BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #200494 przez chłopek
witam agnessa mój mnie sie dzisiaj pytał o co zła jestem, ja mu na to ze skoro planujemy dziecko to nie tylko ja mam tego chciec,a on ze cche przeciez i ze sie przeciez przedwczoraj kochalismy, (tak tylko ze dopiero by pierwsszy dzien płodnych) ja mu na to a co ty myslisz ze jeden raz i juz w ciazy bede , a on no tak. lol ale myślenie
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #200505 przez mesy
gorla dlatego ani nawet się nie nakręcam bo wiem że to może być fałszywy wynik :silly: :silly: następny powtórzę w środę albo czwartek z rana bo w piątek mam mieć @ a kto wie hehe może wytrzymam do piątku jak nie kupię wcześniej testa :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #200508 przez mesy
chłopek te chłopy jak już coś palną to cycki opadają :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ale twój to ma mistrza Ci powiem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #200517 przez chłopek
mesy faceci faktycznie z marsa sa, ja mjego dzisiaj wykorzystam dzisiaj niech tylko sprobuje gdzies jechac a zabije
13 lata 3 miesiąc temu #200622 przez gorla
chłopek faceci :angry: :angry: mój taki sam, już nieraz krzyczałam na niego, sama musze go wołać i gadać, ze owulacja, ze trzeba co 2 dni itd. jak z dziećmi :laugh: :laugh:

mesy daję głowę że nie wytrzymasz z testami do piątku :P :P :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #200624 przez madziaska
Widzialyscie sms od MartyM, przeczytalam przed chwilka na wrzesniowkach:
"Od pt jestesmy w szpitalu. Podejrzenie sepsy, przyjmujemy 2 silne antybiotyki, dodatkowo zapalenie pluc, powiekszona sledziona, osad w pecherzu moczowym i przerost jakiegos miesnia w brzuszku:( Lekarze mowia, ze gdybysmy przyjechali na drugi dzien, mogloby byc za pozno:(Bo to bylo zagrozenie dla jej zycia:("
Jejku :(
13 lata 3 miesiąc temu #200625 przez joweg
nie to nie te :/
allegro.pl/amigdalina-100-500mg-letril-a...b17-i1821969894.html
tak wyglada orginalne opakowanie
13 lata 3 miesiąc temu #200627 przez joweg
Wiecie co moj maz mnie wkurza , nawet niechce isc ogladac meczu z kolegami woli siedziec ze mna :/ czasami mam ochote pobyc sama a tutaj sie nieda 24 na dobe razem by byl ze mna :/ uwierzcie tak tez byscie nie chcialy :/
13 lata 3 miesiąc temu #200645 przez gorla
MartaM o jeny noirmalnie mnie zmroziło jak przeczytałam posta.. przytulam bardzzo mocno...będzie dobrze

joweg racja tak tez bym nie chciała,żeby non stop ze mną siedział, u mnie jest odwrotność sytuacji , tez niedobrze.. czasem fajnie samemu se w domku posiedziec wieczorem ;)
13 lata 3 miesiąc temu #200688 przez Aguska23
Witajcie wieczorowo :)

Mężulek wrócił na weekend do domku..a w środę wraca już na stałe huuuraa :):):):)
U nas jest tak, że nie siedzimy ze sobą non stop bo byśmy ześwirowali chyba hihi Jest czas gdy siedzimy sobie razem i czas gdy każde robi to co lubi ;p
Teraz dla przykładu po małym przytulanku on szpera w sieci, a ja zasiadłam przed TV i oglądam jak on to mówi swoje programy :)
13 lata 3 miesiąc temu #200715 przez joweg
myczesto siedzimy razem na kanapie kazdy na swoim leptopie a wspolnie TV ogladamy hehe i mazeus caly czas kontrole robi hehehe
13 lata 3 miesiąc temu #200721 przez agnesssa
helooo :cheer: A mój to zawsze na odwrót niż ja :silly: Jak ja chcę pobyć sama to łazi za mną krok w krok, a jak chce spędzić z nim czas, to albo akurat w necie grzebie (a to mnie najbardziej wqrza, bo jak by mógł to by od kompa nie odchodził, a jak ja sobie wieczorem raz na forum zajrzę to wielka afera), albo z kimś się poumawia i całkiem samą mnie zostawia... :angry: Mesy wiedziałam, że nie wytrzymasz :silly: i pewnie do piątku też nie wytrzymasz :silly: ale ja Ci się nie dziwię, bo bym tak samo robiła :cheer: a ja dzisiaj pół Polski zjeździłam za samochodem, i ciągle nic nie mamy :huh: mam nadzieję, że ten mój wymarzony gdzieś na mnie czeka :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #200730 przez joweg
ja jutro powinnam okres dostac :) ale nie jestem cos zla jak przed okresem hehe
nawet brzuch mnie nie boli :/ a tak juz niemoge sie doczekac :)
13 lata 3 miesiąc temu #200735 przez chłopek
hej agnessa no napewno czeka na ciebie :P a nasz sie zepsół łee :( ja dzisiaj męza wykorzystałam po południu :) młody spał i była okazja :)
13 lata 3 miesiąc temu #200793 przez gosiak
o jeny Marta :( :( Modle się za Was, będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby