- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie KWIECIEŃ 2017
Mamusie KWIECIEŃ 2017
- GosiaO
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- GosiaO
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Rukola
Buraczki w kostkę (te z Lidla są ok)
Mandarynki w pojedynczych kawałeczkach
Orzechy włoskie
Sos vinegret
I polać wszystko miodem
- Paula1704
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
rukola
kurczak w przyprawie gyros
feta
pomidorki koktailowe
oliwki
słonecznik prażony
sos vanegret albo francuski
Mniam, Mniam! Aż muszę ją zrobić
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Jak tam polowania w lidlu? Kupiła spodnie S, ale są za duże, może w 9 miesiącu będą mi brzuch opinać. Nie wiem czy ich nie oddam, a kupię sobie standardowo na allegro getry. Dla Olka kupiłam dwupak spodni. A tak w ogóle wczoraj trafiłam do sklepu z odzieżą używaną i na większe dziecko r. 74, 80 kupiłam extra (jak nowe) spodnie, koszulkę i dwa bodziaki w r. 56. Powiem Wam że ubrania jak nowe i zapłaciłam 10zł. Tylko wyparać i gotowe. Miałąm w Lidlu kupić biustonosz do karmienia, ale okazuje sie że moje piersi są za małe do tych staników
- Paula1704
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
W Lidlu byłam i wzięłam tylko biustonosze, ale muszę je w domu zmierzyć i zobaczę jak rozmiar. Wzięłam też ten dresik welurowy ale do zwrotu bo strasznie cienki. Mam już ciuszki dużo lepszej jakości więc nie będę na siłę zostawiać.
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Też planuje po poludniu pojechac do lidla
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
nadinchen 03.03 w takim razie idę na waarsztaty, dzięki!
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
malo pisze ale Was podczytuje
tak się składa ze my też po wizycie, mała 2200 ułożona główką w dół, wg. mojej lekarki do terminu nie dochodzę i urodzę wcześniej. Termin mam na 22 marca ( mam 24 dnioe cykle ) liczac normalnie 28 dni to 26 marca
, więc zobaczymy Zdecydowałam się rodzić w tym samym szpitalu na Kaminskiego i z tą samą położną co ostatnio, 14 lutego jadę się z nią spotkać, aby mnie zapisała. Czułam się komfortowo ostatnio i mam nadzieje, ze wszystko się też tym razem uda. Ostatniego syna urodzilam dokładnie 11 dni przed terminem
jeżeli chodzi o małą to są dni kiedy mega ruchliwa, a potem dni kiedy jest mniej ruchliwa tak jakbym po szalenstwach odpoczywala, i taki cykl jest co dwa dni wy też tak macie ?
Juz drugi raz nie udało się małej zrobić zdjęć, ostatnie mam z 23 tygodnia, ladny buziaczek a teraz wiecznie zakrywa się raczkami trochę nad tym ubolewam. Na kolejnej wizycie mam pobrać wymaz do GBS. SErdecznie WAS pozdrawiam
- aNusia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Odwiedziłam H%M kupiłam wielopak pajacyków bo była wyprzedaż na 62 i jak teraz wróciłam i rozpakowałam to one mi bardziej na 72 wyglądają, takie duże, ale nic to jeśli wszystko będzie dobrze a Dzidzia będzie rosła to będą jak znalazł.
I teraz jak tak patrze na te ubranka to się zastanawiam, czy mam wszystko...Z czego powinna sie składać taka podstawowa wyprawka ciuszkowa, co zabrać do szpitala dla dziecka a co mu ubrać na wyjście - poza kombinezonem oczywiście
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyna po wizytach- gratulacje!! Najważniejsze że dzidzie są pod kontrolą i zdrowe.
Kakadu to trzymam kciuki żeby jak najdłużej Maluszek posiedzial u Ciebie. No i pewnie będziesz pierwsza rozpakowana mama na tym forum!!! Będziemy czekać na relacje!!
Ja tez zrobiłam nalot na lidla- kupiłam staniki do kramienia, kolderke z podusia, skarpeteczki, i śpiworek do fotelika. Na ciuchy nawet nie patrzyłam bo mam bardzo dużo no i walka na łokcie była przy tych koszach wiec obawiałam się o swój brzuch... co do "ciuszkow z ciuszka" faktycznie bardzo często uda się trafić super okazy. Ostatnio mojej córce kupiłam 12 koszulek z krótkim rękawkiem a zapłaciłam UWAGA 6,54 bo akurat był dzień na wagę
Moj mały tez fika cały dzień non stop a na następny prawie wcałe. .. wiec chyba to normałe.
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Body krotki rekaw+ kaftanik (jak będzie w granicach +10C) lub długi rękaw + bluzka z długim rękawem jakąś cieplejsze ( jak będzie bliżej zera)
Polspiochy ( jak będzie bliżej zera to skarpetki pod polspiochy)
Na to pajacyk cieplutki polarkowy.
Czapka.
No i w lidlu kupiłam ten śpiworek do fotelika i będę mieć kocyk jak będzie zimno.
- aNusia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa