- Otrzymane podziękowania: 0
Kraków
- madzia0507
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Jeśli któraś jest zainteresowana to dzisiaj ma być program w TV Kraków na temat tego szpitala.
Acha! I wcale się nie dziwię, że uciekają tam pacjentki ze szpitala Żeromskiego, bo ostatnio usłyszałam o tym szpitalu coś takiego, że aż do tej pory jestem w szoku. Zainteresowane pewnie wiedzą o co chodzi - kawa z mlekiem (kobiecym) dla pana doktora.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- alicjaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
przyjechalam do szpitala o 3 nad rano bo odplynely mi wody niestety zadne lekarz nie znalaz czasu na to by zrobic mi cesarke i musialam czekac do 9 rano czyli 6 godzin. mialam juz straszne bole i wlasciwie synek zaczal sie juz rodzic...
napisze tu ze mialam wskazania do cesarki okulistyczne gdyz mam odklejone siatkowki i kazdy wysilek moze byc dla mnie zgubny i skutkowac calkowita utrata wzroku.. z czego lekarze na pewno zdawali sobie sprawe

jednak poniewaz przez cala ciaze nie chodzilam do zadnego lekarza prywatnie - lakarza pracujacego w zeromskim nie mialam zadnych znajomosci i wydaje mi sie ze dlatego tak zostalam potraktowana... to by koszmar naprawde ;(
wody mi odeszly ok 4 rano i zamiast zrobic mi cc podawano mi antybiotyki... na szczescie z oczami nic mi sie nie stalo a synek urodzil si ezdrowy co odbieram jako prawdziwy cud

bo po tych wszystkich bolach ktore przeszlam moglo dojsc do najgorszego
co do opieki w zeromskim - pielegniarki sa tam naprawde bardzo sympatyczne i pomocne... mi mlodej matce ktora nie miala bladego pojecia o karmieniu piersia bardzo pomogly i wlasnie dzieki nim nauczylam sie karmic maluszka i karmie go do dzis

- joy503003
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Nowe nazwisko Szeląg
- joy503003
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Nowe nazwisko Szeląg
- ecia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Rodziłam na Ujastku,bez własnej położnej i byłam bardzo zadowolona. Pomimo, ze synek był dwa razy obwiązany pępowina.

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- ecia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- niusiad25
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
W Ujastku nie płacisz za nic, chyba, że za taki swego rodzaju "hotelowy" nocleg dla osoby towarzyszącej- w sensie łóózko do spania itp. jak np mąż siedzi z Toba całą noc to wcale nie musi płacic.
Nawet poród w wodzie, jesli trafisz na zmianie lekarza, kóry taki odbiera, jest bezpłatny. W innym przypadku z tego co słyszałam musisz się "umówic" z lekarzem, ale nie wiem nic o kosztach. podejrzewam, że wypada zpałacic jak nie ma dyżuru- w końcu musi zrobić nadgodziny, a szpital mu pewnie za nie nie zapłaci.
- Malgorzatta
-
- Gość
-
- ecia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- madzia0507
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
No ja rozważam Rydygiera, Siemiradzkiego albo Żeromskiego, chociaż ode mnie najbliżej Siemiradzki. Chciałabym poród rodzinny, orientujecie się jak to w którym z tych szpitali jest?
Ja słyszałam, że w Siemiradzkiego płaci się za poród rodzinny i to dosyć sporo, bo chyba 600 zł. Ja wolałabym taką kasę wydać na coś innego.
Rodziłam w Ujastku i tak wszystko jest za darmo. Nie opłacałam sobie też położnej i mimo to opiekę miałam rewelacyjną.
- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-