- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #200367 przez mesy
Witam was oczywiście nie wytrzymałam zrobiłam testa po 5 min wyrzuciłam go do kosza po godzinie jak wstałam coś mnie tknęło wyjełma go z kosza patrzę a tam cień cienia drugiej kreseczki .... oczywiście się nie nakręcam bo sama nie wiem czy to było po godzinie czy wcześniej po prostu po godzinie wstałam i go wyjełam dodam że wcześniej tak nie miałam bo zawsze jak patrzyłam nawet po 2 godzinach to nic nie było ale ale proszę mi tu nie gratulować do okresu mam jeszcze tydzień więc wszystko może się zmienić i test może pokazywać fałszywy wynik .... naczytałam się trochę i nawet po 2 godzinach pokazywały dziewczyną się 2 kreski a w ciąży nie były
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
Temat został zablokowany.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #200387 przez mesy
Emme ty mnie tu nie nakręcaj na szczęście mam tak że puki nie zobaczę w dniu okresu to nie uwierzę więc wiecie nie nakręcać mnie tu WYNIK MOŻE BYĆ FAŁSZYWY i zdaję sobie z tego sprawę
Insomnia no kurde nie śpię od 5-oo to tak leżę leżę i mówię a idę se testa walnąć hehe po czym po 5 min wyrzuciłam go a po godzinie wstałam zobaczyć ale wiem że takie test fałszują wyniki dużo dziewczyn z tego co pisało miało dwie kreski a ciąży nie było z tym że ja nigdy nie brałam żadnych hormonów żadnej luteiny ani nic temu podobne
Insomnia no kurde nie śpię od 5-oo to tak leżę leżę i mówię a idę se testa walnąć hehe po czym po 5 min wyrzuciłam go a po godzinie wstałam zobaczyć ale wiem że takie test fałszują wyniki dużo dziewczyn z tego co pisało miało dwie kreski a ciąży nie było z tym że ja nigdy nie brałam żadnych hormonów żadnej luteiny ani nic temu podobne
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #200390 przez Emme
jak tm swoje wiem
bo to jest tak:
jak jest tylko jedna kreska to druga zawsze może jeszcze się pojawić za parę dni, bo może być za wcześnie, a jak jest nawet cień cienia drugiej to już się raczej nie wymaże, tylko będzie mocniejsza i już się z tego nie da wywinąć
bo to jest tak:
jak jest tylko jedna kreska to druga zawsze może jeszcze się pojawić za parę dni, bo może być za wcześnie, a jak jest nawet cień cienia drugiej to już się raczej nie wymaże, tylko będzie mocniejsza i już się z tego nie da wywinąć
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #200392 przez mesy
Emme tak tylko na pewno jej nie było po 5 min więc wiesz nie nakręcam się sama nie wiem czy ona pojawiła się po godzinie czy po pół jedna dziewczyna już ta tu miała że okres jej się spóźniał a kreseczka się pojawiła z tym że ona ma coś z hormonami
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #200414 przez paulinka
hej dziewczynki:))
moze wy mi pomozecie,odstawilam tabletki anty,tydzien temu w piatek mialam wziasc nowe op ale zrezygnowalam, miesiaczke mialam w poniedzialek 12, w piatek 17 powinnam wziasc nowe op,ale nie wzielam i dzis jest 24 czyli od miesiaczki minelo 13 dni i mam niesamowite bole jajnikow,prawie siedziec nie moge! czy to moze byc o odstawienia? jak myslicie?
moze wy mi pomozecie,odstawilam tabletki anty,tydzien temu w piatek mialam wziasc nowe op ale zrezygnowalam, miesiaczke mialam w poniedzialek 12, w piatek 17 powinnam wziasc nowe op,ale nie wzielam i dzis jest 24 czyli od miesiaczki minelo 13 dni i mam niesamowite bole jajnikow,prawie siedziec nie moge! czy to moze byc o odstawienia? jak myslicie?
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #200422 przez paulinka
Insomnia napisał:
dziewczynki a kiedy odzyskuje sie plodnosc po tabletkach? to pewnie zalezy od organizmu co?
bolesne to malo powiedziane,ja z bolu to prawie po scianach chodzilam:/paulinka to samo przechodziłam bo też nie dawno odstawiłam tabletki. Moim zdaniem hormony Ci szaleją organizm się oczyszcza. A przed braniem tabletek miałaś bolesne miesiączki?
dziewczynki a kiedy odzyskuje sie plodnosc po tabletkach? to pewnie zalezy od organizmu co?
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #200436 przez madziaska
Paulinka slyszalam opinie, ze po tabl jeszcze szybciej mozna zajsc, ale najlepiej poczekac przynajmniej trzy miesiace, zeby organizm sie oczyscil i wrocil do normy. Ja odstawilam tabl na poczatku wrzesnia, zaczelismy sie starac w grudniu, a w marcu zaszlam. A z tym bolem jajnikow to mialam podobnie. Przed braniem tabl zawsze czulam owulacje wlasnie jako bol, klucie jajnikow, podczas brania zero tego typu dolegliwosci, ale to noirmalne bo owu nie bylo. Po odtawieniu bole przy owu wrocily, ale dla mnie byly pomocne, przynajmniej wiedzialam kiedy mniej wiecej mam owu i kiedy sie starac
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #200448 przez gorla
mesy trzymam kciuki za II krechy jak ty zafasolkujesz, to na wtedy na gwałt tyż muszę epiej nie odczytywać testów po takim czasie. Znajoma też tak zrobiła jak ty i o mało nie padła na zawał, to było w liceum zrobiła test - negatyv, poszła po zakupy za godzinę wraca a tu II krechy.. kupiła 4 inne testy i przyleciała z nimi , ale następne były negatyw. i na drugi dzień dostała @.
bidol mój brat ma ostrą białaczkę szpikową, teraz leży w szpitalu właśnie na chemii, jutro ma ostatnia dawkę
ja tez słyszałam, ze po odstawieniu tabsów najszybciej zajsc
a my wczoraj nie działaliśmy, Marek zdychał rano niby mu drygnął ale był osłabiony i nie doszedł.. wieczorem znów go pomęczę hmm ale mam zapindol z jedzeniem bo jutro ta impreza urodzinowa Oliwki
bidol mój brat ma ostrą białaczkę szpikową, teraz leży w szpitalu właśnie na chemii, jutro ma ostatnia dawkę
ja tez słyszałam, ze po odstawieniu tabsów najszybciej zajsc
a my wczoraj nie działaliśmy, Marek zdychał rano niby mu drygnął ale był osłabiony i nie doszedł.. wieczorem znów go pomęczę hmm ale mam zapindol z jedzeniem bo jutro ta impreza urodzinowa Oliwki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.