- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201424 przez gorla
joweg ja mam owulkę już teraz, a ty gdzieś za 2 tyg.?? jak dobrze liczę, czyli 2 tyg. różnicy
agnessa merc?? mój mąż uwielbia mercr, teraz mam w kombi ale stary model, rzadko sie psują, a jak już to proste w naprawie,Marek sam w garażu naprawiał jak coś
agnessa merc?? mój mąż uwielbia mercr, teraz mam w kombi ale stary model, rzadko sie psują, a jak już to proste w naprawie,Marek sam w garażu naprawiał jak coś
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201437 przez gorla
mesy to całkiem jak u mnie w zeszłym miesiącu cyce tez puchną przed @ noo co ci mówić będę, wiem ze wiesz
ja przed ciąża miałam cycole C, w ciązy E, a teraz mam sflaczałe B ale małż mówi, ze sa fajne bo nie lubi worów, a mnie sie takie podobały duże no moze nie E ale takie duże C
ja przed ciąża miałam cycole C, w ciązy E, a teraz mam sflaczałe B ale małż mówi, ze sa fajne bo nie lubi worów, a mnie sie takie podobały duże no moze nie E ale takie duże C
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201439 przez mesy
gorla wiem wiem ja z cyckami co cykl to miałam ciężko bo zaraz po owulacji mnie zaczynały boleć aż do @ a w tym cyklu jakoś tak mniej nie dokuczają mi aż tak nawet jak chodzę bez stanika to trzymać ich nie muszę jak w poprzednim cyklu mój mówi zaś że mu się podobają takie co mieszczą się w dłoni hehe uffff na szczęście moje się mieszczą
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201440 przez mesy
gorla no pisałam we wcześniejszych postach że jutro rano testuję hehe bo nie wytrzymam noooooo ja tym 7 dni po zapłodnieniu nie wierzę czytałam jeszcze gdzieś że do zapłodnienia dochodzi po owulacji od 6 do 12 dni więc te 7 dni od zapłodnienia to raczej robić w dniu spodziewanej @
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201442 przez gorla
ma któraś świnke morką ??????
mój prosiaczek wpierdziela , aż nienormalne to jest. Jak otwieram lodówkę to piszczy, rano zeżarłą 2 duże liście salaty, marchewkę, różyczke kalafiorku, pokarm dla świkczaków ..a i siana jej doniosłam jak tak dalej pójdzie to mąż będzie musiał dodatkowe baloty siana kosić
a własnie tekst "co mieszczą sie w dłoni" ten sam mój gada co te chłopy takie same teksty mają, w tv to mówią czy jak
mesy czyli lepsze jakie testy?? myślałam, ze te najszybciej wykryją
mój prosiaczek wpierdziela , aż nienormalne to jest. Jak otwieram lodówkę to piszczy, rano zeżarłą 2 duże liście salaty, marchewkę, różyczke kalafiorku, pokarm dla świkczaków ..a i siana jej doniosłam jak tak dalej pójdzie to mąż będzie musiał dodatkowe baloty siana kosić
a własnie tekst "co mieszczą sie w dłoni" ten sam mój gada co te chłopy takie same teksty mają, w tv to mówią czy jak
mesy czyli lepsze jakie testy?? myślałam, ze te najszybciej wykryją
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201447 przez mesy
gorla też myślałam ale jak przeczytałam że do zapłodnienia dochodzi od 6-12 dni ... to w nie zwątpiłam taki kusik żeby kupić chyba bo to są chyba te pink expres... ;/ wiem że dobre są Quick View czytałam dużo o nich i wykrywały dziewczyną na prawdę wczesną ciąże ja właśnie dziś jadę z moim po południu do apteki w poszukiwaniu tych testów mojej znajomej wykryły te testy ciążę tydzień przed @ one są chyba najbardziej czułe z tych dostępnych w aptece
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 3 miesiąc temu #201449 przez ann-sunshine
Witajcie,
strasznie dawno mnie nie było (mam raptem 300 stron do nadrobienia) ale to dlatego że udało nam się kupić mieszkanie i przeprowadzka i urządzanie totalnie mnie pochłonęły, a do tego jestem jeszcze przez jakieś dwa tygodnie odcięta od internetu. Przywitam się więc tylko i poinformuję, że Mirella i u mnie się pomyliła, ponieważ na 100% (według lekarza) czekamy na dziewczynkę. Będzie Martusia
pozdrawiam Was gorąco drogie staraczki
strasznie dawno mnie nie było (mam raptem 300 stron do nadrobienia) ale to dlatego że udało nam się kupić mieszkanie i przeprowadzka i urządzanie totalnie mnie pochłonęły, a do tego jestem jeszcze przez jakieś dwa tygodnie odcięta od internetu. Przywitam się więc tylko i poinformuję, że Mirella i u mnie się pomyliła, ponieważ na 100% (według lekarza) czekamy na dziewczynkę. Będzie Martusia
pozdrawiam Was gorąco drogie staraczki
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201452 przez gorla
mesy mówisz te quick view najlepsze? warto wiedzieć , daj znać zaraz z rańca co wyszło..ja już po 8 zajrzę na forum i żebyś z dobrą wiadomością mi tu przyszła
ann-sunshine to super dziewczynki są fajne
Mirelcia i co ty na to
ann-sunshine to super dziewczynki są fajne
Mirelcia i co ty na to
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.