- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
W pn sprawa.blagam,trzymajcie kciuki,zeby syn do mnie wrocil,zeby mojego meza ularali za to, co zrobil.od 2mcy go nor widzilam,taka zemsta urazonego mezczyzny.robi tym krzywdę dziecku.
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Sevilla, kame - ja podobnie.... tydzień wcześniej robiłam krew, później USG a co najlepsze... na wizycie USG wyników z krwi jeszcze nie było ;/ i muszę jechać 3 raz tam... tylko po to, żeby odebrać opis od lekarza jak porówna te USG, które robił mi wczoraj z tymi wynikami, które przyjdą. A też mam ok 25 km.... Super, ze wszystko w porządku!!!
Madzialenka - a jak Ci to wywróżóno? no i sto lat dla babci
Klaudia witamy - z chęcią przyjmujemy nowe mamuśki
Ja miałam jeszcze opowiedzieć jak tam moja wczorajasza wizyta na prenatalnych.... ogólnie od drzwi się wkurzyłam bo się okazało, ze nie ma jeszcze tych moich wyników.... a najlepsze jest to, że jak się zapisywałam na nie to Pani mnie uprzejmie poinformowała, ze jak mam USG we wtorek to najlepiej, żebym krew zrobiła w czwartek lub piątek.... A ja robiłam we wtorek! Tydzień wcześniej.... No i pytam się czy jest sens robić dzisiaj te USG skoro samo USG nie jest tak miarodajne... tylko dopiero z tymi wynikami.... Pani mi wytłumaczyła, że lepiej zrobić dziś te USG skoro i tak już jesteśmy... a jak przyjdą wyniki, to wtedy lekarz je na nowo zestawi z tym USG, napisze dodatkową opinie i wtedy będę to mogła znowu odebrać. Na koniec okazało się, że to nawet dobrze, bo nie zabraliśmy ze sobą pendriva a lekarz nam chciał zgrać chyba zdjęcia czy filmiki z badania
Samo badanie super. Miałam dopochwowo bo rpzez brzuch nie było aż takiej widoczności. I od razu jak włączył te dopochwowe to była jakość i różnica Badanie trwało bite 30 min... oglądał żołądek, serce, pęcherz, pępowinę... powiem Wam szczerze, że podziwiam tych lekarzy, ze potrafią to zobaczyć hahaha. Też mu to powiedziałam.... to powiedział, ze w końcu jest specjalistą w tej dziedzinie i musi to wiedzieć i widzieć... poza tym nie ma miesiąca, żeby nie jeździł gdzieś na szkolenia. Lekarz bardzo przyjemny, spokojny, rzeczowy. Wszystko fajnie tylko mój "dzieciak" (jak to lekarz określał) praktycznie cały czas plecami był... włączył lekarz nawet widok 3d lub 4d (nie wiem, nie rozróżniłam) tylko, że tam same plecy
Fajnie było widać jak bobas wywija nogami i rękami.... No i z racji tych pleców był problem z kością nosową. Ale muszę zobaczyć na wynikach czy coś tam jest na ten temat... bo w końcu na jakiejś podstawie stwierdził, ze nie widzi powodów do obaw Dziewczyny wiecie może jaki "skrót", że tak powiem dotyczy kości nosowej??
Ogólnie jeszcze powiem, ze gabinet był jak sala kinowa... przyciemniony, okna pozasłaniane.... ja na kozetce leżałam przy kaloryferze - ciepełko było na przeciw mnie wielki monitor... lekarz patrzył w swój... mąż widziałam, ze spoglądał na obydwa Ogólnie jak wyszliśmy z badania to mężu był strasznie zachwycony.... skakał ze szczeście i z wrażenia hehehe. Powiedział, ze lepsze to niż kino I właśnie też zwrócił uwagę na ten klimacik... te przyciemnione światło.
No i co do prawdopodobnej dziewczynki to się śmieje.... że dla chłopaka to ja mam już z 10 imion wybranych a dla dziewczynki ani jednego....
Jutro po pracy mam wizytę u lekarza prowadzącego mam nadzieje, ze uda mi się podejrzeć znowu mojego maluszka
No i jak jak mogłam zapomnieć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Także jeszcze muszę pomyśleć
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Otrzymane podziękowania: 4
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Otrzymane podziękowania: 4
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa