BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

9 lata 3 miesiąc temu #1023805 przez claudii09853
kameame ja też plamilam od 5 tyg aż do 9tyg ciąży i się okazało że miałam małego krwiaka i teraz jest wszystko ok no i brałam duphaston ja bym na twoim miejscu poszła do lekarza bo też plamilam przy 3 ciąży i poronilam a okazało się że od tarczycy nie chce straszyć broń boże no chyba że nie jestem w temacie i wiesz od czego te plamienia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1023807 przez Lustigpaula
Jezeli masz mozliwosc to moze warto isc na l4 i wypocztwac w domu.
U mnie ostatnio troche wiecej śluzu zauwazylam

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1023808 przez kameame

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1023815 przez madzialenka
kameame skonsultuj sie moze faktycznie z innym a jak nie uciekaj na l4.lepiej dmuchac na zimne niz potem sobie pluc w brode:/

ja dzis mialam takiego lenia....spalabym i spala....nie wiem czy to nie za wczesnie ale czulam kilka razy w ciagu dnia jak lezalam takie laskotania w brzuchu...poki co podpisuje to pod jelita,ale jesli bedzie sie czesciej powtarzac to moze ktos juz mne szturcha tam w srodku:)))

kochane mamy-juz te co maja pociechy powiedzcie mi;korzystalyscie z nosidel badz chust?albo macie zamiar?

9 lata 3 miesiąc temu #1023838 przez Judytejsza25
Witam wszystkie przyszłe mamusie. Termin lipiec 2016, a dokładnie 16☺ to moja druga ciąża ;)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1023839 przez Judytejsza25
Mam nadzieję będę mile widziana :)

9 lata 3 miesiąc temu #1023850 przez Lustigpaula
Czesc Judyna:). Gratulacje dla nowej mamuśki ;). Zdradz nam coś więcej o sobie, jaka będzie różnica wieku między maluchami.

9 lata 3 miesiąc temu #1023854 przez magmus88
Witamy Judyta! Rozgość się :) I tak jak Lustigpaula pisała - napisz coś o sobie :)

Dziewczyny, powiem Wam, ze jest nas już naprawdę dużo! Może zrobimy jakąś listę?? :D tylko jak to wykonać ehhee Macie jakieś pomysły??

9 lata 3 miesiąc temu #1023857 przez Justyna89
Kameame dziękuję raz jeszcze za radę dotyczącą amolu, sprawdziło się i u mnie :-)
Witam nową mamę, całkiem sporo z nas zostanie mamą po raz drugi :-)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1023864 przez Anna1991
.

9 lata 3 miesiąc temu #1023865 przez Sevilla
O witam nową mamusię.

Madzia ja doszłam do wniosku, że jak młoda nie pizgnie mnie od środka porządnie to będę myliła to z jelitami. Może to za wcześnie, ale mam takie czasami dziwne wrażenie jakby coś pukało tak na wysokości spojenia, ale zwalam na jelita.

Ja dziś zrobiłam zdjęcie aż zdziwiłam się jaka jest różnica widoczna między 4tc a teraz skończonym 13tc. Wagowo na całe szczęście tylko 1kg na plusie, z Maksem miałam już 3kg na plusie.

9 lata 3 miesiąc temu #1023868 przez kameame
Witaj Judyta, super, że nas już tyle jest :)

Cieszę sie Justyna, że amol pomógł :) - kiedyś w to nie wierzyłam, ze jakies smarowanie moze pomóc a jednak :)

Anna, wcale nie muszę nic przewartościowywać, dla mnie zdrowie i rodzina są najważniejsze na świecie. Tylko nie wiedziałam co sie dzieje skoro lekarz mówił, że jest ok i nie ma przeciwskazań do pracy a ja pracować chciałam. Dzisiaj z nim rozmawiałam, wspominał cos o krwiaczku no i że prawdopodobnie wyśle mnie na l4. Oczywiście na nie pójdę. Także teraz leżę cały weekend a w poniedziałek na wizytę. Muszę sobie znaleźć jakies zajęcie do łóżka, bo ja ze swoim adhd zwariuje.

Pozdrawiam

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1023873 przez Anna1991
.

9 lata 3 miesiąc temu #1023874 przez Sevilla
Ja ze swoim Adhd z rana wzięłam się za porządki w garderobie. Młody maluje mazakami, a ja korzystam z tego, że się zajął sobą.

9 lata 3 miesiąc temu #1023959 przez Judytejsza25
Dziękuję wam za miłe powitanie. Jestem już mamusia jak wspominałam. Różnica między maluszkami to równe 3 latka. Sądzę że to idealny czas. Dziś jestem właśnie po usg. Jeszcze zbyt wcześnie by wiedzieć co się kryje w brzuszku m ale ważne że zdrowe. Polecam wam bardzo szczegółowe usg. Jestem spokojniejsza że mam zdrowe dzieciątko i szczęśliwa że dzisiaj mogłam z mężem popatrzeć troszkę dłużej na naszą kruszynke. Bardzo ruchliwe dzieciątko to mogę powiedzieć. Cieszy mnie to że minęły mi mdłości które niestety męczył mnie okrutnie. I były uciążliwe gdyż sprawiały trudności w zajmowaniu się syneczkiem. Pozdrawiam was

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka