BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #201420 przez gorla
joweg przynajmniej ci głupoty do głowy nie przyjdą :laugh: :laugh: a faceci nieraz tak skacza a jak co do czego..

mój teśc też spawacz , w rurach spawał, i tez nie miał problemu

agnessa ale romantycznie :laugh: motyle w brzuszkach :laugh: :laugh: kiedy to było :P :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #201421 przez joweg
gorla- to bysmy zaskoczyly w podobynm czasie hehehe ja czekam na okres i zaczynamy :) i napewno sie uda :) trzymam kciuki :)
13 lata 3 miesiąc temu #201424 przez gorla
joweg ja mam owulkę już teraz, a ty gdzieś za 2 tyg.?? jak dobrze liczę, czyli 2 tyg. różnicy

agnessa merc?? mój mąż uwielbia mercr, teraz mam w kombi ale stary model, rzadko sie psują, a jak już to proste w naprawie,Marek sam w garażu naprawiał jak coś
13 lata 3 miesiąc temu #201426 przez mesy
gorla ja też miałam przeczucia że w tym cyklu zaskoczy a czy zaskoczy okaże się w piątek hehe jak mam dostać @ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ty na mnie czekaj nooooooooooo obiecałaś- pamiętam :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #201432 przez gorla
mesy ty pierwsza jesteś, wiec zobaczymy co ty wymodziłaś w tym miechu :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #201433 przez mesy
gorla ja już zaczynam mieć urojenia :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: już nawet widzę że mi się sutki powiększyły buhahaha a mój mi wczoraj powiedział że mam napompowane cycole :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: walnę jutro testa i skończą się urojenia haha bo zwariuję :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201437 przez gorla
mesy to całkiem jak u mnie w zeszłym miesiącu :laugh: cyce tez puchną przed @ noo co ci mówić będę, wiem ze wiesz :laugh:

ja przed ciąża miałam cycole C, w ciązy E, a teraz mam sflaczałe B :laugh: :laugh: ale małż mówi, ze sa fajne :dry: bo nie lubi worów, a mnie sie takie podobały duże :P :P no moze nie E ale takie duże C :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #201438 przez gorla
mesy a walnij testa co se będziesz załować :laugh: wiem , ze nie wytrzymiesz do piątku :P ja też pewnie kupię testa tego 7 dni po zapłodnieniu i zrobię jeszcze z 4 inne potem zanim przyjdzie @ a coo!! a moze cud sie stanie i...
13 lata 3 miesiąc temu #201439 przez mesy
gorla wiem wiem ja z cyckami co cykl to miałam ciężko bo zaraz po owulacji mnie zaczynały boleć aż do @ a w tym cyklu jakoś tak mniej :woohoo: :woohoo: :woohoo: nie dokuczają mi aż tak :woohoo: :woohoo: :woohoo: nawet jak chodzę bez stanika to trzymać ich nie muszę jak w poprzednim cyklu :woohoo: :woohoo: :woohoo: mój mówi zaś że mu się podobają takie co mieszczą się w dłoni hehe uffff na szczęście moje się mieszczą :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #201440 przez mesy
gorla no pisałam we wcześniejszych postach że jutro rano testuję hehe bo nie wytrzymam noooooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ja tym 7 dni po zapłodnieniu nie wierzę :silly: :silly: czytałam jeszcze gdzieś że do zapłodnienia dochodzi po owulacji od 6 do 12 dni więc te 7 dni od zapłodnienia to raczej robić w dniu spodziewanej @ :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201442 przez gorla
ma któraś świnke morką ??????

mój prosiaczek wpierdziela , aż nienormalne to jest. Jak otwieram lodówkę to piszczy, rano zeżarłą 2 duże liście salaty, marchewkę, różyczke kalafiorku, pokarm dla świkczaków ..a i siana jej doniosłam :ohmy: :ohmy: jak tak dalej pójdzie to mąż będzie musiał dodatkowe baloty siana kosić

a własnie tekst "co mieszczą sie w dłoni" ten sam mój gada :laugh: :laugh: :laugh: co te chłopy takie same teksty mają, w tv to mówią czy jak

mesy czyli lepsze jakie testy?? myślałam, ze te najszybciej wykryją
13 lata 3 miesiąc temu #201443 przez mesy
gorla nie wiem :woohoo: :woohoo: :woohoo: wychodzi na to że co chłop to takie same myślenie hehe są tak samo zaprogramowani :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #201447 przez mesy
gorla też myślałam ale jak przeczytałam że do zapłodnienia dochodzi od 6-12 dni ... to w nie zwątpiłam :silly: :silly: :silly: taki kusik żeby kupić chyba :silly: :silly: bo to są chyba te pink expres... ;/ wiem że dobre są Quick View czytałam dużo o nich i wykrywały dziewczyną na prawdę wczesną ciąże :silly: :silly: :silly: ja właśnie dziś jadę z moim po południu do apteki w poszukiwaniu tych testów :silly: :silly: mojej znajomej wykryły te testy ciążę tydzień przed @ :silly: one są chyba najbardziej czułe z tych dostępnych w aptece
13 lata 3 miesiąc temu #201449 przez ann-sunshine
Witajcie,

strasznie dawno mnie nie było (mam raptem 300 stron do nadrobienia) ale to dlatego że udało nam się kupić mieszkanie i przeprowadzka i urządzanie totalnie mnie pochłonęły, a do tego jestem jeszcze przez jakieś dwa tygodnie odcięta od internetu. Przywitam się więc tylko i poinformuję, że Mirella i u mnie się pomyliła, ponieważ na 100% (według lekarza) czekamy na dziewczynkę. Będzie Martusia :)

pozdrawiam Was gorąco drogie staraczki
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201452 przez gorla
mesy mówisz te quick view najlepsze? warto wiedzieć , daj znać zaraz z rańca co wyszło..ja już po 8 zajrzę na forum i żebyś z dobrą wiadomością mi tu przyszła :laugh: :laugh:

ann-sunshine to super dziewczynki są fajne :laugh: :laugh:

Mirelcia i co ty na to ;) ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży