- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Kejt myślę że lekarz wie co robi, zawsze o parę tygodni Cie uchroni przed szpitalem. Najważniejsze żeby kontrolować. no dzidzia jaka duża!!!! Super
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Mulian podziwiam Cię ze ty masz jeszcze siłę ćwiczyć... Ja się cieszę jak dom ogarnę
Leci mój serial - in vitro, na tlc, zawsze o 20,30 w środę. Polecam!!
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Megi super wieści
Artek zrobił siusiu w razy do nocnika i zasikał całą pralkę spodni jutro od rana pranie, mam nadzieję ze nie będzie padać
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Sander co to za urządzenie?
Honka widzę, że odzwyczajanie od pieluchy to nie taka prosta sprawa :/powodzenia!
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Kejt super wieści, zawsze trochę jeszcze będziesz mogła w domu przygotować się do wielkiego dnia
Ja zadowolona, że wszystko dobrze- najważniejsze to zdrowe dziecko
Maż kupił mi zestaw do malowania i dziś patrzę, a tam lustro pobite Ale wierze, że skoro nie wiadomo kiedy i jak się pobiło to się nie liczy
Jak Wasze samopoczucie?
Ja coraz mniej czuje się atrakcyjna. Wydaje mi się, że wszytko mi roooośnie....Dziś już 52,9kg, czyli 53kg przekroczę do weekendu.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Honka trzymam kciuki za wytrwałość. Fajnie by było gdy się udało przed porodem.
Megi szkło tłucze się też na szczęście, wiec uznajemy to za dobry znak
Ja się czuje gigantyczna, a jak Patrze w lustro to brzuch nie jest jeszcze taki duży...
I w ogóle czuje się mało atrakcyjna, szczególnie w łóżku... Ale na szczęście z tą częścią naszego życia wszystko w najlepszym porządku
A to urządzenie to monitor oddechu, dopinany do pieluszki. Dla mnie bardzo ważny. Miałam w rodzinie przypadek śmierci łóżeczkowej. Ale nie każdy jest z niego zadowolony.
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Dobre wiadomości po wizytach! I tak trzymać
Kejt, super, że nie idziesz do szpitala. Ja jak leżałam plackiem na początku, to moja lekarka stwierdziła, że to samo będzie w szpitalu co i w domu plus leki, więc leżałam grzecznie w domu i najgorsze minęło.
Snader, nie wiedziałam co to snuza hero, ale w necie sprawdziłam. Bardzo pozytywne opinie są. Ja tego nie znam, nie używałam. drogawe to ale dla bezpieczeństwa dziecka bezcenne.
Honka, już jakiś sukces jest, że było siusiu do nocnika powodzenia!! u nas dziś deszczowo, feee
Megi, ale z Ciebie chudzinka z tego co pisałyśmy to bardzo różne wagi mamy i różnie przybieramy na wadze.
Miłego czwartku!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja to się dziś toczę, ależ mi ciężko, nawet z samochodu wyjść nie mogłam
Kejt śliczna:) Cieszę się że szpital odroczony. A dziewczę już spore urosło:)
Sander nie widziałam jeszcze takiego urządzenia
Wczoraj rozmawiałam z mamą i pytałam jak to jest z urodzeniem drugiego dziecka (mam starszą siostrę). To mama mi powiedziała że o wiele lżej i szybciej jej poszło ze mną. Sis rodziła się w około 10 godzin, ja w 3, a i byłam cięższa troszkę
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
honka gratulacje dla przyjaciółki
Joanna może nie będziesz musiała długo leżeć w tym szpitalu- trzymam kciuki
Mulian podziwiam Cię za bieganie , ja jak przestałam ze 2 lata temu, tak się do tej pory zebrać spowrotem nie mogę
ika ja czuję, syn już nie raz kopniaczka dostał
Megi super że po wizycie wszystko dobrze i tak ma być
Kejt jaka śliczna dziewuszka, a jaka duuuża . Kiedy obrona? ja już po 3 literki przed nazwiskiem już są
u mnie obwód na wysokości pępka, 92 cm i mam wrażenie że każdego dnia brzuch jest coraz większy . Co do wagi to nie wiem bo wizytę mam dopiero w przyszłym tyg a w domu wagi nie mam bo bym w paranoje popadła
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska z tym porodami różnie bywa, fakt mój drugi ( gdybym rodziła sn ) pewnie był by ekspresowy, bo rozwarcie poszło w pół h i od razu skurcze parte pierwszy prawie 27 h Ale moja mama mówi że ze mną miała najgorszy i najdłuższy poród, jestem 4 kolei i najmniejsza z rodzeństwa
Wczoraj pod wieczór odpuściłam sobie leżakowanie i nadrobiłam trochę domowych zaległości i całą noc nie spałam brzuch się stawiał, kość bolała, a teraz bolą mnie boki i taka jakaś zmulona jestem i marudna
Wczoraj dostaliśmy pierwsze Świąteczne życzenia
A ja rano znalazłam chłopcom indywidualne prezenty pod choinkę, zamówię w przyszłym miesiącu i będę miała z głowy
Chyba już mi się udzielił świąteczny nastrój od anglików
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
W Anglii święta są w tym samym czasie co u nas?
Mena gratuluje zazdroszczę że masz to już za sobą mi dopiero recenzent czyta i jeszcze nie wyznaczyli terminu ale zaczynam już coś się uczyć.. Tak się boję, bo nie mam żadnych pytań i nie wiem z czego będą pytać ale uwidocznie ładnie brzuch na obronę to może mnie przepuszczą
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Honka, wiem że różnie bywa, fakt że boję się porodu, więc jakoś próbuje pozytywnie się nastawić
Wiesz że i ja już się za prezentami oglądam wolę mieć z głowy, bo nie będę w grudniu po sklepach latać.
Mąż zaczął układać panele
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja to cc się boje ale SN jakoś nie tylko prześladuje mnie wizja przedwczesnego porodu, nawet w nocy śni mi się dziecko ( dziewczynka) w inkubatorze cała okablowana