BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 1 miesiąc temu #1044410 przez Mulian
Olcia jeśli lekarz mówi, że nie ma się czym przejmować to pewnie tak jest. Dla spokoju zawsze możesz iść do innego lekarza na usg, zobaczyć co ten powie.

Masuska świetne kolory! a jaki pomocnik :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1044411 przez honka_18
Olcia pewnie nie ma się czy martwić skoro lekarz tak mówi, ale kobiecie w ciąży nie ptzegadasz ;)

Masuska świetny ten kolorek, podłoga fajna mam podobną w sypialniach. Z takim pomocnikiem to szybciutko remont skończycie
Uwielbiam Pottera

Artek robi postępy siusiu zaczyna robić w majty a kończy do nocnika :cheer: sam ją mu nie pomagam :P tylko nocnik myje. Ale żeby nie było za wesoło postawił mi papierzaka na środku dywana w salonie i wymazać całą sofę :evil: fuuu

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044417 przez masuska
Jakoś ekshibicjonizm internetowy mi się włączył:)

Załącznik nie został znaleziony

Honka ta niespodzianka w salonie... Ehhh nie zazdroszczę. A gratuluje postepow.

Mulian syn pomaga jak moze, ale już pobrudził ściany tak przy okazji :)

8 lata 1 miesiąc temu #1044418 przez honka_18
Masuska fajny brzusio, a kucia słodka.

Ściany jeszcze możecie zamalować i nie będzie śladu :P nam też Adaś podłogi pomagał kłaść i kilka dziur dorobił :whistle:

8 lata 1 miesiąc temu #1044422 przez masuska
Hehe ja mam dwa panele pomalowane na niebiesko, tylko na łączeniach. Beda na jakieś docięcia. Cieszę się bardzo ze zaczął rysować, ale mógłby na kartkach :P

8 lata 1 miesiąc temu #1044449 przez Kejt
Masuska śliczny kolor! Ja się strasznie bronie od takich kolorów i chyba niepotrzebnie bo jest piękny :) brzusio też już fajniutki :)

Co do brudnych ścian u nas nie ma dzieci, w maju było malowane a już gdzie niegdzie pobrudzone :blush:

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 1 miesiąc temu #1044452 przez masuska
Witajcie.

Kejt, ja pierwszy raz zaryzykowałam z tak intensywnym kolorem, ale to dla dzieci, więc może być:)

A moja szwagierka na porodówce :) O 3ciej wody jej odeszły, a ja przeżywam :) nie usiedzę dziś na miejscu :)

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044453 przez honka_18
Masuska trzymam kciuki za szwagierkę ;)

A ja uwielbiam takie żywe kolory w całym domu mam takie

Kurcze moi chłopcy znowuż chorzy :angry: mają kaszel, katar Adam do tego wymiotuje :evil: juz się cieszyłam ze nie chorują ... do tej jesieni ...

8 lata 1 miesiąc temu #1044466 przez Sander
Masuska i jak szwagierka??? Pewnie tuli Maluszka :-)
Honka grunt ze jest postęp. A wypadki zawsze się zdążają :-P i co rozkrecily się chorubska??? A brzuch dobrze?? Bierzesz jakiś magnez??
Kejt mój dom cały do malowania po 2 latach, naprawdę... Warto kupić jednak farby zmywalne, jest olbrzymia różnica i cały teraz będziemy dom malować tymi farbami. Jeszcze musze coś wymyślić na jedną ścianę w salonie... Może farba strukturalna?? Generalnie wszystko w bezach i brazach. I chciałam coś extra dodać.
Na taki turkus to może bym się też zdecydowała jakby chłopiec był. Bardzo fajnie wygląda.
Jak wasze samopoczucie? Ja mocy nie mam ale cały czas bym jadła.... Znów mi krew z nosa leciała, już 3 raz w ciągu tygodnia. Jutro idę do gina to się popytam.

8 lata 1 miesiąc temu #1044467 przez Sander
Joanna jak tam??? Jak się czujesz??? Miałaś dziś coś dobrego do jedzenia??

8 lata 1 miesiąc temu #1044468 przez Sander
Ja ostatnio rosne w siłę :-P a wy jak tam??
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044474 przez Inezka
Cześć Dziewczyny!!

Czytałam wszystko, co pisałyście. Dużo się dzieje..w pt urodziła moja koleżanka z pracy chłopca 60cm i 4482g, konkretny facet, nie? ;) Bartus ma na imię.

Masuska, mała Polcia już jest na świecie? Książka skończona? Ja zaczytuję się w Remigiusz Mrozie, w prawniczych thrillerach. Miałam Ci już pisać wcześniej, my malowalismy meble na biało w lato do sypialni.Efekt super, producent pisał, że dwa razy wystarczy, ale żeby naprawdę ładnie wyglądały to trzeba było trzy razy minimum malować.

Wczoraj mieliśmy imprezę u siostry urodzinowo-parapetowkową. Ale objadlam się pyszności :laugh: a potem robiłam za kierowcę. Dziś za to zupełnie na spokojnie i odpoczynek, bo jutro znowu wstawanie.

Sander, bardzo ładnie wyglądasz i na moje oko jakiegoś duzego brzuszka nie masz. Zgrabny jest :)

Olcia, oby było Wam dobrze w szpitalu i dobrą fachową opiekę mialyscie.

Pozdrawiam wszystkie Mamusie!

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044477 przez honka_18
Sander ładnie wyglądasz brzuszek taki malutki, okrąglutki
Niestety u chłopców poprawy nie ma, buzię im od kaszlu się nie zamykają, noski czerwone od wycierania i jak na złość skończył się syrop na kaszel, dopiero rano M pojedzie kupić. Ciężka noc przed nami i pobudka o 4:30
Brzuch nadal się napina, dzisiaj wzięłam 2 nospy ale pomogły tylko na chwilę, jutro nam w planach przelezec cały dzień
Magnez biorę 2x2 od jakiegoś tygodnia

Inezka toż to duży mężczyzna, tez bym takiego wielkoluda chciała urodzić ...

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044478 przez masuska
Niestety jeszcze nie urodziła, biedna męczy się w bólach, do północy mają ją trzymać, jak nie urodzi to cc. Szwagier mówił że bardzo ją boli, a rozwarcie dopiero 4 cm, ale to było godzinę temu.

Sander ładnie rośniecie. U mnie na parterze są beże, ale znudziły mi się, więc góra w szarościach i tak samo chcę na dole, ale to już nie teraz.

Inezka za książkę się dziś nie wzięłam, bo młody mocno dokazywał. A za malowanie biorę się jutro. Mąż już łóżeczko przywiózł, ma mi zmatowić a resztą zajmę się ja. Dzięki za radę. Duży chłopak u Twojej koleżanki. Mój mąż miał 4100 i teściową nieźle wymęczył.

Honka rób syrop z cebuli, też na kaszel i przeciw bakteryjny i wirusowy. Może poprawi co nie co.

8 lata 1 miesiąc temu #1044479 przez honka_18
Masuska jak ja jej współczuję, z Adamem tak miałam skurcze niesamowicie bolesne a rozważnie szlo bardzo wolno

Syrop z cebuli u nas nie przejdzie od samego zapachu wymiotują

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka