BezpiecznaCiaza112023

POWRÓT DO DAWNEJ FORMY

13 lata 10 miesiąc temu #56840 przez MoNiaaa
ja od dzis zaczynam diete bialkowa mam zamiar schudnac 15 kg nie wiem czy sie uda i czy wytrzymam tyle bo lubie zjesc ale postanowilam chociaz sprobowac :) moja kumpela w ciagu 3 miesiecy schudla 12 kg moze i mi sie uda trzymajcie kciuki :):)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #56842 przez natmur11
dieta bialkowa jest dobra i sama chyba jej sprobuje z tym ze moja znajoma zrzucila 10kg i nic waga stanela w miejscu... ale dobre i takie 10kg

13 lata 10 miesiąc temu #56846 przez raczek10
to trzymamy kciuki ,żeby się udalo , :) mi przez 2 tyg,. 3 kg ubylo ,ale to zawsze coś :laugh:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 10 miesiąc temu #56847 przez MoNiaaa
no pewnie 10 to naprawde duzo i w miare krotkim czasie.ja planuje wyjazd nad morze we wakacje wiec musze jakos wygladac bo maz sie obrazi jak w stroju nie wyjde bo powie ze skzoda bylo jechac :side: jak pierwsza faze przetrwam bedzie ok bo pozniej wchodza warzywa i jest wieksze pole do popisu :) plus ze mozna jesc drob i w takiej ilosci jak sie chce wiec moze damy rade :)

milam tez od dzis isc na silownie ale snieg napadal i nie mam jak wozkiemz a bardzo pojechac wiec narazie sama dieta musi wystarczyc

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #56886 przez SISUNIA88
MoNiaaa ale masz fajny suwaczek;) a karmicie piersią?? bo też zastanawiam się Nas dietą ale jeszcze karmię... tzn dokarmiam bo pokarmu u mnie z dnia na dzień mniej:(

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 10 miesiąc temu #56904 przez paulinkaaa2202
Monia skąd wytrzasnęłaś taki suwaczek jest super :)
ja też mam zamiar wziąć się za siebie :P

Byłam w kinie na Och Karol 2 super film zajefajna komedia ale jak widziałam te laski Socha, Glinka itp to aż mnie zatkało i pomyślałam kurcze są starsze ode mnie i mają taka figurę coś z tym trzeba zrobić tylko co?

Sisunia 88 ja jeszcze karmię piersią więc odpada dieta najlepiej wprowadzić postanowienie żeby nie jeść kolacji i słodyczy a później jak przestanie się karmić piersią zacząć jakąś dietę

Ja ogólnie po tabletkach źle się czuję okres mam po 2-3 tygodnie i chyba mam zwiększony apetyt tabletki mi kurcze nie służą

13 lata 10 miesiąc temu #56914 przez MoNiaaa
to link do suwaczkow :) www.suwaczek.pl/tickers/diet/

ja tez jak ogladam te laski wszystkie w TV to az mnie skreca a jak widze mlode mamy z dzidziami w rozmiarze 36 to juz wogole zalamka :( dlatego postanowilam chociaz sprobowac nie wiem czy mi sie uda ale przynajmniej nie siedze z zalozonymi rekami.

ja nie karmie piersia wiec moge sobie na diete pozwolic jak sie cieplo zrobi to moze i na ta silownie sie zbiore.

tez planowalismy isc na och karol ale postanowilismy ze dopiero na wlaentynki pojdziemy a nie wiem czy jesczze beda grali :( ale niestety moj maz jest tylko 2 dni w tygodniu i trudno ze wszytskim sie wyrobic :(

paulinko to moze popros o zmiane tabletek?? ja nie biore tabletek niestety nie ejstem systematyczna i pewnie nie bralabym w terminie :P

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #56916 przez MoNiaaa
mam swietny suwaczek na zabki ale juz sie nei zmiescil :(

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #56918 przez Emme
powiem Wam szczerze, że chyba pokuszę się o dietę Dukana. Znam kilka osób, które stosowały i są nie do poznania. moja dawna nauczycielka polskiego, kiedyś wyglądająca mało apetycznie (delikatnie mówiąc) dziś wygląda jak lalka Barbie. Fajna jest o tyle, że nie trzeba się głodzić, tylko jeść odpowiednie produkty w danym tygodniu (w dowolnej ilości i o dowolnej godzinie). Koleżanki mama w tydzień zgubiła 9 kg. dużo jest różnych informacji na jej temat, więc trudno powiedzieć czy jest zdrowa.

13 lata 10 miesiąc temu #56920 przez raczek10
EMME TEŻ SŁYSZAŁAM O TEJ DIECIE TO DIETA WYSOKO BIAŁKOWA I PLUSEM TEJ DIETY JEST TO ,ZE JEDEN DZIEŃ W TYGODNIU MOZNA JEŚC WSZYSTKO CO SIĘ LUBI .TAK JEST NA POCZĄTKU A PO JAKIMŚ CZASIE TO SĄ JUZ 2 DNI W TYG. I PO UPŁYWIE JAKIEGOS CZASU JE SIĘ PRZEZ 6 DNI TO CO SI Ę LUBI A 1 DZIEŃ DIETA I TEZ SŁYSZAŁAM ,ŻE TA DIETA DZIALA :)

MONIA SUPER SÓWACZEK TEŻ SOBIE CHYBA ZAŁOŻE :ohmy:

13 lata 10 miesiąc temu #56921 przez MoNiaaa
ja wlasnie zaczelam diete dukana. I faza to 5 dni samego bialka II faza na zmiane 1 dzien bialek a drugi z warzywami lub po tydzien bialek tydzien z warzywami

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #56924 przez raczek10
MONIA TO JAK ZACZNIE DZIAŁAĆ TO DAJ ZNAC . MOJA ZNAJOMA W 1 TYDZIEŃ SCHUDŁA 4 KG. I TRZYMAMY KCIUKI :)

13 lata 10 miesiąc temu #56944 przez paulinkaaa2202
Monia ale gdzieś znalazłaś przepisy co jeść w danym dniu czy sama sobie wymyślasz??
Nie mogę zmienić tabletek jedynie mogę przestać je brać bo dla karmiących kobiet są Azalia i Cezeratte. A mój ginekolog mi mówił że one mają taki sam skład

13 lata 10 miesiąc temu #56946 przez MoNiaaa
na necie jest mnostwo przepisow jak bedzie ktoras chciala to dam wam linka. dzis zjadlam 2 udka ale strasznie glodna jestem musze jakies wieksze zapasy zrobic bo az mi slabo jutro robie sobie fileta ale jeszcze nie wiem w jakiej postaci. jak cos schudne to dam znac :)

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #56947 przez SISUNIA88
MI jakos zawsze ciężko dietę utrzymać:( a najbardziej to boję się efektu jojo.ale jak już nie będę karmić to spróbuje a Wy piszcie jak Wam idzie..mocno trzymam kciuki!!!

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka