- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moniaaak jak tam??? Idę dziś od kosmetyczki, a co należy się to idę nie wiem jak zareaguje na te zapachy, ale spróbuje .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Jutro mam jeszcze iść zrobić morfologie, ob i crp. I czekamy ciagle na wymaz z gardła, bo nie ma wyniku jeszcze.
Najgorzej z maluchem- on ciagle za mna:). Dziś go mąż zabrał do teściów, jutro chyba niania go zabierze do siebie. Inaczej nie poleże:(
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
Cortezia, moze zwiekszona dawka witaminy c? Co robilas u kosmetyczki? Ja nawet nie pamietam kiedy bylam, czasmi pezy okazji fryziera paznokcie robie tylko
O ktorej masz jutro wizyte? Ja ide na 19, szkoda tylko, ze moj przyjmuje w centrum i nawet autem nie podjade:(
Ja znowu dxisian rzygalam, w poprzedniej ciąży tak nie mialam, maz prorokuje na dziewczynke, ale ja sie takiego dobra nie spodziewala;)
- niagara
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
U mnie za to zaczęła się nadwrażliwość na zapachy w pierwszej też tak miałam, ale drażniły mnie tylko ryby, a teraz normalnie wszystko. Obiad się gotuje a ja mam ochotę Chyba będę robiła tylko sałatki i kanapki
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja wizytę miałam z samego rana bo o 8.10. Działo się tyle rzeczy, że nie byłam w stanie wcześniej napisać. Zacznę od tego, że serce mojej fasoli bije jak dzwon, aż mi łzy na ten widok pociekly. Coś pięknego. Termin z usg na 11.11 i tego się trzymać będę Zara zrobię suwaczek. Schudłam po 3 tyg 1,5 kg. Następna wizyta 12 kwietnia. Teraz jestem w 6 tyg i 4 dzień. Zadowolona z wizyty pogadałam z dr. Co do tych badań z moczu to lekarz potwierdził moja tezę co do ich trafności, podał mi sposób jak najlepiej przeprowadzić pobieranie próbki do badania i że musi być koniecznie pojemnik sterylny. Położna mnie przebadala, zwazyla. Każdej życzę teraz takiej wizyty i usłyszenia tego pięknego bicia serca. Może po wizytach zrobimy tabele która kiedy rodzi. Żebyśmy pamiętaly. Chodź nas tu dużo nie jest
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aniaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja póki co to nie bardzo moge jeść. Poszłam dziś na badanie morfologii i crp i położna w przychodni (chodziłam do niej do szkoły rodzenia) mówi do mnie: jak Ty schudłaś. A nie dalej jak w czwartek byłam u niej na wymazie z gardła. Ale faktycznie od jedzenia mnie odrzuca.
Bierzecie jakieś witaminy prócz kwasu foliowego?
Co do mojej choroby, to bez większych zmian:(. Dotarcie do przychodni było dziś jakby łatwiejsze niż wczoraj, chociaż wcale rewelacji nie było . Czekam i modlę się, żeby w końcu puściło.
- aniaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ciuchów, to jeżeli juz ich potrzebujesz, to się nie krępuj. Kazda z nas bedzie sie zmieniać w innym tempie.
Cortezia super, ze wszystko dobrze- bardzo się cieszę. Słyszałaś serduszko? Ja niestety tylko widziałam, ale i tak super sprawa
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moniaaak tak przez sekundę pozwolił mi posłuchać. Pięknie brzmiało.
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- niagara
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Z witamin biorę folian, wit.D, C i chcę kupić jeszcze tran i probiotyk. Oprócz tego oczywiście luteinę
Co do ubrań ciążowych, nie mam i wątpię, że będę miała Jakoś tak mi się nie podobają, że chyba w tej ciąży też się nie przełamię. W poprzedniej kupowałam normalne spodnie i sukienki, tylko że nieco większe niż zwykle i dałam radę. Teraz chyba też tak będzie Jeszcze nie myślę, póki co wygodnie mi w moich normalnych dżinsach
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
Na szybciutko, po wizycie wszystko ok , termin om zgadza sie z usg, jiestety przsz ten antybiotyk jakiegos grzyba zlapalam i mnie piecze, dostalam jakas masc, ale jutro wykupie:/
Lekarz bardzo fajny, sprzęt ma dobry, sądzę ze bede zadowolona:)
Nastepna wizyta 12.04, niestety meza nie ma i musze siostre prosić by z malym mi zostala, choc ostatnio obrazilam sie na nia i musze schowac dume do kieszeni...
Co do ubrań mieszcze sie jeszcze w stare:)