BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #201208 przez joweg
czes dziewczynki :)
ja czekma na okres dalej i nicc.... tylko plamienia , nnie wiem co mam robic , nigdy tak nie mialam :/
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #201209 przez Insomnia
Mesy ja byłam w sobotę 20 godzin w pracy, wróciłam wczoraj rano, odsypiałam do południa a później snułam się jak cień, totalnie bez siły byłam. Także nawet siły nie miałam a ochoty to już wogóle. Więc kolejny cykl za mną można tak powiedzieć ;)

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #201211 przez mesy
Insomnia no tak praca robi swoje :dry: :dry: to tak jak mój na nocki teraz chodził - zero z chłopa pokorzystałam :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201212 przez mesy
joweg a co z tym twoim @ ? kiedy miałaś dostać planowo ?
13 lata 3 miesiąc temu #201214 przez Insomnia
joweg ja to miałam nadzieje że to będą plamienia ale później się rozkręciło na maksa... może u ciebie też się rozkręci

13 lata 3 miesiąc temu #201215 przez mesy
A ja mam nadzieję że do mnie nie przyjdzie :silly: :silly: choć teraz zaczynam mieć jakieś dziwne bóle więc nadzieja matką głupich chyba :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #201216 przez Insomnia
Mesy ja też jej nie tracę :lol: a co! dopóki @ nie ma to jest szansa :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #201217 przez gorla
mesy to super miałaś, imprezka udana :laugh: :laugh:

ja wczoraj kinderbal organizowałam, fajnie wyszło, ale za dużo nie wiem co sie działo, bo latałam między dzieciakami a dorosłymi, ani razu nie usiadłam i nic nie zjadłam!! dopiero w domu :( impra trwała 3 godz. takze wytrzymałam jakoś :laugh: :laugh: najważniejsze , ze Oliwka zadowolona

joweg czekaj kobieto na rozwój wydarzeń, jak miałaś plamienia, moze sie rozkrecić @

ja mam owulkę mieć dziś chyba, śluz rozciągliwy jest, tempa jeszcze nie skoczyła , rano mierzyłam. Seksik był wczoraj rano :laugh: jak narazie nic mnie nie boli, a nawet jak zacznie, to po wczorajszym nogi mi w dupkę wchodzą

noo i sie przeziębiłam gardło mnie nasuwa, siedze i chleję herbatę z cytryną
13 lata 3 miesiąc temu #201219 przez mesy
Insomnia tyle chociaż naszego :woohoo: :woohoo: ale wiesz jak mi szybko minęły te miesiące od stycznia hehe co cykl czekanie na @ albo czekanie aż nie przyjdzie i tak w kółko :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201220 przez mesy
gorla śluz jest to teraz siłą swojego :woohoo: :woohoo: :woohoo: a co nooo :woohoo: :woohoo: w końcu to tylko 2-3 dni w miesiącu to niech nie marudzi :woohoo: :woohoo: :woohoo: ja już nie pamiętam kiedy taki śluz miałam tzn pamiętam w lipcu ale w lipcu nam nie wyszło z tym śluzem :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201222 przez Insomnia
Z tym śluzem to ja nie nadąrzam. Albo był lepki i gęsty albo wodnisty... Nie zauważyłam rozciągliwości...

13 lata 3 miesiąc temu #201224 przez gorla
mesy śluz jest ale jajniki nie bolą :( a noo ostatnio go siłą biorę , nie ma że boli. Ostatnio gadamy wieczorem , tzn. ja gadałam ;) że nie ma ze chory 3 dni musi przecierpieć, potem ma spokój ;) A małż do mnie " do czego to doszło, zeby kobieta tak do faceta mówiła, powinno odwrotnie być, dobrze że nikt nie słyszy " :P :P

wczoraj zmusiłam go żeby sie za Myszkę Miki przebrał na imprezie :laugh: :laugh: ale słodko wyglądał :laugh: :laugh: buhaha , myślałam, ze mnie w domu zabije, ale żyje jeszcze :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #201225 przez mesy
Insomnia ja w tym cyklu miałam wodnisty :silly: :silly: i dobrze że miałam wkładkę bo się z moim wybrałam na zakupy wróciłam do dom patrzę a tu potop heheh ale bym miała traumę :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201226 przez gorla
insomnia wodnisty tez dobry jak rozciągliwy
13 lata 3 miesiąc temu #201227 przez mesy
gorla bo z chłopami trzeba krótko a nie czekać aż zaskoczą :woohoo: :woohoo: :woohoo: w końcu to my znamy swoje ciało i wiemy kiedy działać żeby zaskoczyć :silly: :silly: :silly: a oni później zdziwieni :silly: :silly: :silly:

Hehe musiał nie źle wyglądać w tym przebraniu :woohoo: :woohoo: :woohoo: mojego to bys wołami nie zaciągła nie przebierze się i koniec :silly: :silly: :silly:

A co do śluzu ja właśnie miałam wodnisty ale nie ciągnący się :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia