- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 3 miesiąc temu #201209 przez Insomnia
Mesy ja byłam w sobotę 20 godzin w pracy, wróciłam wczoraj rano, odsypiałam do południa a później snułam się jak cień, totalnie bez siły byłam. Także nawet siły nie miałam a ochoty to już wogóle. Więc kolejny cykl za mną można tak powiedzieć
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #201217 przez gorla
mesy to super miałaś, imprezka udana
ja wczoraj kinderbal organizowałam, fajnie wyszło, ale za dużo nie wiem co sie działo, bo latałam między dzieciakami a dorosłymi, ani razu nie usiadłam i nic nie zjadłam!! dopiero w domu impra trwała 3 godz. takze wytrzymałam jakoś najważniejsze , ze Oliwka zadowolona
joweg czekaj kobieto na rozwój wydarzeń, jak miałaś plamienia, moze sie rozkrecić @
ja mam owulkę mieć dziś chyba, śluz rozciągliwy jest, tempa jeszcze nie skoczyła , rano mierzyłam. Seksik był wczoraj rano jak narazie nic mnie nie boli, a nawet jak zacznie, to po wczorajszym nogi mi w dupkę wchodzą
noo i sie przeziębiłam gardło mnie nasuwa, siedze i chleję herbatę z cytryną
ja wczoraj kinderbal organizowałam, fajnie wyszło, ale za dużo nie wiem co sie działo, bo latałam między dzieciakami a dorosłymi, ani razu nie usiadłam i nic nie zjadłam!! dopiero w domu impra trwała 3 godz. takze wytrzymałam jakoś najważniejsze , ze Oliwka zadowolona
joweg czekaj kobieto na rozwój wydarzeń, jak miałaś plamienia, moze sie rozkrecić @
ja mam owulkę mieć dziś chyba, śluz rozciągliwy jest, tempa jeszcze nie skoczyła , rano mierzyłam. Seksik był wczoraj rano jak narazie nic mnie nie boli, a nawet jak zacznie, to po wczorajszym nogi mi w dupkę wchodzą
noo i sie przeziębiłam gardło mnie nasuwa, siedze i chleję herbatę z cytryną
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201224 przez gorla
mesy śluz jest ale jajniki nie bolą a noo ostatnio go siłą biorę , nie ma że boli. Ostatnio gadamy wieczorem , tzn. ja gadałam że nie ma ze chory 3 dni musi przecierpieć, potem ma spokój A małż do mnie " do czego to doszło, zeby kobieta tak do faceta mówiła, powinno odwrotnie być, dobrze że nikt nie słyszy "
wczoraj zmusiłam go żeby sie za Myszkę Miki przebrał na imprezie ale słodko wyglądał buhaha , myślałam, ze mnie w domu zabije, ale żyje jeszcze
wczoraj zmusiłam go żeby sie za Myszkę Miki przebrał na imprezie ale słodko wyglądał buhaha , myślałam, ze mnie w domu zabije, ale żyje jeszcze
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201227 przez mesy
gorla bo z chłopami trzeba krótko a nie czekać aż zaskoczą w końcu to my znamy swoje ciało i wiemy kiedy działać żeby zaskoczyć a oni później zdziwieni
Hehe musiał nie źle wyglądać w tym przebraniu mojego to bys wołami nie zaciągła nie przebierze się i koniec
A co do śluzu ja właśnie miałam wodnisty ale nie ciągnący się
Hehe musiał nie źle wyglądać w tym przebraniu mojego to bys wołami nie zaciągła nie przebierze się i koniec
A co do śluzu ja właśnie miałam wodnisty ale nie ciągnący się