- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 miesiąc temu #201355 przez mesy
A ja bym z chęcią wyjechała z Polski - zresztą mam taki plan więc jak nie zaciążymy z moim do lutego to wyjazd mamy w marcu do pracy przecież co tu się dzieje to parodia jakaś z pracą ciężko - ludzie chcą pracować a im nie dadzą bo to im nie pasuje tamto i sramto .... szkoda gadać
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #201359 przez gorla
Eash gratulacje!!!!!
ja to jestem patriotka, nie wyjade jak nawet zle będzie, jak znajdę swoje miejsce na ziemii to w min siedze nie nadaję się na emigracje, wyprowadziłam sie 15 km za moje miasto i tęsknie, a co dopiero jakbym z kraju wyjechała.
my tak od kwietnia walczymy w łóżku
mesy ale pisać będziesz jak wyjedziesz ??bo bedę tesknić
ja to jestem patriotka, nie wyjade jak nawet zle będzie, jak znajdę swoje miejsce na ziemii to w min siedze nie nadaję się na emigracje, wyprowadziłam sie 15 km za moje miasto i tęsknie, a co dopiero jakbym z kraju wyjechała.
my tak od kwietnia walczymy w łóżku
mesy ale pisać będziesz jak wyjedziesz ??bo bedę tesknić
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201365 przez joweg
a gdzie planujecie wyjechac ?
u nas placa jak dzieckko sie urodzi i np. jak ja nie pracuje to 300 euro przez rok i 185 euro dopoki dziekco sie uczy rodzinne wiec nie jest tak zle
ale u nas np, tez ciezko z praca, strasznie duzo tu turkow i ruskich co pracuja za 5 euro na godzine i daja sie wykorzystywac a potem jak chce sie isc do pracy to za grosze bo taki standart zanizaja :/
u nas placa jak dzieckko sie urodzi i np. jak ja nie pracuje to 300 euro przez rok i 185 euro dopoki dziekco sie uczy rodzinne wiec nie jest tak zle
ale u nas np, tez ciezko z praca, strasznie duzo tu turkow i ruskich co pracuja za 5 euro na godzine i daja sie wykorzystywac a potem jak chce sie isc do pracy to za grosze bo taki standart zanizaja :/
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201368 przez mesy
joweg Kleve, Nordrhein-Westfalen znajomi tam siedzą i nam właśnie pracę załatwili i nawet płaca fajna
gorla oczywiście że będę pisać nie może być inaczej jestem uzależniona od tego forum i od was wariatki
A puki co jest taki plan praca też jest załatwiona ale co będzie to wyjdzie bo życie lubi się układać tak jak nie planujemy
gorla oczywiście że będę pisać nie może być inaczej jestem uzależniona od tego forum i od was wariatki
A puki co jest taki plan praca też jest załatwiona ale co będzie to wyjdzie bo życie lubi się układać tak jak nie planujemy
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201388 przez gorla
strasznie dużo znajomych wyjechało i rodziny, niektórzy na stałe mieszkają inni do pracy jeżdza, nawet mój małż planował czy planuje wyjazd, ale raczej to nie dla nas. Ja tu sama z Oliwką a on tam, jestesmy zazdrośni o siebie , taka rozłąka mogłaby popsuć wszystko, chyba, ze z głodu przymierać będziemy to inna sprawa, ale na stałe nie chcę i już
raz bym nie odebrała telefonu i już na lewiznę poszłam cały mój Marecki..chyba , ze z wiekiem przejdzie
raz bym nie odebrała telefonu i już na lewiznę poszłam cały mój Marecki..chyba , ze z wiekiem przejdzie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej