BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131343 przez Lacrijka
no dobra, straszenie straszeniem..a palanie palaniem (tak to sie odmienia??hahahaha)

Magda, nie fisiuj. Piekna pogoda, jestes w ciazy, zdrowa..Czym Ty sie dołujesz ??? Obawiam ze to Twoje dziecko bedzie najwiekszym pesymista na swiecie..
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #131351 przez Dorciaition
Hej Kobietki!
O jak dobrze, że wczoraj nie było studenta, bo o 22 już spałam. W poniedziałek to chyba będzie rekord- wszystkie staraczki i cieżarówki o 22 na forum ;)

Madzia co się stało? głowa do góry!

Mirella jeszcze właśnie nie wiem. Powinnam iść na sportowo czy elegancko?
Myślę o kiecce. Czarna na dole, a na górze w czarno białe paski. Tak chyba zostanie :)

Miłego dzionka, piękna pogoda, a mnie sprzątanko czeka. B)

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #131353 przez Mirella
No mój mąż to fan kabaretów, to cały kabareton nagra pewnie :lol: to jakby co to klatka po klatce będę szukać :lol:

Magda, co jest? Hormony czy co gorszego?

Lacrijka, jakieś masz przedpotopowe poglądy ;) Ja całą ciążę przeryczałam, no może 3/4, a Duśka jest najpogodniejszym dzieckiem na świecie :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #131355 przez MagdaM
Moj mozg mi mowi, ze hormony. Bo w sumie trwalo to chwile :silly: No bo ide na Echo a tam oczywiscie, ze kobiety otyle sa problematyczne w badaniu... No kuzwa moja wina??!! Przeciez ja nie chce byc taka. Od poczatku ciazy przytylam 1 kg a tu problematyczne :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #131362 przez Kredka
MagdaM napisał:

Hej
Wpadlam Was poczytac bo tu wesolo a ja mam dola... :(

co się stało??

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
13 lata 6 miesiąc temu #131366 przez Kredka
MagdaM napisał:

Moj mozg mi mowi, ze hormony. Bo w sumie trwalo to chwile :silly: No bo ide na Echo a tam oczywiscie, ze kobiety otyle sa problematyczne w badaniu... No kuzwa moja wina??!! Przeciez ja nie chce byc taka. Od poczatku ciazy przytylam 1 kg a tu problematyczne :angry:

Madziu hormony dają w czajnik :blink: - coś o tym wiem. Czasem trzeba sie wyryczeć by potem móc spokojnie i z dystansem spojrzeć na sprawę. Nigdy nie jest tak żle jakby sie mogło wydawać.

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
13 lata 6 miesiąc temu #131400 przez MagdaM
Kredka :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #131435 przez Mirella
Magda, połowa ciąży i 1kg? i Ty masz doła???? ehhh, ja też chcę tak w drugiej ciąży...... na tym etapie to już z 15 na plusie miałam ;)

luuuzik maleńka, hormony olać, rozumowo, chociaż wiem ze trudno, paskudy małe one są
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131436 przez gosiak
@nulka ja też jestem za pn żeby studenta pokazać bo dziś mnie wieczorem nie ma, a jutro to tez nie wiadomo, a popatrzeć ja by chciała :lol:

Lacrijka nigdy takiego zdjęcia dłoni nie widziałam, ale od dawna mam taki plan na taką fotkę ale trzeciej najsłodszej dłoni brak :(

Ja dziś miałam prawie zawał idę z zakupami przez garaż a tam wąż zaczełam piszczeć a on zaczął się zwijać i syczeć :ohmy: mąż przyleciał i musiał różne graty poprzesówać żeby się do niego dostać, bo garaż jest na poziomie pomieszczeń mieszkalnych więc bałam się że mógłby do mieszkania się przenieść :ohmy: no mówię wam takiego szoku to ja dawno nie mialam, mąż go troszkę teges :huh: no krewka wężykowi troszkę poszła :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131438 przez @nulka
hejo
aleście mi zadanie domowe zadały :)
obiecałam i się zorientowałam że nie mam żadnych zdjęć
dobrze że jest internet to zrobiłam włam na jego NK i sciągnęłam takie w miarę aktualne ale jakość - beznadzieja :)
cały czas próbuję też ściągnąć pliki z nagraniami z festiwalu i ciągle mi wyskakuje że przekroczono czas... :angry:
a tam są i filmiki i zdjęcia i same pliki mp3 ale nic się nie otwiera :(
Kurde aż sama jestem zła bo myślałam że mam do tego zawsze dostęp a tu gucio. jak mi sie tylko otworzy to sobie natentychmiast pozgrywam na coś bo mi pamiatki uciekną!!!
Jak dziecko małe to się trzaska zdjęcia, nagrywa filmy i cuda wianki a jak już duże to sam sie fotuje i nie specjalnie mamy do tego dostęp :dry:
Jakby on wiedział co ja teraz robię to by mnie udusił :silly: !!!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Magda znowu??? :) :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131514 przez Dorciaition
Biedny wąż :( :silly:
Ale Gosiak i tak jesteś twarda, bo ja to bym chyba zawału dostała :ohmy:

Anulka, może zmienił styl dla jakiejś kobitki?

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #131562 przez MagdaM
Mirella :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: no 1 tak mi sie jakos udalo i obym nie nadrabiala :lol: :silly:
Dobranoc :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #131575 przez ann-sunshine
Lacrijka będę zaglądać i zarażać, a co!

Jagoda - świetne te Twoje dzieciaki, widać że szczęśliwe

Lacrijka - 10 teściorów? Próbuję sobie wyobrazić co sobie aptekarka pomyślała, ale nic mi do głowy nie przychodzi. Rozumiem, że zapeszasz tak samo jak ja - kupiłaś po to żeby się nie przydały, hi hi

Gabi, mieszkasz w cudnym miejscu, ja chcę w góry

Kredka, dobrze że już lepiej, nie ma to jak pogaduchy z psiapsiółą :)

Wiki trzymam kciuki za kolejny cykl

Magda - to na pewno hormony! Koleżanka jak była w ciąży, to też ciągle się na coś wściekała i dzwoniła żeby się wypłakać (a z nas dwóch, to zawsze ja dzwoniłam do niej, więc przez te 9 miesięcy mogłam się odwdzięczyć i ją pocieszać) Uszy do góry. Poza tym, tylko 1 kg??? Przecież to to to nic jest!

@nulka, nie dawaj samych 5, nie można. Kiedyś wszystkie dzieciaki chętnie się uczyły i nie trzeba było nad nimi z batem stać, a teraz wydaje mi się, że zrobią wszystko byleby się nie napracować. Ty chyba wuefistka, jak pamiętam? To jeszcze gorzej, bo wszystkie dziewczyny niedysponowane itp, bo przecież nie mogą ćwiczyć bo się jeszcze spocą i w ogóle paznokcie i makijaż sobie zniszczą. Może się mylę? Jak tak, to wyprowadź mnie z błędu.

Więc u mamy na twarzy jak jej powiedziałam o fasolce, zobaczyłam w tym samym momencie ogromną radość i duże wzruszenie, nie wiedziałam, że mogą iść ze sobą w parze - taka rozpromieniona twarz przecudnym uśmiechem i łzy w oczach ze wzruszenia. Cudna chwila. Potem dopiero jak ochłonęła to wypytała co i jak. A brat za to zrobił wielkie oczy, a potem też się uśmiechnął (a niby taki twardziel jest z niego, co to dzieci nie lubi).
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131598 przez @nulka
ann nie dam :) ze względu na te, które ćwiczą solidnie cały rok.
a najczęstszym argumentem zaraz po "niedysponowaniu" jest "bo zapomniałam się wydepilować"
I wyobrażam sobie tę chwilę z mamą :) wzruszające.

gabi okolica cudna. Myślę sobie że jakbym miała możliwość codziennie podziwiać takie obrazki na żywo to byłabym jeszcze bardziej szczęśliwym człowiekiem. Takie krajobrazy leczą z dołków jak nic.

W zasadzie to weszłam żeby Wam powiedzieć że widziałam w TV Dorciation!!! :lol: :lol: :lol:

Dorcia pan po Twojej lewej to nie wiem czy to mąż ale też miał okularki jak ty. :)
Sukienka była z krótkim rękawkiem?? w paseczki???
Chyba się nie mylę bo mam dobrą pamięć do twarzy i pamiętam dokładnie Dorci zdjęcia tutaj :) :)

Asik dzięki za instrukcję, ale ciekawe czy można ukryć zdjęcie w ten sposób tzn czy można między te ludziki wstawić "dołącz obraz"??
Zrobię próbę chyba :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

eeeeee nie da się :( :(
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131602 przez Mirella

Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka