BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #199924 przez Insomnia
Agnesssa ja to takie domowe SPS lubię :) Dużo wody, dużo piany i kieliszeczek winka do tego :) Taki szybki relaksik

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #199968 przez agnesssa
no ja też lubię bąbelki :blink: ale nie relaksuje mnie to aż tak, tym bardziej, że zdarzyło mi się zasnąć w wannie i mój mąż tylko panikę sieje, i co sekundę do mnie zagląda... co mnie rozprasza, bo nawet książki się nie da poczytać :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #200046 przez mesy
Ale cisza ..... :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #200051 przez joweg
prawko oblalam juz 6 razy i wiecej nie podchodze :) kurcze zagladam ostatnio rano a tu juz tyle nowych wpisow :) a babelki w wannine chyba kazda z nas lubi :P
13 lata 3 miesiąc temu #200052 przez agnesssa
Słuchajcie, a jak to jest z pęcherzykami i ich wielkością :unsure: Bo na dzisiejszym USG wyszło mi, że na lewym jajniku widać pęcherzyk owulacyjny, który ma 14mm a jestem w 9dc. I nie wiem czy to dobrze, czy nie :unsure: Jaki powinien być duży pęcherzyk przy owulacji (tzn przed pęknięciem) No i kiedy najlepiej się przytulać :unsure: Chyba zwariuje dzisiaj z tym myśleniem o tym - a obiecałam sobie, że nie będę świrować :cheer:

13 lata 3 miesiąc temu #200054 przez mesy
agnesssa ja nie wiem - ja się nie znam :lol: :lol: :lol:
A tam obiecałaś sobie hehe normalny odruch :lol: :lol: :lol: ja sobie też obiecałam i co dupaaaaaaaaaaaaaa :silly: :lol: :lol: :lol:
A powiedz mi ile kosztuje taki monitoring cyklu ?
13 lata 3 miesiąc temu #200057 przez joweg
agnessa nie martw sie bedzie ok :) ja tez sie stresuje juz :) za dwa dni moze okres dostane a potem azczynam juz dostane chormony :)
13 lata 3 miesiąc temu #200059 przez agnesssa
Generalnie to przy każdej wizycie mam robione USG, bo ja ciągle coś tam mam a to torbiel, a to mięśniak itp. I płacę 100zł za wizytę. Teraz sprawdzała, dlaczego może boleć mnie podbrzusze (czy nie ma znowu torbieli) a przy okazji znalazła pęcherzyk, no i teraz mam iść sprawdzić czy pęcherzyk w ogóle pęka u mnie, czy nie, bo to może być przyczyna niepłoności. Ale ciekawi mnie czy to że ma 14mm to dobrze czy nie, a gin się nie zapytałam. Jak zwykle pytania przychodzą dopiero po wizycie :blush:

13 lata 3 miesiąc temu #200075 przez agnesssa
Faktycznie jakoś cicho tu dzisiaj ;)

13 lata 3 miesiąc temu #200078 przez chłopek
wszystkie działają :)
13 lata 3 miesiąc temu #200081 przez mesy
A ja kupiłam dziś dwa testy pink expres za 12 zł bo mieli promocję :laugh: :laugh: :laugh: i oczywiście nie wytrzymam chyba i jutro se walnę bo w sumie mam tydzień do okresu :silly: :silly: :silly: one tak tu leżą i mówią do mnie ...'' zużyj mnie zużyj mnie... '' hahahah :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #200084 przez chłopek
hahaha
13 lata 3 miesiąc temu #200085 przez mesy
No serio hehe miałam nie kupować ale byłam akurat w aptece patrzę promocja :lol: :lol: i jak tu nie wziąść :P :P :P i teraz do mnie mówią :woohoo: :woohoo: :woohoo: kurde a miałam być wytrwała do @ :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #200086 przez chłopek
schowaj je pod ciuchami to cie nie beda kusic moze :P i nie bedziesz na nie patrzec i sie wołąc nie beda użyj nas
13 lata 3 miesiąc temu #200087 przez joweg
test mowi do ciebie zuzyj mnie zuzyj a moj mauz do mnie lezy i mowi wykorzystaj mnie wykoryzstaj mnie ehhehe :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia