BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202066 przez mesy
gorla tylko my chcemy iść zapłacić normalnie i mieć to z głowy - no muszę wiedzieć co jest tego przyczyną a bynajmniej się uspokoić jak jest wszystko ok :silly: :silly: :silly: generalnie to bym wolała na Śląsku hehe do Gdańska mamy a daleko :woohoo:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #202068 przez gorla
agnessa nic nie poradzisz na wariatów, ludziom japy nie zamkniesz, ale znam to również. Dziś rano zakomunikowałam Mareckiemu, ze jak sie nei przyłoży to za 2 miechy jak sie nie uda ogarnie mnie obsesja i będzie miał przerąbane jak poprzednim razem. :P :P nie sie przykłada kanalia jedna. Najpierw mi stękał 2 lata, zę chce dzidzie drugą a teraz se w kulki leci
13 lata 3 miesiąc temu #202071 przez mesy
gorla faceciiiiii hehe nic nie poradzisz :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202072 przez gorla
mesy :laugh: :laugh: no jasne, ze na Śląsku, chyba,że ci sie nudzi to przyjesz na kawę. Pisze ci tylko ile u mnie kosztuje w najblizszej placówce.

Tam leczą sie moi znajomi. 8 lat sie starają. On nie ma nasienia, w badaniu wyszło że miał tylko jeden polemik zdolny do zapłodnienia, a ona ma endometrium i to bardzo dużą. Maja po 40 lat. Najpierw sie dorabiali i odkładali strania, a teraz nie mogą. Nawet kasa im nie pomogła :( :(

mesy a skąd wy sota?? :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202077 przez mesy
gorla no niestety tak to już w życiu bywa :( :( mój ma iść na te badanie i koniec nie interesuje mnie to i żadnych wymówek nie przyjmuję :woohoo: :woohoo: :woohoo: już mu to napisałam :woohoo: bo co on se myśli że co ja będę tylko cały czas latała do lekarza i piczkę pokazywała a on będzie do góry brzuchem leżał hehe niech zobaczy jaki to jest stres :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

MY są z Knurowa koło Gliwic a jeszcze wytłumaczę jaśniej mamy jakieś nie całe 40 km do Katowic :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202078 przez gorla
mesy lepeij sie nie spinać z zafasolkowaniem, tylko działać :laugh: :laugh: ja w ciagu 2 miesięcy byłam 4 razy u ginki :laugh: miałam badania hormonalne, skierowanei do endo i na specjalistyczne usg :laugh: :laugh: troche postękam, trochę ubarwie, bo skierowań to lekarze nie chcą dać. chociaż ja zawsze dostaję :P :P albo przekonująco gadam , albo mizernie im wyglądam :blink:

zaraz lukne na kliniki koło ciebie i cennik :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #202080 przez mesy
gorla tak tylko że ja to wszystko wiem :silly: ale chciała bym wiedzieć na czym stoję czy wszystko jest ok bo jeśli nie jest ... to co mam żyć z nadzieją że może się uda jak do tej pory ? no przecież to zwariować idzie :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #202086 przez gorla
mesy wiem, ze wiesz, tylko cię poganiam żebyś nie zwlekała ;) ;)
13 lata 3 miesiąc temu #202087 przez mesy
gorla no ja właśnie patrzę ale nic znaleźć nie umie :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #202088 przez joweg
gorla czyli to jest w sumie normalnepo tych tabletkach? czyli wszytsko ok :):)) kochanan jestes :)
13 lata 3 miesiąc temu #202098 przez joweg
az sie uspokoilam ze to normalne :)
13 lata 3 miesiąc temu #202111 przez gorla
joweg ;) po to siebie mamy :laugh: hormony to diabelstwo, ja je ciężko znoszę

mesy tu coś mam ale w Katowicach

www.ziebaclinic.pl/kobieta.php?sub,badanie_nasienia,40

www.klinikanieplodnosci.pl/
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202112 przez mesy
gorla znalazłaś coś ?

O dzięki :woohoo: :woohoo: :woohoo: też to znalazłam :woohoo: :woohoo: ale że co mam zadzwonić i zapytać w jakiej cenie wykonują takie badanie ? bo mój to na pewno nie zadzwoni hehe
13 lata 3 miesiąc temu #202117 przez gorla
mesy a do Tarnowskich Gór macie blizej niż do Katowic?? Polecają jakiegoś doktorka i szybko robi, bo w Provicie powyzej 2 tyg. sie czeka w kolejce,
13 lata 3 miesiąc temu #202119 przez mesy
gorla mamy tyle samo co do Katowic :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży