BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 6 miesiąc temu #1035678 przez madzialenka
No to Sevi na zyczenie pyklam fote.ostatnia to z 29 tyg ciazy,i dzisiejsza po roboczemu i w pokoju dla Zuzi stad balagan ;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1035684 przez Sevilla
Żelazko właśnie stygnie, jutro odpalam je ponownie ;) Madzia problem w tym, że w tle nie widać bałaganu i gdyby nie wielkość brzuszka to nie wiedziałabym które zostało zrobione wcześniej :P

A tym czasem 2/3 za mną
Załączniki:

8 lata 6 miesiąc temu #1035690 przez Karington
Jaki piękny brzusio;) hehe
Ja już odpoczywam.. Dzisiaj miałam dużo do sprzątania po robotnikach ;/
Mała lubi jak mam leży na boczkach.. Wtedy fajnie się rusza;)

Ja już wolałam to wszystko poprac i poprasowac bo później będzie Jeszcze ciężej.. A w 9 miesiącu mam zamiar leżeć i pachnieć tylko;) hahah

8 lata 6 miesiąc temu #1035691 przez Karington
A ja też się pochwalę swoim brzuszkiem;)
Załączniki:

8 lata 6 miesiąc temu #1035694 przez madzialenka
Haha Sevi folia na podlodze i polatane sciany to balagan;))) nie wynosilam juz szafy bo za duzo roboty.jutro dzien dziecka,co kupilyscie pierworodnym?;)) no wszystkie wrzucac fotki brzuszkow bo pozniej mozecie nie zdazyc;))

8 lata 6 miesiąc temu #1035705 przez Anna1991
Madzia nadal kleisz pępuszek plasterkiem? :)
Love ja przy pierwszym dziecku zamiast kupić szafę to zrobiłam remanent w swoich rzeczach i pod wplywem impulsu z 4 podłużnych, wysokich szafek zrobiła sie jedna wolna. :)
Ja jak na złość zaczęłam od rana prychać i kichać. :(

8 lata 6 miesiąc temu #1035706 przez magmus88
Hej :) Super brzuszki tu widzę od rana :)

Ja sobie zrobię jakąs fotę jak się ubiorę :D póki co paraduje w piżamie :D - nie ma co oglądać hahaha

Po wizycie wszystko ok :)
MAŁY!!! To już pewne i nie ma żadnych wątpliwości :D leży główką w dół (wiadomo, moze się jeszcze przekręcić...) waży już 1850 g :) u mnie 1kg na plusie od ostatniej wizyty. Następna wizyta 15 czerwca.
Poza tym miałam strasznie niskie ciśnienie.... 90/60.

I kupiłam wczoraj jedną pakę pampersów do szpitala.... znowu krok do przodu :D

Ja od rana robię już obiadek bo przed 11 muszę wyjść do lekarza....
Mężu wczoraj wrócił :) dziś do pracy idzie na popołudnie.

Miłego dnia!

8 lata 6 miesiąc temu #1035718 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 6 miesiąc temu #1035725 przez madzialenka
Cornick hahaha wolalam uprzedzic niz pozniej miec poczucie wstydu z balaganu;) kochane ja mlodego dzis zabralam na otwarte dni 33 bazy lotniczej wojskowej w Powidzu niedaleko nas..masa ludzi.atrakcji w brud wejsc do samolotow wojskowych bomba,mlody mega zadowolony,wrocilam i sie zastanawiam czy mi czop nie zaczal odchodzic..;/ z pierwszej ciazy nie pamietam czegos podobnego...teraz to czlowiek na wszustko zwraca uwage

8 lata 6 miesiąc temu #1035732 przez Sevilla
Muszę sobie zrobić jakieś przyzwoite :laugh: ;)

Moje dziecko dostało koparkę z Lidla. Kupiliśmy jak były i się z nią nie rozstaje. Ciekawe tylko jak długo. To ja też uprzedzam. Zdjęcia z pokoju wymagającego remontu. W sumie to ostatnie pomieszczenie, które zostało do remontu. 5 lat temu jak mąż wymieniał papę na dachu, akurat w nocy przyszła burza i nas doszczętnie zalało. A że teściowa dopiero w grudniu się wyprowadziła to nawet nie pomyśleliśmy o remoncie.
Załączniki:

8 lata 6 miesiąc temu #1035733 przez Sevilla
Muszę sobie zrobić jakieś przyzwoite :laugh: ;)

Moje dziecko dostało koparkę z Lidla. Kupiliśmy jak były i się z nią nie rozstaje. Ciekawe tylko jak długo. To ja też uprzedzam. Zdjęcia z pokoju wymagającego remontu. W sumie to ostatnie pomieszczenie, które zostało do remontu. 5 lat temu jak mąż wymieniał papę na dachu, akurat w nocy przyszła burza i nas doszczętnie zalało. A że teściowa dopiero w grudniu się wyprowadziła to nawet nie pomyśleliśmy o remoncie.

8 lata 6 miesiąc temu #1035734 przez madzialenka
Sevi,wychodze z zalozenia ze wazne ze ma sie dach nad glowa a nie jak w srodku kazdy z nas ma.;)) nie no kopara bomba;) nasz jednak ma juz wiecej latek i coraz trudniej mu cokolwiek kupic bo pomyslow brak,juz patrzec nie moge na jego hotwheelsy bo tyle tego ma:)) a tylko z tego mial najwieksza radoche;)

8 lata 6 miesiąc temu #1035736 przez Lustigpaula
Madzia i jak się czujesz? Chcesz nam już rodzić :ohmy: ;)

8 lata 6 miesiąc temu #1035737 przez madzialenka
Madzia ogolnie czuje sie dobrze...brzuch troche cmi jak na @ ale to zwalam wine na to ze tyle lazilam.czy chce urodzic..hmm wolalabym by ye dwa tyg posiedziala w brzuszku do bezpiecznej granicy,zobaczymy co jutro ginekolog powie.musi mnie zbadac przeciez.. A i pokoj jeszcze nie skonczony wiec niech siedzi maluda mi ;))

8 lata 6 miesiąc temu #1035738 przez Ewaaa1988
Witam :) ja z jednym pytaniem do was. Czy macie juz kupione reczniki dla maluszkow? Ja jestem w trakcie poszukiwania i nie wiem jaki wybrac bo jest duzo na all a mi zalezy na tym aby byl mieciutki i wchlanial dobrze wode no i byl 100cmx100cm. Dajcie linka ze sklepem on line albo linka jakiegos allegrowicza u ktorego kupowalyscie i polecacie.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka