- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To fajnie, ze czujesz już ruchy Ja dziś rano leżałam i "nadsłuchiwałam" ale cisza hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Także na nowe wszystko i tak nie mam szans, muszę z siostrą pogadać co ma dla mnie
Też obserwowałam ile jej maluchy korzystały z różnych rzeczy a wiem ile kosztowały, bo sama część z nich kupiłam
U mnie pokoik dziecięcy pomalowany jest na bardzo jasny miętowy kolor do tego marzą mi się szare zasłony w biały wzorek ) a najlepsze jest to, że mam takiego hopla, że wszystko chciałabym uszyć sama poszewki na pościel, kocyki, zasłony a czuje, że efekt może się różnić od mojego wyobrażenia
Dzisiaj przed 15 mam wizytę, pewnie znowu wejdę koło 16. Dziewczyny czy Wy bierzecie espumisan? Mam takie problemy z gazami, że czasami już mam stresa czy na pewno ten ból jest od gazów czy coś innego. Dopiero potem wiem od czego nie pije gazowanego i unikam takich właśnie potraw, może za szybko jem
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- Lazysundayldz
- Wylogowany
- gaworzenie
A co do remontu to niestety mamy tylko jeden pokój i będziemy go tylko odswiezac jak najniższym nakładem finansowym bo mamy nadzieję że za 3 lata uda nam się stąd wyprowadzić i wolimy nie inwestować za wiele w to mieszkanko
Biorę się za porządki trochę bo długi dzień mi sie zapowiada
Miłego dnia mamy
Ps. bardziej doświadczone dziewczyny, podpowiedzcie co jest najbardziej przydatne dla malenstwa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
W jednej z aptek zaplacilam 42 zl.a juz nie chcialo mi sie jezdzic po innych i porownywac cen;)
Ej ej Magmus ja tez lacze sie w bolu bo ten pokoj od podstaw tez liczy sie z elektryka,wylewka na podloge bo trzeba ocieplic ja,panele badz wykladzine malemu polozymy,choruje na lozko pietrowe z wbudowanym biurkiem- taaa cena ponad 1000 zl za nowe,wiec albo dorwe gdzies uzywane albo bede musiala z tego zrezygnowac.
Co do szycia to gdzies tu podczytalam na innym watku Sevila chyba bedziesz kojarzyc,jedna dziewczyna uszyla wlasnie kocyki i podusie z wkladem,nie moge znalezc tego wpisu bo podawala chyba dane allegrowicza,a sama chetnie takie cos zrobie;)
Kochane a wiecie moze ile kosztuje taka przyjemnosc 3i4d z plyta u Was? Ja 6lat temu bylam na takim badaniu z fotkami zaplacilam jedynie 120 zl ale teraz pewnie sie to zmienilo.a niestety na stronie lekarza do ktorego ide cennika nie ma;)) wiec tak orientacyjnie pytam
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie USG prenatalne kosztowało 200zł i pokazywał wtedy też 3d bądź 4 d - nie rozróżniam
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wszystko ok, przyczyna plamienia to ponoć przez to, że teraz nisko jest łożysko tuż przy szyjce macicy i może się zdarzyć, że przy zwiększonej aktywności pojawia się plamienie. Potem macica zabierze łożysko do góry i takie sytuacje nie będą się powtarzać.
A Bąbel dzisiaj spokojniejszy, kciuk przy buźce oczywiście badanie na szybko, ale najważniejsze, że serduszko bije i dzidzia zdrowa
W tym tygodniu jestem na urlopie zaległym i dokończę wszystkie sprawy związane z firmą a od przyszłego tygodnia idę na zwolnienie.
Co ja będę robić na tym zwolnieniu eh szyć i chyba tylko szyć
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Mamt jeszcze cała liste rzeczy które musimy sobie kupić do mieszkania,że chyba tylko dzięki temu,poki co nie szaleje z zakupami dla dzieciaczka:).
A co do ruchów,zazdroszcze Wam! no i w czwartek wizyta a jak to ja,zaczynam się zastanawiać czy będzie wszystko ok
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31