- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #132112 przez Asik
MagdaM ja jadlam ogory z espanii żyje i nawet mnie nie pogonilo. to nie espania winna tylko port w Hamburgu albo gielda. jedyny hiszpan który zachorowal to z niemiec przyjechał
co do ruchow tooo GRATULUJEEEEE PIERWSZEGO KONTAKTU TRZECIEGO STOPNIA
teraz to tylko czekać na mocne boksowanie aaaa no i od razu Ci piszę żebys się nie przejmowała i nic nie myślała jak teraz np przez tydzień nic nie poczujesz ..to jak najbardziej normalne
co do ruchow tooo GRATULUJEEEEE PIERWSZEGO KONTAKTU TRZECIEGO STOPNIA
teraz to tylko czekać na mocne boksowanie aaaa no i od razu Ci piszę żebys się nie przejmowała i nic nie myślała jak teraz np przez tydzień nic nie poczujesz ..to jak najbardziej normalne
Temat został zablokowany.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #132139 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Asik hehe dobrze wiedziec, bo ja wiadomosci ostatnio nie ogladam No a jedyne po czym mnie "goni" to slodkie Dlatego nie jem
Dobra, dzieki za info i za wszystko W takim razie nie wiem co to bylo miesiac temu No chyba, ze czulam cos wtedy potem miesiac ciszy jako takiej i teraz znowu
Dobra, dzieki za info i za wszystko W takim razie nie wiem co to bylo miesiac temu No chyba, ze czulam cos wtedy potem miesiac ciszy jako takiej i teraz znowu
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #132140 przez gosiak
Dobry
Kredka to fantastyczny dzień miałaś wczoraj nad wodą ja w domu plackiem leżałam, a dziś znowu taka parówa no jak mój M miałby dziś wolne tez bym go nad wodę wyciągnęła, no ale niestety u mnie poniedziałek niestety nie jest taki piękny
Magda również gratuluję pierwszych szmerków
Oj no dzień studenta żeby mi tylko sie nie zapomniało
Kredka to fantastyczny dzień miałaś wczoraj nad wodą ja w domu plackiem leżałam, a dziś znowu taka parówa no jak mój M miałby dziś wolne tez bym go nad wodę wyciągnęła, no ale niestety u mnie poniedziałek niestety nie jest taki piękny
Magda również gratuluję pierwszych szmerków
Oj no dzień studenta żeby mi tylko sie nie zapomniało
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 6 miesiąc temu #132194 przez gabi28
hejka..
nie udzielam się bo nie mam sił.w sobotę wieczorem poczułam że coś dzieje się koło oka,a wczoraj rano jak wstałam,to powieka górna i pod okiem opuchnietę.dziś jest jeszcze gorzej,oko mniejsze o połowe przez tą opuchlizne,obkładam kompresami z szałwii i rumianku,ale nie widać efektu... boli jeśli nie przejdzie do wieczora to pojadę chyba do szpitala.
wczoraj cały dzień chodziłam w okularach przeciwsłonecznych... bo jakby na to nie patrzył to wyglądam tak jakby mi ktoś przyłożył(tylko nie mam siniaków)
nie udzielam się bo nie mam sił.w sobotę wieczorem poczułam że coś dzieje się koło oka,a wczoraj rano jak wstałam,to powieka górna i pod okiem opuchnietę.dziś jest jeszcze gorzej,oko mniejsze o połowe przez tą opuchlizne,obkładam kompresami z szałwii i rumianku,ale nie widać efektu... boli jeśli nie przejdzie do wieczora to pojadę chyba do szpitala.
wczoraj cały dzień chodziłam w okularach przeciwsłonecznych... bo jakby na to nie patrzył to wyglądam tak jakby mi ktoś przyłożył(tylko nie mam siniaków)
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #132202 przez Grudniowa Jagoda 79
Czesc dziewczyny
Ale poszlalyscie no nic czas nadrobic
gosiak ja pierdziele jakie paskudztwo ja bym na bank zawału dostała , o rety ja sie panicznie boje takich gadów
Mirela usmiech twojej corci -bezcenny
Asik super filmik , młody niezle sie rozpycha
Ajłona kochana bedzie dobrze wytną cholerstwo i bedzie po kłopocie.Trzymam kciuki zeby wyniki badan wyszły dobrze.Jestem z Toba.
Mi sie wydaje ze kazde dziadostwo trzeba "obserwowac" czy to miesniak czy torbiel
Marta M niezle musialo malenstwo kopnąc skoro inni zauwazyli.Super widac ze wszystko z nia dobrze.
Ajłona z tym tamponiem to juz przegiełas he he he
Dziewczyny niezle historie,jak tu wierzyc lekarzom oni na chybil trafil lecza czy jak? Selekcje sobie robia????
Kredka szaraczkac???
Czekam na wyniki
MagdaM GRATULUJE KOPNIACZKOW teraz beda coraz mocniejsze !!!
Madziu ja tez sie tutaj czuje jak w domu
jak ja bym chciala zeby mnie po słodkim goniło , Ty moze to zarazliwe dawaj wirusa!
Mysmy wczoraj zabrali dzieciaki do Zoo.Ale było super.Dzieciaki sie wymeczyły bo troche tych zwierzakow było.Potem mielismy jechac do znajomych na działke zrobic grila ale sie rozpadało.Wpadlismy wiec na pomysl ze zrobimy w domu mamy elektrycznego wiec luz.
Nalalismy wody dalismy tacki i pieklismy, jeszcze rozmawialismy ze znajomymi ze fajnie bo taki nie kopci i mozna w kuchni na spokojnie zrobic.Kielbaski usmazone potem dalismy kaszaneczke.Siedzimy a za chwile patrzymy ogien w kuchni, chlopaki zaraz to przygasili, tak pilnowali ze nie dolali wody do grila i sie tłuszcz zapalił.A dymu było w pizdu , niezły niekopcacy gril Dobrze ze sie szafki nie zjarały
Ale poszlalyscie no nic czas nadrobic
gosiak ja pierdziele jakie paskudztwo ja bym na bank zawału dostała , o rety ja sie panicznie boje takich gadów
Mirela usmiech twojej corci -bezcenny
Asik super filmik , młody niezle sie rozpycha
Ajłona kochana bedzie dobrze wytną cholerstwo i bedzie po kłopocie.Trzymam kciuki zeby wyniki badan wyszły dobrze.Jestem z Toba.
Mi sie wydaje ze kazde dziadostwo trzeba "obserwowac" czy to miesniak czy torbiel
Marta M niezle musialo malenstwo kopnąc skoro inni zauwazyli.Super widac ze wszystko z nia dobrze.
Ajłona z tym tamponiem to juz przegiełas he he he
Dziewczyny niezle historie,jak tu wierzyc lekarzom oni na chybil trafil lecza czy jak? Selekcje sobie robia????
Kredka szaraczkac???
Czekam na wyniki
MagdaM GRATULUJE KOPNIACZKOW teraz beda coraz mocniejsze !!!
Madziu ja tez sie tutaj czuje jak w domu
jak ja bym chciala zeby mnie po słodkim goniło , Ty moze to zarazliwe dawaj wirusa!
Mysmy wczoraj zabrali dzieciaki do Zoo.Ale było super.Dzieciaki sie wymeczyły bo troche tych zwierzakow było.Potem mielismy jechac do znajomych na działke zrobic grila ale sie rozpadało.Wpadlismy wiec na pomysl ze zrobimy w domu mamy elektrycznego wiec luz.
Nalalismy wody dalismy tacki i pieklismy, jeszcze rozmawialismy ze znajomymi ze fajnie bo taki nie kopci i mozna w kuchni na spokojnie zrobic.Kielbaski usmazone potem dalismy kaszaneczke.Siedzimy a za chwile patrzymy ogien w kuchni, chlopaki zaraz to przygasili, tak pilnowali ze nie dolali wody do grila i sie tłuszcz zapalił.A dymu było w pizdu , niezły niekopcacy gril Dobrze ze sie szafki nie zjarały
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #132232 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gabi zdrowka!! Mam nadzieje, ze z okiem to nic powaznego
Jagoda bzzyzzzyyzzyy przekazalam wirusa moze doleci i zazdroszcze wypadu do zoo!! Kurcze ja bym sie gdzies pojechala wycieczkowac, ale zle znosze obecna temperature
Jagoda bzzyzzzyyzzyy przekazalam wirusa moze doleci i zazdroszcze wypadu do zoo!! Kurcze ja bym sie gdzies pojechala wycieczkowac, ale zle znosze obecna temperature
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #132259 przez Dorciaition
Ojej Gabi, mam nadzieję, że oko nie długo wróci no normy.
Magda oj ja dziś też znoszę źle jakoś ten upał. Jest strasznie duszno dziś
Magda oj ja dziś też znoszę źle jakoś ten upał. Jest strasznie duszno dziś
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #132275 przez ajłona
Jagódko Ty to jesteś niezła...mimo bólu brzucha śmiałam się znów w głos czytając to co napisałaś. no to akcja przeciwpożarowa jak cholera musiała być
Pozdrowienia Dziewczynki!
Wyniku dziś nie bedzie wiec pewnie szpital mnie czeka jutro...
Mirellko czasem te historie straszne, ale myśle sobie ze to tak indywidualnie się rozgrywa u każdego i co kobitka to inaczej się dzieje...trza kontrolować, obserwować...
Kredka na Szaraczkach powiadasz? Dobre!!! zostań na szaraczkach zostan, tu jest najlepiej...
Gabi zdrówka z tym oczkiem zyczę
Madziu kopniaczki muszą być niesamowite - supcio...gratulejszyn
Asik filmik niezły. oj ten Szymek to urwisek chyba...
Dorcia u mnie też upał jak diabli i do tego brzuchol naparza
@nulkowa konspiracja dzisiaj. szpital jutro wiec pewno bede
Gosiak poniedziałek dopiero się zaczął wiec może uda się zrobić coś zeby zadziało się cos milego...
Pozdrowienia Dziewczynki!
Wyniku dziś nie bedzie wiec pewnie szpital mnie czeka jutro...
Mirellko czasem te historie straszne, ale myśle sobie ze to tak indywidualnie się rozgrywa u każdego i co kobitka to inaczej się dzieje...trza kontrolować, obserwować...
Kredka na Szaraczkach powiadasz? Dobre!!! zostań na szaraczkach zostan, tu jest najlepiej...
Gabi zdrówka z tym oczkiem zyczę
Madziu kopniaczki muszą być niesamowite - supcio...gratulejszyn
Asik filmik niezły. oj ten Szymek to urwisek chyba...
Dorcia u mnie też upał jak diabli i do tego brzuchol naparza
@nulkowa konspiracja dzisiaj. szpital jutro wiec pewno bede
Gosiak poniedziałek dopiero się zaczął wiec może uda się zrobić coś zeby zadziało się cos milego...
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #132313 przez delfinek83
Hej dziewczyny, upał taki że nawet nie mam siły iść do sklepu i gotować obiadu
Gabi, może idź do lekarza niech zobaczy te Twoje oczko
Jagoda, no chciałaś grilka i miałaś, takiego z atrakcjami nawet
No właśnie Kredka, miałam pytać, a gdzie Twój suwaczek? Który to już tc?
Ja też już od 7 na nogach, byłam porobić badania, krew i mocz, a kolejka taka do tego laboratorium że szok, niby była kartka na drzwiach że m.in. kobiety w ciąży poza kolejnością, ale jakoś tak mi głupio było wpychać się przed tych starszych schorowanych ludzi,więc siedziałam jak ta trusia z ciepłym kubeczkiem na kolanach i czekałam na swoją kolej (z 1,5 godziny)
Cały weekend byliśmy na wiosce i staraliśmy się ogarnąć trochę teren wokół domu bo trawa to już do kolan była
w sobotę pokosiliśmy trochę, powycinaliśmy chaszcze itp. a w nd mąż zrywał stare dechy na poddaszu, a ja grabiłam sobie spokojnie pomalutku trawę na takie kupki. Z boku nie mamy blisko sąsiadów,bo to ostatni dom w tej wiosce, a z boku i tyłu domu drzewa, tylko po drugiej stronie ulicy jest jeden dom, a w nim mieszka chyba już ponad 80-letnia babcia z dziadkiem. No i ta babka nagle wyleciała przez ulicę do płotu i mówi że słyszała że ja w ciąży, i że w niedzielę nic nie powinnam robić, tylko leżeć, bo mam grzech i mogę urodzić chore dziecko. No co za zabobony! Przecież samo się nie zrobi. A my tam na razie nie mieszkamy, tylko na weekend przyjeżdżamy i coś działamy jak jest możliwość i mąż nie jest w pracy. Nawet na noc tam nie zostajemy bo nie ma warunków, więc niestety niektóre, lżejsze i cichsze prace musimy też robić w niedzielę. Ona ma czas cały tydzień żeby coś robić w ogrodzie a my przecież nie będziemy tam jechać np. po 18 jak mąż już wróci z pracy i za godzinę wracać. No wiem wiem że to ludzie starszej daty ale wkurza mnie na wioskach, zresztą nie tylko na wioskach ale głownie tam, takie średniowieczne myślenie.
Aha, no i dzisiaj rano z przerażeniem odkryłam że po raz pierwszy w życiu mam kleszcza od razu poleciałam do siostry żeby mi go natychmiast wyjęła, bleeeeeee fuuuu nigdy więcej
Do zobaczenia o 22!
Gabi, może idź do lekarza niech zobaczy te Twoje oczko
Jagoda, no chciałaś grilka i miałaś, takiego z atrakcjami nawet
No właśnie Kredka, miałam pytać, a gdzie Twój suwaczek? Który to już tc?
Ja też już od 7 na nogach, byłam porobić badania, krew i mocz, a kolejka taka do tego laboratorium że szok, niby była kartka na drzwiach że m.in. kobiety w ciąży poza kolejnością, ale jakoś tak mi głupio było wpychać się przed tych starszych schorowanych ludzi,więc siedziałam jak ta trusia z ciepłym kubeczkiem na kolanach i czekałam na swoją kolej (z 1,5 godziny)
Cały weekend byliśmy na wiosce i staraliśmy się ogarnąć trochę teren wokół domu bo trawa to już do kolan była
w sobotę pokosiliśmy trochę, powycinaliśmy chaszcze itp. a w nd mąż zrywał stare dechy na poddaszu, a ja grabiłam sobie spokojnie pomalutku trawę na takie kupki. Z boku nie mamy blisko sąsiadów,bo to ostatni dom w tej wiosce, a z boku i tyłu domu drzewa, tylko po drugiej stronie ulicy jest jeden dom, a w nim mieszka chyba już ponad 80-letnia babcia z dziadkiem. No i ta babka nagle wyleciała przez ulicę do płotu i mówi że słyszała że ja w ciąży, i że w niedzielę nic nie powinnam robić, tylko leżeć, bo mam grzech i mogę urodzić chore dziecko. No co za zabobony! Przecież samo się nie zrobi. A my tam na razie nie mieszkamy, tylko na weekend przyjeżdżamy i coś działamy jak jest możliwość i mąż nie jest w pracy. Nawet na noc tam nie zostajemy bo nie ma warunków, więc niestety niektóre, lżejsze i cichsze prace musimy też robić w niedzielę. Ona ma czas cały tydzień żeby coś robić w ogrodzie a my przecież nie będziemy tam jechać np. po 18 jak mąż już wróci z pracy i za godzinę wracać. No wiem wiem że to ludzie starszej daty ale wkurza mnie na wioskach, zresztą nie tylko na wioskach ale głownie tam, takie średniowieczne myślenie.
Aha, no i dzisiaj rano z przerażeniem odkryłam że po raz pierwszy w życiu mam kleszcza od razu poleciałam do siostry żeby mi go natychmiast wyjęła, bleeeeeee fuuuu nigdy więcej
Do zobaczenia o 22!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez delfinek83.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #132343 przez gosiak
Jagoda no nieźle z tym grillem dobrze że się na wesoło skończyło
Gabi a nie wiesz od czego Ci te oczko tak spuchło? może jakieś uczulenie masz? jak nie zejdzie to idź koniecznie do lekarza
Delfinku to niezłą sąsiadkę będziesz miała, a gadaniem się nie przejmuj, starsi nie rozumieją że młodzi to zapracowani że w nd trzeba nadrabiać i tak jak Mirel pisze puki na tym nie zarabiasz to żaden grzech a babka niech sobie pogada
byłam trochę poleżeć w ogródku ale nie daję rady
za obiad mi się też nie chce brać, nawet jeść się nie chce w taki upał, ale mężu wróci z pracy to coś trzeba zgotować
Gabi a nie wiesz od czego Ci te oczko tak spuchło? może jakieś uczulenie masz? jak nie zejdzie to idź koniecznie do lekarza
Delfinku to niezłą sąsiadkę będziesz miała, a gadaniem się nie przejmuj, starsi nie rozumieją że młodzi to zapracowani że w nd trzeba nadrabiać i tak jak Mirel pisze puki na tym nie zarabiasz to żaden grzech a babka niech sobie pogada
byłam trochę poleżeć w ogródku ale nie daję rady
za obiad mi się też nie chce brać, nawet jeść się nie chce w taki upał, ale mężu wróci z pracy to coś trzeba zgotować
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #132364 przez Agusia83
Gabi, moim zdaniem powinnas pojsc do lekarza. Moze cos Cie ugryzlo, a moze mialas jakiegos paprocha w oku i tak potarlas oko, ze teraz spuchlo. Mnie sie 3 razy w zyciu zdarzyly akcje z okiem i to jeszcze przed slubem...orpocz opuchlizny leciala mi zolta ropa...zawsze dostawalam antybiotyki do oczka i to naprawde pomagalo....Z oczami naprawde nie ma zartow...
Delfinku, a Twoja sasiadka to sie nie przejmuj...babcia starej daty, nie wie co mowi, zatrzymala sie na etapie chyba kamienia lupanego...ja tez wiele rzeczy robie w niedziele, wliczajac w to czasem sprzatanie i nie martwie sie, ze przez to mam grzech...Trzeba robic tak, by jednym uchem wlatywalo a drugim od razu wylatywalo
ja tez czekam dzis na 22
Jagoda, niesamowitego grilla mialas
Delfinku, a Twoja sasiadka to sie nie przejmuj...babcia starej daty, nie wie co mowi, zatrzymala sie na etapie chyba kamienia lupanego...ja tez wiele rzeczy robie w niedziele, wliczajac w to czasem sprzatanie i nie martwie sie, ze przez to mam grzech...Trzeba robic tak, by jednym uchem wlatywalo a drugim od razu wylatywalo
ja tez czekam dzis na 22
Jagoda, niesamowitego grilla mialas