BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #202023 przez chłopek
ja dzisiaj musze męża wykorzystać:)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #202025 przez mesy
Ja mojemu nie dałam już tydzień hehe a marudzi jak nigdy :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #202030 przez joweg
ja mojego wczoraj wykorzystalam bo bylismy pokluceni to na zgode tak :P
czyli pierwszy dzien cyklu mam liczyc od kad mam czwrwono nie ?:?
13 lata 3 miesiąc temu #202031 przez gorla
chłopek ja też mam :P :P i procę w piwnicy z czasów dziecięcych :P na teściową trzymam

to mój jakiś dziwny jest :unsure: wasi marudzą że nie dostają :laugh: a mój się wymiguję :angry: :angry: tłumaczę go brakiem czasu i zmęczeniem, ogólnie nigdy nie miał dużego temperamentu, a od ciązy rzadko kiedy się kochaliśmy , bo mi sie nie chciało :blush: :blush: chyba, że ... na lewiznę chodzi
13 lata 3 miesiąc temu #202032 przez joweg
moj jak mu raz dziennie nie dam to nie daje mi zyc :P
jakis nie wyrzyty seksualnie :)
13 lata 3 miesiąc temu #202033 przez gorla
joweg zadzwoń do lekarza i zapytaj. Powiedzże miałaś plamienia tyle i tyle dni, a prawidłowa miesiączka zaczęła się wczoraj. Gin już będzie wiedział co, jak tablety bierzesz
13 lata 3 miesiąc temu #202034 przez joweg
mysle ze albo to przez ta histeroskopie co mialam tydzien temu albo przez tabletki co kaza mi brac, boniby mialam za duzo meskich homonow i dali mi na obnizenie i nie powiedzieli jak mam dlugo brac i biore caly czas :/
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202037 przez gorla
joweg testosteron?? ja mam w górnej granicy , ale niby jeszcze w normie sie mieści, mimo wszystko włosów mam nadmiar :( :( to przez PCO

i mam za dużo DHEA , dużo za dużo i dlatego wygladam jak gówniarz, a stara dupa jestem :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #202041 przez joweg
dostaje jakis prednizolon 5mg , moze byc ze to przez te tabeltki taki okres mam '?
13 lata 3 miesiąc temu #202046 przez mesy
Dziewczyny nie wiecie czy na badanie nasienia trzeba mieć skierowanie ?
13 lata 3 miesiąc temu #202049 przez gorla
joweg doczytałam , ze wywołuje zaburzenia mieiączkowania, wahania nastrojów, trądzik, rozstępy, zawroty i bóle glowy, migreny i kupe innych skutków ubocznych.
13 lata 3 miesiąc temu #202051 przez agnesssa
Ja się tak wqrw... w sobotę, nie dość, że moja mama to nawet mąż na mnie naskoczyli, że mam wyluzować, i się przestac spinać :ohmy: Jak obdy tak gadają to jeszcze sie to puszcza bokiem, ale jak Ci najbliżsi i nawet ten najbardziej zainteresowany.... :ohmy: :ohmy: Byłam taka wściekła, że do 3 nad ranem się z nim kłóciłam :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #202055 przez gorla
mesy badania męskiego nasienia wykonywane są na koszt NFZ wyłącznie w przypadku leczenia niepłodności. Stąd też skierowanie na bezpłatne badania może wystawić tylko lekarz specjalizujący się w leczeniu niepłodności w ramach swojej pracy w placówce, która ma podpisany kontrakt z NFZ na świadczenie usług w zakresie leczenia niepłodności. Specjalistą od płodności męskiej jest androlog.W innym przydadku płacisz sama za spermiogram
13 lata 3 miesiąc temu #202061 przez mesy
agnesssa skąd ja to znam :woohoo: :woohoo: ale niestety taka jest prawda hehe psychika potrafi dużo zdziałać jak i zablokować :angry: :angry: :angry: mnie też to wkurza i co hehe niby jestem zrezygnowana ale marzę o takim mały czorcie :woohoo: :woohoo: :woohoo: napisałam mojemu właśnie sms-a że żarty się skończyły i idzie na badanie nasienia :woohoo: a jaki zdziwiony że to tyle kosztuje :silly: :silly: :silly: ale mam go gdzieś niech coś też zacznie działać w tym kierunku a nie tylko ja <wnerw>
A pytałam was czy nie wiecie czy na takie badanie jest potrzebne sierowanie :unsure: :unsure: :unsure: :evil: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #202064 przez gorla
mesy badanie nasienia metodą komputerową CASA 100 zł, najbliższą klinikę mam w Gdańsku
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia