BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #131604 przez Mirella
stara fota, ale nie mam żadnej nowej zmniejszonej, ale co tam, ważne że się da ukryć, @nulka do dzieła :D

wrzucasz normalnie, potem dajesz edytuj, zaznaczasz caly tekst co tam Ci się wypluje ta ścieżka do zdjęcia, i te dwa łebki pykasz i już :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #131644 przez Asik
hallo kochane :)
robila dzis porządek na fonie i wrzuciłam filmik na youtube :)
niestety nie za bardzo widać na nim wszystkie harce Szymka bo spryciaż ma rentgena chyba :) i zawsze jak chce go nagrać to przestaje dokazywać

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #131674 przez Kredka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131677 przez MagdaM
Ann dziekuje :kiss: Super, ze rodzinka tak zareagowalam. To bardzo mile :) A z bratem to chyba mamy tak samo :lol: Ale twardziele sa mowie Ci :silly: :laugh:
Mirella Duska to wymiata no uwielbiam ja :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Asik o mamo!! :ohmy: Ale wierzga!! Boli to?? :blush:
Kredka dzieki juz dzis lepiej :) :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #131682 przez Asik
Kredka ojj doczekasz sie doczekasz :) i czasami w nocy bedziesz prosiła żeby przestało kopać i wierzgać i sie przemieszczać. mnie Szymek budzi około 4-5 rano :D

MagdaM noo czasami jak przysadzi w żebra to tak mile zaboli :) piszesz że wierzga ..to ja Cię informuje że to jest nic..to są delikatne smyrniecia :) prawdziwych kopniaków jeszcze nie udało mi się sfilmować bo tak jak wczesniej pisałam skutecznie sie ukrywa :)

13 lata 6 miesiąc temu #131689 przez MagdaM
Asik napisał:

MagdaM noo czasami jak przysadzi w żebra to tak mile zaboli :) piszesz że wierzga ..to ja Cię informuje że to jest nic..to są delikatne smyrniecia :) prawdziwych kopniaków jeszcze nie udało mi się sfilmować bo tak jak wczesniej pisałam skutecznie sie ukrywa :)[/quote] :ohmy: :ohmy: o raju!! Kurcze ale bym chciala takie cos poczuc :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #131695 przez Asik
Magda hmm tak myśle teraz kiedy pierwszy ra takiego koppa mocnego mi zasadził...jakoś koło 22 tygodnia :) z tym ze ja już rodzilam to nie sugeruj sie za bardzo :) u Ciebie może być tydzień , dwa różnicy :)

13 lata 6 miesiąc temu #131707 przez Mirella
@nulka, tym "zapomniałam się wydepilować" to mnie zabiłaś normalnie :lol:

ja porządne kopniaki to jeszcze później poczułam, a tak naprawdę to porządna zabawa z wystawianiem nóżki to jakiś ósmy miesiąc był :lol: i to raczej koniec niż początek ;) Ale w nocy nigdy nie kopała, grzecznie spała, i jak się urodziła to tak samo :) jak pod koniec ciąży wylądowałam na patologii to się o to kłóciłam z położnymi, bo przyłaziły o piątej rano (czujecie?????????) robić KTG i pyskowały że się nie rusza.

Asik, tak się gapię, może się zarażę :lol:

a ta fota to stara, już ją tu kiedyś chyba wrzucałam, no możliwe że dawno ;) teraz to w ramach eksperymentu tylko, coby @nulce pomóc się przygotować na zaprezentowanie studenta :) ale fajnie że Wam się podoba :D
13 lata 6 miesiąc temu #131723 przez Asik
Mirella zarażaj sie zarażaj :) :) moja Martula też pózno mnie kopać zaczęła i też w nocy spać mi dawala ..hmm morał z tego taki że tym razem to tak ulgowo mi nie przejdzie :D
zresztą już czuje że to mały rozrabiaka będzie :D

13 lata 6 miesiąc temu #131735 przez @nulka
witam
dzięki Mirella za podpowiedź, no jeszcze te zdjęcia muszę zmniejszyć ale dzisiaj nie specjalnie się wyrobię :) więc na poniedziałek :)
Klaudia tradycyjnie rozbrajająca :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 6 miesiąc temu #131737 przez Mirella
@nulka, jeszcze jakbyś mi powiedziała, kiedy mniej więcej Dorcię było widać,to bym sobie zerkła.... bo wczoraj jakoś mi się nie udało ;)
Dorcia, może fotę kiecki chociaż wrzucisz to mi łatwiej będzie :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #131744 przez @nulka
Kurde Mirella jakby to określić :) nie pamietam który akurat kabaret się prezentował ale wydaje mi się że to było w pierwszej części tak w 2/3 długości :lol:
biało czarne paseczki, krótki rękawek, nie było widać czy to sukienka, wyglądało raczej jak koszulka bawełniana dopasowana z dekoltem, włosy blond, okularki. Była w towarzystwie dwóch panów, ten od jej lewej a od naszej prawej :lol: :lol: też był w okularach. A i widac ją było jakby w drugim czy trzecim rzędzie a nie na pierwszym planie, ale widać było dokładnie

idę studenta nakarmić bo właśnie się obudził :)
13 lata 6 miesiąc temu #131751 przez ajłona
hej Dziewuszki.witam wszystkie serdecznie. pewnie nie bedzie mnie moglo byc w godzinie konspiracji,ale mam nadzieje @nulka ze uda sie powtorzyc tą akcję z fotą Twego syna;)
przez czas jakis mnie ie bedzie Kobitki. sprawa sie nieco skomplikowała...poszłam sobie do ginekologa...bardziej w sprawie tych zapalen pecherza, coby wymaz z szyjki macicy zrobic i spradzic te bakterie...a tu baccccchhhhhhhh. obuchem w łeb. że koniecznie zabieg mnie czeka bo 7 cm torbiel na lewym jajniku!!! i mięśniak jeszcze w trzonie macicy. za głowę się złapałam. ja tu pytania pod kątem dziecięcia a gin mi na to ze wybiegam za daleko w przyszłość i skierowanko na badania - markery nowotworowe! jutro lub we wtorek wyniki. bbbbbbbbbrrrrrrrrrr :huh: :huh: i od razu z nimi na oddział. nie bedzie mnie pewnie troche...boje ja.......pzdr
13 lata 6 miesiąc temu #131754 przez ajłona
i wiecie ze ostatnie usg miałam w lutym i wówczas pani gin twierdziła ze nie ma przeciwskazan co do staran o dziecię. matko jedyna jak to możliwe. luty - czerwiec i 7 cm?????? myśli w mojej głowie w mętliku strasznym
13 lata 6 miesiąc temu #131756 przez Mirella
luuuuuziiiiik ajłona :lol:
matko ile to się powtarzać muszę, nie wiedzialam że torbiele takie popularne ;) ja miałam w ciąży, też taki duży, i też markery nowotworowe robiłam, i nawet termin zabiegu miałam ;) w ciąży!!! i co? i nic :lol: na zabieg nie poszłam a torbiel znikła :P
i coś mi się wydaje, że Dorcia też na początku ciąży miała i znikła. Czy nie Dorcia? Dziewczyny przyznawać się :D

a mięśniaki też mam, czemu nie, olewam, najpierw ciąża, wcześniej nikt mnie tam skalpelem nie dotknie bo to różnie bywa ;)

ajłona a jakiego gg w komórce nie masz? coby wiadomość chociaż przesłać jednej?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia