- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131836 przez Dorciaition
Gosiaczku niestety nie wiem kiedy. Oglądałam sobie własnie urywki na youtubie i wyglądam tragicznie- zgarbiona, włosy ulizane. Wiecej nie chce na to patrzeć
To straszne! Te choróbska teraz są okropne. I to prawda, łapią wszystkich. Jest młoda, na pewno uda jej się z tego wyjść. Ale wiadomo po takiej chorobie ciągłe wracanie do szpitali- na badania kontrolne też okropne. Już zawsze będzie strach, do końca życia, że choróbsko powróci. Na pewno stara sie być silna- dla swoich dzieciaczków.
To straszne! Te choróbska teraz są okropne. I to prawda, łapią wszystkich. Jest młoda, na pewno uda jej się z tego wyjść. Ale wiadomo po takiej chorobie ciągłe wracanie do szpitali- na badania kontrolne też okropne. Już zawsze będzie strach, do końca życia, że choróbsko powróci. Na pewno stara sie być silna- dla swoich dzieciaczków.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #131838 przez ajłona
Dziękuje Wam Kobitki za wszystkie słowa otuchy!jutro pojade do szpitala i pogadam z lekarzami...dzis nie wiem jak mam siedziec lub lezec tak mnie naparza brzuch. dziwię się ze ten gin u którego bylam nie myslał o podaniu leku tylko od razu skierowanie na oddział.zanim dam sie pociachac;)skonsultuje jeszcze. dziękuje Wam i pozdrawiam
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #131973 przez madziaska
Ajłona napewno wszystko bedzie ok... Moja siostra miala podobna sytuacje... w wieku 17 lat miala torbiela na janiku i niestety miala operacje, przez ktora pozniej prblemy, bo zrosty jej sie zrobily... po kilku latach sie odnowil, ale poszla do innego lekarza i ten wyleczyl torbiel hormonami... kiedy zaczela starac sie o dzidzie okazalo sie, ze ma miesniaka w macicy, jeden lekarz powiedzial aby smailo zachodzila w ciazae, ale nie dawal jej to spokoju i poszla do tego ktory wyleczyl jej torbiel, ten absolutnie zabronil staranek, mowil ze rozwijajacy sie miesniak moze przydusic plod... Zrobil operacje we wrzesniu, w maju nastepnego roku zaszlaw ciaze... W czwartm miesiacu zaczela plamic i okazalo sie, ze miesniaka ma znowu na macicy i do tego nadzerke na szyjce, lezala kilka dni na podczymaniu... po porodzie nie bylo slady ani miesniaka, a ni nadzerki... tylko musiala miec cesarke, poniewaz przez przebyte operacje podczas porodu naturalnego nie czulaby skurczy... I tak to u niej wygladalo. najlepsze jest zakonczenie, ma pieknego zdrowego dwulatka
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #131983 przez madziaska
Ojjj napewno bedzie dobrze, nie ma innej opcji. ja tez jestem po przebojach, jeszcze kiedy nie planowalam ciazy lekarz podejzewal u mnie endometrioze jajnika... Wyleczylo sie to paskudztwo czymkolwiek bylo tabletkami anty... Przed starankami ani sladu, no i udalo sie za trzecim razem... takze glowka do gory My tu czekamy tylko na dobre wiesci od Ciebie...
PS markery zawsze kaza robic
PS markery zawsze kaza robic
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #132034 przez Kredka
Hejka!Chyba ja pierwsza ranny ptaszek się odzywa na forum Mój mąż jeszcze śpi jak zabity - dziś ma wolne, niech sobie śpi. Dziś idę na badania do przychodni, więc i ja dziś mam wolne huuuurrrra!!! Wczorajszy dzień był świetny - popływaliśmy trochę, połaziliśmy po plaży, leżeliśmy na trawie i patrzyliśmy w niebo no i opiliśmy się szejkami jak bąki Normalnie to się mijamy, jak ja idę do pracy to on przychodzi i na odwrót... Dzis równie piękny dzień się zapowiada, słonce świeci aż miło. Początek tygodnia zaczynać od wolnego i jak tu nie lubić poniedziałków?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #132087 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Dziekuje babenki za rzeczowe i cierpliwie wyjasnienie
Dzien studenta mowicie??
Przyznam sie - nie wiem czy czuje ruchy i jesli juz to jak je rozpoznac...
Ale wczoraj wieczorem siedzialam i poczulam w okolicy pepka jakby banieczke pekajaca. No to sie tam ucisnelam i za chwile znowu banieczka tylko mocniej i tak z 4 razy A potem lekkie wypychanie nizej i ogolnie dziwne uczucie w brzuchu. Nie wiem motylki czy cos nie wiem. W kazdym razie jak zaczarowana siedzialam nieruchomo moze to To
Z kolei moj brat 20-letni twierdzi Chlopiec bedzie i juz. Brat szuka malutkiej koszulki "Stoprocent" zeby jak to mowi "Jasiek mial respekt na dzielni"
Sorki, ze Wam tu tak pisze no ale tutaj sie jakos najlepiej czuje
Dziekuje babenki za rzeczowe i cierpliwie wyjasnienie
Dzien studenta mowicie??
Przyznam sie - nie wiem czy czuje ruchy i jesli juz to jak je rozpoznac...
Ale wczoraj wieczorem siedzialam i poczulam w okolicy pepka jakby banieczke pekajaca. No to sie tam ucisnelam i za chwile znowu banieczka tylko mocniej i tak z 4 razy A potem lekkie wypychanie nizej i ogolnie dziwne uczucie w brzuchu. Nie wiem motylki czy cos nie wiem. W kazdym razie jak zaczarowana siedzialam nieruchomo moze to To
Z kolei moj brat 20-letni twierdzi Chlopiec bedzie i juz. Brat szuka malutkiej koszulki "Stoprocent" zeby jak to mowi "Jasiek mial respekt na dzielni"
Sorki, ze Wam tu tak pisze no ale tutaj sie jakos najlepiej czuje
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #132089 przez Kredka
No i już po "krzyku", oddałam krew i potem wyniki będą.
Widzę że nadal cisza na forum, tylko nasza kochana Mirella tutaj zajrzała U mnie na termometrze już 35 stopni (w słońcu) a co będzie później ? No ale po takiej mroźnej zimie nam się należy Postanowiłam założyć suwaczek, bo jak widzę prawie każda z Was ma takowy ale jakoś ciążowego nie mam odwagi...boję się zapeszyć
W telewizji trąbią że 22 osoby umarły po zjedzeniu zatrutej żywności - e`coli . Eh...już nie wiadomo co jeść...Przywożą towar z zagranicy, zamiast docenić naszą polską żywność i takie tego skutki
Widzę że nadal cisza na forum, tylko nasza kochana Mirella tutaj zajrzała U mnie na termometrze już 35 stopni (w słońcu) a co będzie później ? No ale po takiej mroźnej zimie nam się należy Postanowiłam założyć suwaczek, bo jak widzę prawie każda z Was ma takowy ale jakoś ciążowego nie mam odwagi...boję się zapeszyć
W telewizji trąbią że 22 osoby umarły po zjedzeniu zatrutej żywności - e`coli . Eh...już nie wiadomo co jeść...Przywożą towar z zagranicy, zamiast docenić naszą polską żywność i takie tego skutki
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #132097 przez Mirella
Kredka na szaraczkach????????
Magda, no jasne że to!!!!!!!!!!!!!! cuuuuudne uczucie, pamiętam
Dzień Studenta, bo dziś o 22.00 @nulka ma wrzucić na chwilkę zdjęcie swojego syna - studenta
a ja sobie sama posadziłam pomidory, ciekawe co mi wyrośnie?
Magda, no jasne że to!!!!!!!!!!!!!! cuuuuudne uczucie, pamiętam
Dzień Studenta, bo dziś o 22.00 @nulka ma wrzucić na chwilkę zdjęcie swojego syna - studenta
a ja sobie sama posadziłam pomidory, ciekawe co mi wyrośnie?
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #132105 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Kredka na szczescie te ofiary to nie u Nas, ale ja i tak mam obawy ida do warzywniaka a tam wszystko made in espaniol
Mirella ojjj to fajnie by bylo Taaaak myslalam, ze to o Tego studenta chodzi
Mirella ojjj to fajnie by bylo Taaaak myslalam, ze to o Tego studenta chodzi
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.