- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiecie co,rodzilam ponad6lat,temu i czuje sie w tym temacie wrecz zacofana;) tzn w sensie chusty,nosidla,etc,kiedys nie bylo stelazy do wanienek nawet:)) a ten mis szumis czy co to tam jest,to w ogole nie wiem,co to jest;)) i czy przydatne;)) ja mialan z Filipem tylko lezaczek,teraz sa nawet wibrujace ustrojstwa;)) dlatego chetnie zasugeruje sie waszymi opiniami badz pomyslami o ewentualnych zakupach jakis nowosci;)
P.s dzis znow za mna kolejny senny dzien..bylo ok,a teraz znow bym tylko spala od dwoch dni.
P.s2 ja takie laskotania czuje tuz pod pepkiem,a i nawet probuje bawic sie w" pukanie" moze zalapie i podobno dla niego rowniez to forma zabawy:)
P.s3 no i imie Mia odpada,P sie nie podoba,Aurora nie chce,Laura nie wiadomo i jak juz mowilam,do narodzin dziesiatki imion sie przewina nam przez usta;))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiecie co,rodzilam ponad6lat,temu i czuje sie w tym temacie wrecz zacofana;) tzn w sensie chusty,nosidla,etc,kiedys nie bylo stelazy do wanienek nawet:)) a ten mis szumis czy co to tam jest,to w ogole nie wiem,co to jest;)) i czy przydatne;)) ja mialan z Filipem tylko lezaczek,teraz sa nawet wibrujace ustrojstwa;)) dlatego chetnie zasugeruje sie waszymi opiniami badz pomyslami o ewentualnych zakupach jakis nowosci;)
P.s dzis znow za mna kolejny senny dzien..bylo ok,a teraz znow bym tylko spala od dwoch dni.
P.s2 ja takie laskotania czuje tuz pod pepkiem,a i nawet probuje bawic sie w" pukanie" moze zalapie i podobno dla niego rowniez to forma zabawy:)
P.s3 no i imie Mia odpada,P sie nie podoba,Aurora nie chce,Laura nie wiadomo i jak juz mowilam,do narodzin dziesiatki imion sie przewina nam przez usta;))
- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzis spalam do poludnia,kurde a mowia ze drugi trymestr jest cudowny bo energia rozpiera a u mnie sie to nie sprawdza jakos yeraz:///
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Ja dziś kulturalnie spędzałam ten dzień - byliśmy w teatrze z jednymi i drugimi rodzicami a później u nas na kawce

W domu oględziny - jaki remont musimy robić na przyjście malutka heheh. Co do rzeczy to jeszcze nic nie kupuje bo przede mną daleka droga... Wózek jedynie mam zapewniony... Od siostry. Tako Sport time. Mały naprawde mało w nim jeździł..... jest jak nówka

co do innych specyfików to jeżeli chodzi o mnie - przyjdzie jeszcze czas.
Jutro mam się w końcu widzieć z przyjaciółką sam - na sam

Nic, miłego wieczorku Wam życzę i do usłyszenia

- Lazysundayldz
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2

No i u mnie tak wyszło że 3 miesiące po przewidywanym terminie urodzin naszego maleństwa mamy ślub i wesele więc mysle czy się za sukienka nie przejść już teraz...bo wiem jaką chce ale nie wiem czy w salonie gdzieś taką dostane

- kameame
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

ja ten piękny dzień spędziłam leżąc i rozmyślając nad znalezieniem sobie jakiegoś zajęcia. Już sobie zamówiłam gazetki do szydełkowania z zamiarem wkręcenia się w to

Ostatnio czytałam jakiś art o wyprawce dla malucha, na razie nic nie kupuje, ale dużo rzeczy będę miała po siostrze. Mam nadzieje, że nie będę świrować, że wszystko chce nowe. Chociaż powiem Wam, że ostatnio mam takie momenty, że zachowuję się jak nie ja

- Lustigpaula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ale w końcu ciche dni za mna, uf

Ale się cieszę,że już w czwartek zobacze swoją kruszynke na USG:))
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- Lazysundayldz
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja na pewno z wypraski muszę kupić laktator elektryczny, chustę i fotelik do auta

Chyba już stopniowo zaczne wybierać i kupować te rzeczy żeby później naagle nie było takiego dużego wydatku na raz

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Kame - ja na szczęście nie mam takiego parcia na wszystko nowe.... bo mały od siostry niedawno skońćzył dwa latka i widzę na własne oczy ile z czego korzystał albo ile w czym chodził

Anna mówisz, że kompletowanie wyprawki Cie męczyło... ja już nie umiem się doczekać aż będę mogła kupować. Dla mnie to frajda

Widzę, że więcej dziewczyn lubi "majsterkować". Ja też lubię różne prace "manualne" ale może nie koniecznie druty i szydełko

- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do babelka nie mam watpliwosci,ze ktos mnie od srodka juz szturcha;))a co,pochwale sie.
Tak mowicie o remontach..my tez do czerwca musimy spiac tylki i zrobic..malemu od podstaw pokoj bo teraz w ktorym jest bedzie pokojem malucha no i musimy skonczyc lazienke..niestety nasi rodzice nie pomagaja nam,w kredyty sie bawic nie chcemy i wszystko tak powolutku sami robimy..ale damy rade.
Sevila ja nawet krzrselka do karmienia z malym nie mialam;)) wiec mysle czy teraz bedzie potrzebne? Lozeczko kupimy choc rozwazam uzywane a materac dokupic oczywiscie nowy,i nie wiem czy lozeczko z szuflada okaze sie praktyczne? Poki co mysle o wszystkim jedynie;) za kilka tyg pewnie zaczne szperac juz w necie;)