- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Mamusie KWIECIEŃ 2017
Mamusie KWIECIEŃ 2017
- Paula1704
- Wylogowany
- pierwsze słowa
PS. Idę właśnie z koleżanką na kawę i jakieś mega ciacho
A no i wyglądam jak na poniższym zdjęciu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aNusia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Pytałam ostatnio mojej mamy czy ona rodziła w terminie czy przed no i jak większość kobitek w mojej rodzinie PO TERMINIE....więc pewnie ja też do nich dołączę...
A jeśli chodzi o jedzenie to mogłabym jeść i jeść dosłownie wszystko co wpadnie i w ręce. Własnie owoce zalałam galaretką i wstawiłam do lodówki będzie deserek
Pozdrawiam
- GosiaO
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ufff... Brzmi to strasznie i nie wiem czy wytrzymam do tych 10 minut!
- aNusia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- GosiaO
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Bylam wczoraj w Warszawie. Przeciwciała zniknęły, więc jest dobrze. Juz przed porodem nie muszę odwiedzać Instytutu Hematologii. A jak u Was wyniki GBS? Mi lekarz zlecił badanie, ale w tym punkcie gdzie badam krew nie robią tego badania. Dostałam gbsówkę i lekarka zrobi mi wymaz i mam do punktu przynieść. Wizytę u swojej lekarki mam w czwartek najbliższy.
U mnie na plusie 7kg. No ale jak u większości z Was mam smaki na wszystko. nawet ostatnio do kawki zapragnęłam wafelków, patrzę a tu nie ma. Czym prędzej poszlam do sklepu i zrobilam solidne zapasy. W biedrze akurat były ciastka i wafle druga sztuka 50% taniej, więc mam zapas już do porodu. no a wczoraj leże i oglądam serial i w pewnym momencie przypomniałam sobie jak bardzo lubię racuchy z jabłkami. No i co? Odmowię sobie- zabrałam sie do roboty
Kurcze ale ten czas leci. Juz niedlugo startujemy, fajnie będzie dzidziusie nasze oglądać.
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/neju-literki-3d-20-imie-dziec...9799&ars_rule_id=201
Tylko Pani bardzo wolno odp na maile (chyba jest zarobiona). Można tworzyć własne kompozycje (ja zrobiłam taki twór w paincie ) albo wybrać z tego, co ma. Fajnie, bo ma też ramki na zdjęcia, które też zamówiłam pod kolor literek.
A co do zachcianek, to za mną chodzą placki ziemniaczane. No ale to są ziemniaki - produkt zakazany przy cukrzycy. Dzisiaj byłam u diabetologa, a on do mnie: no, to chyba się już nie zobaczymy :-D jak dla mnie git! Lekarz fajny, ale trochę szkoda mi kasy, żeby wchodzić i słyszeć, że wszystko jest ok, dostać receptę na paski do cukru i wyjść. Fakt, że dostaje zniżkę na paski, ale i tak taniej mnie wyjdzie zakupienie pasków za 100procent niż płacić za wizytę plus 30proceny za paski.
:-D jakoś trzeba kombinować!
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja torba do szpitala spakowana. Przy pakowaniu miałam milion ulotek z listami, co zabrać. Muszę jeszcze kupić klapki i wsio.
Zaraz zabieram się za sprzątanie, bo jutro i w niedziele mam gości. Miłego dnia, dziewczyny,
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja na razie mam 6 kg na plusie W pierwszej ciąży miałam 9kg, więc pewnie podobny wynik osiągnę
Co do zachcianek - ja też jem właściwie na co mam ochotę, muszę tylko kontrolować jak późno wieczorem, bo mam w tej ciąży zgagę.
KTG miałam kontrolowane już bliżej terminu porodu,a po terminie co dwa dni miałam się zgłaszać do szpitala, gdzie pracuje moja Pani Dr.
Teraz liczę po cichu na to, że urodzę przed terminem, a nie po. Chyba nie mam już siły czekać tak długo
Kakadu - życzę szybkiego rozwiązania!
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tez mam torbę spakowaną, ale na razie jakoś spokojnie podchodzę do porodu. Nie myśle o tym za dużo. Mój mąż leci do Polski za tydzień na pare dni. To jest miesiąc przed terminem wiec mam tylko nadzieje ze wtedy się nie zacznie.
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
A masz jakieś objawy? Rozwarcie, skurcze??
Maga- to obys nie zaczela pod nieobecność męża, ale miesiąc przed wiec sporo zapasu!
- Miluniaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174