BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #200088 przez chłopek
kurcze włosów nie moge sobie wysuszyc bo moje dziecko sie suszarki boi i jak ja słyszy to płacze
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #200102 przez gorla
Witam !!

a ja mam dzis szpital w domu , małż i Oliwia chorzy :( :( ino ja na chodzie jak na razie.
Rano wyjechaliśmy do pracy i przedszkola ale nie dojechałyśmy, bo Oliwia 2 razy zwymiotowała i wzięłam wolne

chłopek moja mała się kiedyś odkurzacza bała ;)

mesy wiedziałam ze nie wytrzymasz z testami!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

małż zapowiedział mi dziś że nie ma siły na kopulacje i jeszcze czy jak by teraz się udało to jak on jest chory to maluszek nie będzie słaby :P :P :P zwalił mnie z nóg tym pytaniem :P :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #200104 przez chłopek
gorla ale wymyslił :P faceci to maja pomysły
13 lata 3 miesiąc temu #200105 przez gorla
jeszzce lepsze było kiedys jak as Oliwią pracowalismy ;) pytał się czy żebym zaszła w ciąze muszę dojść do orgazmu :laugh: :laugh: czy tylko on buhaha , mój małż jak nieraz palnie to leżę i kwiczę
13 lata 3 miesiąc temu #200116 przez mesy
gorla no nie śmiej się z niego :woohoo: :woohoo: :woohoo: martwi się nooo hahaha :woohoo: :woohoo: a no pewnie nie wytrzymam ale zobaczę jutro jak wstanę i o której bo mój idzie na 6-oo do 7-3o do pracy i jak przyjedzie a będę jeszcze spała to sobie odpuszczę testa :woohoo: :woohoo: :woohoo: ooooooo takie mam postanowienie a co hehehe
13 lata 3 miesiąc temu #200162 przez bidol
joweg
mój Tata choruje na białaczkę i miał już kilka chemii. jak na razie jest ok. ale co jakiś czas ma nawroty, jak myślisz te witaminy mogłyby pomóc?
13 lata 3 miesiąc temu #200171 przez joweg
bidol-mysle ze dla kazdego jest szansa i wszystkiego trzeba probowac , moj maz dzis byl w klinice i jak zwykle rozpiera go energia hehehe :) mysle ze twoj tato powinien sprobowac, w koncu chodzi tutaj o zycie :)
13 lata 3 miesiąc temu #200174 przez gorla
bidol a jaką białaczkę ma twój tata?

myślę, ze warto wszystkiego próbować, a nuż coś pomoże
13 lata 3 miesiąc temu #200178 przez gorla
joweg to super że mężuś ma takie samopoczucie i ze choróbsko odpuściło :laugh:

ale tu cisz ,co wy wszystkie robicie ?!!! seksicie się czy coś ;) jakby przeciąg przeleciał normalnie

mesy a no niewiedza mego małża na te tematy jest przerażająca :laugh: on chyba tak naprawdę jest daleko za murzynami jeśli chodzi o kobiece sprawy ;)
13 lata 3 miesiąc temu #200182 przez chłopek
hej dziewczynki ja jestem byłam u teściów :P
13 lata 3 miesiąc temu #200183 przez joweg
moj siedzi kolo mnie , lapie go za kolanko a on nic :P ale dzis go zgwalce taki mam plan :):):) heheh

gorla- po takiej dawce witamin kazda choroba chyba by odposcila :):))
bidol- nie twoj tato wezmie te tabletki :) jest szansa naprawde i to duza
13 lata 3 miesiąc temu #200185 przez joweg
mnie moja tesciowa tez nawiedzila , i nie podoba jej sie nasze mieszkanie i kaze nam szukac innego :/ to nie sa dobre warunki dla dzieci :/ bedzie mi pitolic :/ itd, mowie Wam porazka
13 lata 3 miesiąc temu #200194 przez chłopek
joweg ja akurat nawiedziłam swoja tesciową miłam rozmawiać ze szwagierka w sprawie tej witaminy ale nie miała czasu bo pojechała po męża a nam sie juz nie chciało czekac bo Ksawcio spiący byl
13 lata 3 miesiąc temu #200196 przez joweg
my juz mamy kuchnie , jutro bedziemy skladac od rana ale szczesliwa jestem , i teraz zas bedziemy szukac nowego mieszkania , to jest torche za male a jeszcze dziecko dojdzie :/
13 lata 3 miesiąc temu #200200 przez gosiak
Agnessa jeśli chodzi o pęcherzyk to jeśli dobrze pamiętam to pęka przy wielkości 20-21mm i każdego dnia wzrasta o 2mm także sobie policz ile do owu może Ci urosnąć :blink:

do mnie dziś @ przyszła..grrrrrr

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży