BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #201353 przez joweg
mesy- a ty jak dlugo sie starasz juz ?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #201355 przez mesy
A ja bym z chęcią wyjechała z Polski - zresztą mam taki plan :woohoo: :woohoo: :woohoo: więc jak nie zaciążymy z moim do lutego to wyjazd mamy w marcu do pracy :woohoo: :woohoo: :woohoo: przecież co tu się dzieje to parodia jakaś z pracą ciężko - ludzie chcą pracować a im nie dadzą bo to im nie pasuje tamto i sramto .... szkoda gadać :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201357 przez mesy
joweg my walczymy od stycznia... :dry: :dry: :dry: ale do lipca to było na chybił trafił hehe no ale sam fakt to od stycznia...
13 lata 3 miesiąc temu #201359 przez gorla
Eash gratulacje!!!!!

ja to jestem patriotka, nie wyjade jak nawet zle będzie, jak znajdę swoje miejsce na ziemii to w min siedze :laugh: nie nadaję się na emigracje, wyprowadziłam sie 15 km za moje miasto i tęsknie, a co dopiero jakbym z kraju wyjechała.

my tak od kwietnia walczymy w łóżku :)

mesy ale pisać będziesz jak wyjedziesz ??bo bedę tesknić :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #201365 przez joweg
a gdzie planujecie wyjechac ?
u nas placa jak dzieckko sie urodzi i np. jak ja nie pracuje to 300 euro przez rok i 185 euro dopoki dziekco sie uczy rodzinne :) wiec nie jest tak zle :)
ale u nas np, tez ciezko z praca, strasznie duzo tu turkow i ruskich co pracuja za 5 euro na godzine i daja sie wykorzystywac a potem jak chce sie isc do pracy to za grosze bo taki standart zanizaja :/
13 lata 3 miesiąc temu #201368 przez mesy
joweg Kleve, Nordrhein-Westfalen znajomi tam siedzą i nam właśnie pracę załatwili i nawet płaca fajna :woohoo: :woohoo:

gorla oczywiście że będę pisać nie może być inaczej :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: jestem uzależniona od tego forum i od was wariatki :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

A puki co jest taki plan praca też jest załatwiona ale co będzie to wyjdzie bo życie lubi się układać tak jak nie planujemy :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201371 przez joweg
tez jestem patriotka, jakbym nie musialam to bym nie wyjechala ale neistety zyje sie tam gdzie jets kazdemu lepiej :) no i mysle o dzieciach zeby im w przyszlosci bylo lepiej niz nam :)
13 lata 3 miesiąc temu #201373 przez joweg
ja tez juz sie uzaleznilam hehehe ;:)
siedze w szkole i zamaist sie uczyc to tylko na forum kukam hehe :)
13 lata 3 miesiąc temu #201378 przez joweg
mesy-to tylko 285km odemnie :) to sie przeprowadzaj ;P
13 lata 3 miesiąc temu #201380 przez joweg
moj blad 385 km :) to i tak nie daleko :)
13 lata 3 miesiąc temu #201381 przez mesy
joweg tylko my nie chcemy na stałe tzn zależy jak nam się spodoba :silly: :silly: bo tu mamy mieszkanie itp więc po co ma to stać pusto :silly: :silly: :silly: a praca generalnie ma być jakoś w Holandii :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201382 przez joweg
ja na stale juz :) bez powrotu , a tez mam mieszkanie w polsce teskni mi sie cholernie :) ale co zrobie :) za pozno hehe milosc nie wybiera :D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201388 przez gorla
strasznie dużo znajomych wyjechało i rodziny, niektórzy na stałe mieszkają inni do pracy jeżdza, nawet mój małż planował czy planuje wyjazd, ale raczej to nie dla nas. Ja tu sama z Oliwką a on tam, jestesmy zazdrośni o siebie , taka rozłąka mogłaby popsuć wszystko, chyba, ze z głodu przymierać będziemy to inna sprawa, ale na stałe nie chcę i już

raz bym nie odebrała telefonu i już na lewiznę poszłam ;) ;) cały mój Marecki..chyba , ze z wiekiem przejdzie
13 lata 3 miesiąc temu #201390 przez mesy
gorla a to my etap zazdrości mamy już za sobą hehe ale generalnie wszystko razem robimy :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #201392 przez joweg
moj maz sie tutaj wychowal i zyl cale swoje zycie , wiec jak chcielismy byc razem to ktos musial sie poswiecic :) padlo na mnie :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia