- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120698 przez madziaska
Jagoda trzymam kciuki
@nulka ja mysle, ze fasolinka juz zasiana.... skoro sluz slimaka byl Ja raczej nie mialam takiego sluzu, ale w szczesliwym cyklu sie pojawil nawet nie wiem skad bo przeciez wiesiolek kupilam na nastepny cykl
@nulka ja mysle, ze fasolinka juz zasiana.... skoro sluz slimaka byl Ja raczej nie mialam takiego sluzu, ale w szczesliwym cyklu sie pojawil nawet nie wiem skad bo przeciez wiesiolek kupilam na nastepny cykl
Temat został zablokowany.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #120889 przez Majowka
Hejjj dziewczyny!
Jestem! Jest cudnie, mogloby byc troszke cieplej, bo wzielam same krotkie rekawki
Ale juz ogladalam pogode i idzie ciepelko, a w Portugalii pada, czyli wiadomo dlaczego, hehehe
Na szczescie nikt na granicy mnie nie zlapal, bo nie wiadomo ile za przewoz slonka bym wybulila
Nie Gosiak, ja dosyc czesto jezdze, ostatnio bylam w styczniu, ale za kazdym razem jestem rownie szczesliwa. Straszna ze mnie patriotka i cierpie niezmiernie tam na obczyznie
No ale czekaja mnie 3 tygodnie polskosci!!! dzisiaj zupka szczawiowa, mizeria, karpatka ale fajowo!
bede wpadac rzadziej tu do was, ale bede sie starac w kazdym wolnym momencie
spadam spac bo teraz inne godziny spania mnie czekaja
Jestem! Jest cudnie, mogloby byc troszke cieplej, bo wzielam same krotkie rekawki
Ale juz ogladalam pogode i idzie ciepelko, a w Portugalii pada, czyli wiadomo dlaczego, hehehe
Na szczescie nikt na granicy mnie nie zlapal, bo nie wiadomo ile za przewoz slonka bym wybulila
Nie Gosiak, ja dosyc czesto jezdze, ostatnio bylam w styczniu, ale za kazdym razem jestem rownie szczesliwa. Straszna ze mnie patriotka i cierpie niezmiernie tam na obczyznie
No ale czekaja mnie 3 tygodnie polskosci!!! dzisiaj zupka szczawiowa, mizeria, karpatka ale fajowo!
bede wpadac rzadziej tu do was, ale bede sie starac w kazdym wolnym momencie
spadam spac bo teraz inne godziny spania mnie czekaja
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #121031 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc
Stesknilam sie za Wami, ale kompletnie nie dam rady nadrobic...
Dlatego bede wdzieczna jak ktoras mi stresci co i jak
Stesknilam sie za Wami, ale kompletnie nie dam rady nadrobic...
Dlatego bede wdzieczna jak ktoras mi stresci co i jak
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121043 przez Majowka
Dzieki Gosiu!
MagdaM z najwazniejszych rzeczy, ktore Ciebie ominely, to nasz staraczkowy uklad okresowy
Pomysl naszej Anulki!
Teraz bedzie wiadomo, ktora kiedy ma @
Tym razem wszystkie mamy prawie w tym samym czasie: koniec maja-poczatek czerwca, wiec bedzie sie dzialo, hehehe
MagdaM z najwazniejszych rzeczy, ktore Ciebie ominely, to nasz staraczkowy uklad okresowy
Pomysl naszej Anulki!
Teraz bedzie wiadomo, ktora kiedy ma @
Tym razem wszystkie mamy prawie w tym samym czasie: koniec maja-poczatek czerwca, wiec bedzie sie dzialo, hehehe
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #121083 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
no to zaciskam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 7 miesiąc temu #121146 przez gabi28
dzien dobry... co za cudny dzień..aż się chce życ...
MagdaM fajnie że już jesteś
wczoraj... hm...jeszcze poprawiliśmy z M gdyby się okazało że owulka się spóźniła
zajrzę do was później bo idę gotować obiadek...
a od wczoraj nie ma mojej szwagierki w domu,będzie dopiero w niedziele i wiecie co?? świat odrazu wydaje sie piękniejszy
MagdaM fajnie że już jesteś
wczoraj... hm...jeszcze poprawiliśmy z M gdyby się okazało że owulka się spóźniła
zajrzę do was później bo idę gotować obiadek...
a od wczoraj nie ma mojej szwagierki w domu,będzie dopiero w niedziele i wiecie co?? świat odrazu wydaje sie piękniejszy
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #121151 przez Dorciaition
Jagoda trzymam kciuki!
Majówka musisz częściej przyjeżdzać do Polski- więcej słoneczka będzie
Odpoczywaj sobie
Gabi, haha to korzystaj póki jej nie ma
Miłego dnia
Majówka musisz częściej przyjeżdzać do Polski- więcej słoneczka będzie
Odpoczywaj sobie
Gabi, haha to korzystaj póki jej nie ma
Miłego dnia
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121166 przez Grudniowa Jagoda 79
hej dziewczynki
Byłam na badaniach wyniki jutro od 13 , odbiore je tak o 15 bo na 13 ide do teatru, Paulinka ma wystep,najlepsze bylo to, kobieta w okienku wypisuje mi karteczke z rachunkiem na badania,widzac Kubusia mowi " to co teraz bedzie dziewczynka?" Ja mowie dziewczynka tez juz jest, a ona sie patrzy i mowi to bedzie jeszcze jedna, jakis prorok czy co?
@nulka zycze Ci zeby ten cykl był trafiony.
Dziewczyny dziekuje bardzo za kciuki.
Sylka to naprawde cud bardzo Ci gratuluje, widzisz jakie czasy??Młode jestesmy a choróbska sie nas czepiaja, ja lecze sie na zoladek jelita do tego mam astme szkoda gadac.Niby przy astmie nie mozna naturalnie rodzic-niby bardzo ryzykowne.Ja rodzilam 2 razy naturalnie i zyję.A data narodzin twojego dzieciątka jest powalajaca.Ucałuj malenstwo niech Ci sie chowa.I duzo zdrowka zycze Tobie i całej Twojej rodzince.
Mirell a Ty jak tam @ jest czy nie? Mam nadzieje ze nie dostałas.
Majowka witaj na pokładzie No widze ze bedziesz nadrabiała polska kuchnie.SMACZNEGO
MagdaM witaj fajnie ze sie odezwalas
Ide konczyc obiadek.Milego dnia dziewczyny.
Byłam na badaniach wyniki jutro od 13 , odbiore je tak o 15 bo na 13 ide do teatru, Paulinka ma wystep,najlepsze bylo to, kobieta w okienku wypisuje mi karteczke z rachunkiem na badania,widzac Kubusia mowi " to co teraz bedzie dziewczynka?" Ja mowie dziewczynka tez juz jest, a ona sie patrzy i mowi to bedzie jeszcze jedna, jakis prorok czy co?
@nulka zycze Ci zeby ten cykl był trafiony.
Dziewczyny dziekuje bardzo za kciuki.
Sylka to naprawde cud bardzo Ci gratuluje, widzisz jakie czasy??Młode jestesmy a choróbska sie nas czepiaja, ja lecze sie na zoladek jelita do tego mam astme szkoda gadac.Niby przy astmie nie mozna naturalnie rodzic-niby bardzo ryzykowne.Ja rodzilam 2 razy naturalnie i zyję.A data narodzin twojego dzieciątka jest powalajaca.Ucałuj malenstwo niech Ci sie chowa.I duzo zdrowka zycze Tobie i całej Twojej rodzince.
Mirell a Ty jak tam @ jest czy nie? Mam nadzieje ze nie dostałas.
Majowka witaj na pokładzie No widze ze bedziesz nadrabiała polska kuchnie.SMACZNEGO
MagdaM witaj fajnie ze sie odezwalas
Ide konczyc obiadek.Milego dnia dziewczyny.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121203 przez Grudniowa Jagoda 79
Nastepnym razem sie uda zobaczysz Mirella.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #121250 przez Grudniowa Jagoda 79
Hej gosiak dzieki , troche sie pobawilam suwaczkami.No jesli jestem faktycznie w ciazy to chyba dla mnie bez znaczenia oboje bede kochac tak samo a raczej obytroje
Moj sasiad obok wyprowadza sie od 7 rano.I wiecie co robi? wywala meble przez okno Potem schodzi i wynosi do smietnika.Ludzie to maja pomysly.Przed chwilka czesc rogówki wywalił.Dodam ze mieszkam na 2 piętrze
Moj sasiad obok wyprowadza sie od 7 rano.I wiecie co robi? wywala meble przez okno Potem schodzi i wynosi do smietnika.Ludzie to maja pomysly.Przed chwilka czesc rogówki wywalił.Dodam ze mieszkam na 2 piętrze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #121273 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl