- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201397 przez gorla
my razem już 7 lat ogólnie i etap zazdrości trwa!!! i razem robimamy mało rzeczy, raczej mamy swoje pola działania i nikt nikomu w drogę nie wchodzi. Razem śpimy, chodzimy na imprezy i inne uroczystości ( też nie zawsze) a i w weekendy razem jemy obiady taka ma pracę porypaną, a najgorzej w wakacje, jak każdy nad morzem a ja z dupą w domu , noo albo z rodzicami jak nas zabiora to gdzieś jadę - ja i Oliwka
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 miesiąc temu #201404 przez mesy
gorla my to nie wiesz my razem ''wychowani'' on miał 17 lat ja 16 jak się poznaliśmy i tak do dziś jesteśmy i wszystko razem..... tylko raz był kryzys przy 5 latach bycia razem a tak ten to mnie nawet nie chce puścić do pracy na nocki
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #201405 przez agnesssa
Hej dziewczyny
Eashgratuluję i 3mam kciuki za jazde A my wczoraj kupiliśmy auto i jestem bardzooo zadowolona, dzisiaj byłam na przeglądzie i nie muszę w nim nic robić A co do śluzu to ja właśnie od wczoraj jakoś mokro mam, ale raz jest przezroczysty, a raz białawy... po za tym trochę szybko na owulację, pwinna być koło 29, ale w razie co wczoraj przytulanko było z rańca teraz chyba tak co drugi dzień będziemy działać, moja gin mi powiedziala, że mam pilonować, zeby mąż jąderek nie przegrzewał, i żeby warzywka tylko sprawdzone jadał, bo te z marketów to jakiś shit
Eashgratuluję i 3mam kciuki za jazde A my wczoraj kupiliśmy auto i jestem bardzooo zadowolona, dzisiaj byłam na przeglądzie i nie muszę w nim nic robić A co do śluzu to ja właśnie od wczoraj jakoś mokro mam, ale raz jest przezroczysty, a raz białawy... po za tym trochę szybko na owulację, pwinna być koło 29, ale w razie co wczoraj przytulanko było z rańca teraz chyba tak co drugi dzień będziemy działać, moja gin mi powiedziala, że mam pilonować, zeby mąż jąderek nie przegrzewał, i żeby warzywka tylko sprawdzone jadał, bo te z marketów to jakiś shit
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201409 przez gorla
mesy aaa to z puszczaniem na nocki to tez marudzi , praca w barze( faceci ) na studiach faceci ( ) chce wyjść z kumpelą- czy tam będą faceci? mój teść taki sam, pewnie Marecki w genach odziedziczył
joweg przerąbane z takim zazdrośnikiem , nie ??
Agnessa pochwal sie autem noo a z przegrzaniem jajek to prawda, mój małż pracuje dużo na sprzętach- wibracje, wstrząsy, przegrzany. To też wpływa na jakoś nasienia
joweg przerąbane z takim zazdrośnikiem , nie ??
Agnessa pochwal sie autem noo a z przegrzaniem jajek to prawda, mój małż pracuje dużo na sprzętach- wibracje, wstrząsy, przegrzany. To też wpływa na jakoś nasienia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201413 przez agnesssa
My tez o siebie zazdrośni jesteśmy, chociaż mój mąż już znormalniał jak poszłam na studia to prawie sami faceci byli, na roku nas 20 dziewczyn na 300 osób było, to myślałam, że kociokwiku dostanie, ale jak poznał tych wszytskich znajomych to się uspokoił, ale na imprezy zawsze ze mna chodził (a generalnie nie przepada). Rozłąkę mielismy raz na dwa miechy pojechał do pracy do Niemiec i powiem wam, że jak wrócił, to takie motyle że szok, normalnie mi się nogi zatrzęsły jak go zobaczyłam a w tedy dwa lata bylismy razem
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201414 przez joweg
niby gadaja ze spawaczej maja tez slabe nasienie moj ojciec pracowa 15lat w zawodzie i bez problemu mnie zrobil ehhehe
zazdrosniak malo powiedziane , sam sie przyznal ze to juz opsesja, jakby mnie dorwal z innym to by pozabijal... czasami sie boje az ....
zazdrosniak malo powiedziane , sam sie przyznal ze to juz opsesja, jakby mnie dorwal z innym to by pozabijal... czasami sie boje az ....
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201416 przez gorla
czuję, ze w tym cyklu sie uda przynajmniej jest sluz, tylko ta tempka sie nie ruszyła, na testach II krechy ..ciekawe co z tego będzie
zimno mam w pracy jak w psiarni, brrr, dzis mam nawet botki ubrane i golf, bo tak się trzęsę, oby mnie nie rozłożyło i psikam jak pies
zimno mam w pracy jak w psiarni, brrr, dzis mam nawet botki ubrane i golf, bo tak się trzęsę, oby mnie nie rozłożyło i psikam jak pies
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej