdzi, że może tak być więc się tym nie martwilam.
Emilia moje wyniki na czczo 87, po 1h 110, po 2h 116... Ładnie spadł i elegancko wszystko się mieści w normie, więc jakos bardzo się nie przejmuje zobaczymy co mi powie na wizycie w czwartek
Miska mi gin napisał w jakich normach się muszę zmiescic, bo stwierdził, że te laboratoryjne są czasem dziwne i miałam takie normy przez niego podane na: na czczo do 93, po 1h do 180,po 2h do 153.
A jakie ci wyszły wyniki?
Ale piękna pogoda, śniegu nasypalo w nocy a teraz tak pięknie słońce świeci, a tu trzeba siedzieć w wyrku całymi dniami
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa