- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #131604 przez Mirella
stara fota, ale nie mam żadnej nowej zmniejszonej, ale co tam, ważne że się da ukryć, @nulka do dzieła
wrzucasz normalnie, potem dajesz edytuj, zaznaczasz caly tekst co tam Ci się wypluje ta ścieżka do zdjęcia, i te dwa łebki pykasz i już
wrzucasz normalnie, potem dajesz edytuj, zaznaczasz caly tekst co tam Ci się wypluje ta ścieżka do zdjęcia, i te dwa łebki pykasz i już
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131677 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ann dziekuje Super, ze rodzinka tak zareagowalam. To bardzo mile A z bratem to chyba mamy tak samo Ale twardziele sa mowie Ci
Mirella Duska to wymiata no uwielbiam ja
Asik o mamo!! Ale wierzga!! Boli to??
Kredka dzieki juz dzis lepiej
Mirella Duska to wymiata no uwielbiam ja
Asik o mamo!! Ale wierzga!! Boli to??
Kredka dzieki juz dzis lepiej
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez MagdaM.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #131682 przez Asik
Kredka ojj doczekasz sie doczekasz i czasami w nocy bedziesz prosiła żeby przestało kopać i wierzgać i sie przemieszczać. mnie Szymek budzi około 4-5 rano
MagdaM noo czasami jak przysadzi w żebra to tak mile zaboli piszesz że wierzga ..to ja Cię informuje że to jest nic..to są delikatne smyrniecia prawdziwych kopniaków jeszcze nie udało mi się sfilmować bo tak jak wczesniej pisałam skutecznie sie ukrywa
MagdaM noo czasami jak przysadzi w żebra to tak mile zaboli piszesz że wierzga ..to ja Cię informuje że to jest nic..to są delikatne smyrniecia prawdziwych kopniaków jeszcze nie udało mi się sfilmować bo tak jak wczesniej pisałam skutecznie sie ukrywa
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #131689 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Asik napisał:
MagdaM noo czasami jak przysadzi w żebra to tak mile zaboli piszesz że wierzga ..to ja Cię informuje że to jest nic..to są delikatne smyrniecia prawdziwych kopniaków jeszcze nie udało mi się sfilmować bo tak jak wczesniej pisałam skutecznie sie ukrywa [/quote] o raju!! Kurcze ale bym chciala takie cos poczuc
MagdaM noo czasami jak przysadzi w żebra to tak mile zaboli piszesz że wierzga ..to ja Cię informuje że to jest nic..to są delikatne smyrniecia prawdziwych kopniaków jeszcze nie udało mi się sfilmować bo tak jak wczesniej pisałam skutecznie sie ukrywa [/quote] o raju!! Kurcze ale bym chciala takie cos poczuc
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #131707 przez Mirella
@nulka, tym "zapomniałam się wydepilować" to mnie zabiłaś normalnie
ja porządne kopniaki to jeszcze później poczułam, a tak naprawdę to porządna zabawa z wystawianiem nóżki to jakiś ósmy miesiąc był i to raczej koniec niż początek Ale w nocy nigdy nie kopała, grzecznie spała, i jak się urodziła to tak samo jak pod koniec ciąży wylądowałam na patologii to się o to kłóciłam z położnymi, bo przyłaziły o piątej rano (czujecie?????????) robić KTG i pyskowały że się nie rusza.
Asik, tak się gapię, może się zarażę
a ta fota to stara, już ją tu kiedyś chyba wrzucałam, no możliwe że dawno teraz to w ramach eksperymentu tylko, coby @nulce pomóc się przygotować na zaprezentowanie studenta ale fajnie że Wam się podoba
ja porządne kopniaki to jeszcze później poczułam, a tak naprawdę to porządna zabawa z wystawianiem nóżki to jakiś ósmy miesiąc był i to raczej koniec niż początek Ale w nocy nigdy nie kopała, grzecznie spała, i jak się urodziła to tak samo jak pod koniec ciąży wylądowałam na patologii to się o to kłóciłam z położnymi, bo przyłaziły o piątej rano (czujecie?????????) robić KTG i pyskowały że się nie rusza.
Asik, tak się gapię, może się zarażę
a ta fota to stara, już ją tu kiedyś chyba wrzucałam, no możliwe że dawno teraz to w ramach eksperymentu tylko, coby @nulce pomóc się przygotować na zaprezentowanie studenta ale fajnie że Wam się podoba
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu #131735 przez @nulka
witam
dzięki Mirella za podpowiedź, no jeszcze te zdjęcia muszę zmniejszyć ale dzisiaj nie specjalnie się wyrobię więc na poniedziałek
Klaudia tradycyjnie rozbrajająca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzięki Mirella za podpowiedź, no jeszcze te zdjęcia muszę zmniejszyć ale dzisiaj nie specjalnie się wyrobię więc na poniedziałek
Klaudia tradycyjnie rozbrajająca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131744 przez @nulka
Kurde Mirella jakby to określić nie pamietam który akurat kabaret się prezentował ale wydaje mi się że to było w pierwszej części tak w 2/3 długości
biało czarne paseczki, krótki rękawek, nie było widać czy to sukienka, wyglądało raczej jak koszulka bawełniana dopasowana z dekoltem, włosy blond, okularki. Była w towarzystwie dwóch panów, ten od jej lewej a od naszej prawej też był w okularach. A i widac ją było jakby w drugim czy trzecim rzędzie a nie na pierwszym planie, ale widać było dokładnie
idę studenta nakarmić bo właśnie się obudził
biało czarne paseczki, krótki rękawek, nie było widać czy to sukienka, wyglądało raczej jak koszulka bawełniana dopasowana z dekoltem, włosy blond, okularki. Była w towarzystwie dwóch panów, ten od jej lewej a od naszej prawej też był w okularach. A i widac ją było jakby w drugim czy trzecim rzędzie a nie na pierwszym planie, ale widać było dokładnie
idę studenta nakarmić bo właśnie się obudził
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #131751 przez ajłona
hej Dziewuszki.witam wszystkie serdecznie. pewnie nie bedzie mnie moglo byc w godzinie konspiracji,ale mam nadzieje @nulka ze uda sie powtorzyc tą akcję z fotą Twego syna;)
przez czas jakis mnie ie bedzie Kobitki. sprawa sie nieco skomplikowała...poszłam sobie do ginekologa...bardziej w sprawie tych zapalen pecherza, coby wymaz z szyjki macicy zrobic i spradzic te bakterie...a tu baccccchhhhhhhh. obuchem w łeb. że koniecznie zabieg mnie czeka bo 7 cm torbiel na lewym jajniku!!! i mięśniak jeszcze w trzonie macicy. za głowę się złapałam. ja tu pytania pod kątem dziecięcia a gin mi na to ze wybiegam za daleko w przyszłość i skierowanko na badania - markery nowotworowe! jutro lub we wtorek wyniki. bbbbbbbbbrrrrrrrrrr i od razu z nimi na oddział. nie bedzie mnie pewnie troche...boje ja.......pzdr
przez czas jakis mnie ie bedzie Kobitki. sprawa sie nieco skomplikowała...poszłam sobie do ginekologa...bardziej w sprawie tych zapalen pecherza, coby wymaz z szyjki macicy zrobic i spradzic te bakterie...a tu baccccchhhhhhhh. obuchem w łeb. że koniecznie zabieg mnie czeka bo 7 cm torbiel na lewym jajniku!!! i mięśniak jeszcze w trzonie macicy. za głowę się złapałam. ja tu pytania pod kątem dziecięcia a gin mi na to ze wybiegam za daleko w przyszłość i skierowanko na badania - markery nowotworowe! jutro lub we wtorek wyniki. bbbbbbbbbrrrrrrrrrr i od razu z nimi na oddział. nie bedzie mnie pewnie troche...boje ja.......pzdr
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #131756 przez Mirella
luuuuuziiiiik ajłona
matko ile to się powtarzać muszę, nie wiedzialam że torbiele takie popularne ja miałam w ciąży, też taki duży, i też markery nowotworowe robiłam, i nawet termin zabiegu miałam w ciąży!!! i co? i nic na zabieg nie poszłam a torbiel znikła
i coś mi się wydaje, że Dorcia też na początku ciąży miała i znikła. Czy nie Dorcia? Dziewczyny przyznawać się
a mięśniaki też mam, czemu nie, olewam, najpierw ciąża, wcześniej nikt mnie tam skalpelem nie dotknie bo to różnie bywa
ajłona a jakiego gg w komórce nie masz? coby wiadomość chociaż przesłać jednej?
matko ile to się powtarzać muszę, nie wiedzialam że torbiele takie popularne ja miałam w ciąży, też taki duży, i też markery nowotworowe robiłam, i nawet termin zabiegu miałam w ciąży!!! i co? i nic na zabieg nie poszłam a torbiel znikła
i coś mi się wydaje, że Dorcia też na początku ciąży miała i znikła. Czy nie Dorcia? Dziewczyny przyznawać się
a mięśniaki też mam, czemu nie, olewam, najpierw ciąża, wcześniej nikt mnie tam skalpelem nie dotknie bo to różnie bywa
ajłona a jakiego gg w komórce nie masz? coby wiadomość chociaż przesłać jednej?