- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201314 przez mesy
joweg napisał:
Ale kiedy miałaś ostatnio @ ? pierwszy dzień @ ? podaj datę ..
mialam dostac wczoraj, od soboty wieczor mam plamienia :/ okresu niema :/ cykle mam nie regularne ostatnio od paru meisiecy co 27-29 dni wiec nie wiem dokaldnie :/ tylko martwia mnei te palmienia nigdy tak nie mialam :/
Ale kiedy miałaś ostatnio @ ? pierwszy dzień @ ? podaj datę ..
Temat został zablokowany.
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201318 przez mesy
Jeśli masz cykle co 29 dni to dziś powinnaś dostać normalny @ ... plamienia możesz mieć przez tabletki a też że @ Ci się rozkręca ... ja miałam kiedyś że miałam przez 2 dni plamienie i się cieszyłam że to może być już ciąża a jak mnie zalało na trzeci dzień to się z domu nie umiałam ruszyć jeśli Ci plamienie nie przejdzie do piątku czy tam do czwartku ani nie przyjdzie @ po prostu przejdź się do lekarza i zapytaj czy może być taka reakcje przez te tabletki ...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201320 przez gorla
joweg ja przy leczeniu hormonalnym miałam różnie i plamienia i nieraz takie bóle , ze po ścianach chodziłam, aż mokra byłam cała , zimne poty. Wtedy miałam wstrzymywane owulki, zeby cysty znikły , potem włączyli cos na wspomaganie owulki i poszło
mesy nie łatwo o prace, nawet nie ma w czym wybierać
przed chwilką rozmawiałam z kuzynką, mieszka we Francji (maż Francuz ) jest w ciąży blizniaczej, też nie mogła zajść 3 lata sie starali poroniła kilka razy, teraz już jej leci 29 tc. chcą ją jeszcze 2 tyg. utrzymać, bo ma skurcze. Jakie tam zaplacze socjalne mają w tej Francji!!!! Jestw ciąży a już kase na dzieciaki dostaje, całe kompleksy badań dla siebie i dzieci, położna do pomocy za darmo, jest specjalna fundacja, gdzie wózki sie wypożycza za grosz ( 400 zł rocznie opłaty) normalnie 3000 zł z a bliźniaczy wózek by dała, dopłacają do pieluch, leków badań i jedzenia dzieciaków !!!!
A u nas tragedia !!! i potem piszczą , ze mało dzieci się rodzi, chodz słyszałam, ze w tym roku ma wyż demograficzny być???
mesy nie łatwo o prace, nawet nie ma w czym wybierać
przed chwilką rozmawiałam z kuzynką, mieszka we Francji (maż Francuz ) jest w ciąży blizniaczej, też nie mogła zajść 3 lata sie starali poroniła kilka razy, teraz już jej leci 29 tc. chcą ją jeszcze 2 tyg. utrzymać, bo ma skurcze. Jakie tam zaplacze socjalne mają w tej Francji!!!! Jestw ciąży a już kase na dzieciaki dostaje, całe kompleksy badań dla siebie i dzieci, położna do pomocy za darmo, jest specjalna fundacja, gdzie wózki sie wypożycza za grosz ( 400 zł rocznie opłaty) normalnie 3000 zł z a bliźniaczy wózek by dała, dopłacają do pieluch, leków badań i jedzenia dzieciaków !!!!
A u nas tragedia !!! i potem piszczą , ze mało dzieci się rodzi, chodz słyszałam, ze w tym roku ma wyż demograficzny być???
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201323 przez mesy
gorla bo to Polska a nie elegancja Francja moja znajoma urodziła teraz ale w Niemczech i też mówi że dostaje takie socjalne że lepiej wyżyje niż z wypłaty ... a u nas marne 1000 zł becikowego .... no właśnie a później się dziwią że mało dzieci się rodzi....
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201331 przez eash
czesc kochane. zdalam teoretyczny na prawo jazdy a ja mam kolezanke w norwegii, ze wzgledu na zaplecze socjalne w tym kraju rodzila tam i do momentu az chlopcy nie wejda w wiek szkolny nie zamierza do Polski wracac - nie oplacaloby jej sie to po prostu. nie ma zadnego porownania z polskimi warunkami. chyba powoli przestaje uwazac sie za patriotke - jakos dobro dziecka wydaje mi sie wazniejsze niz dobro ojczyzny, ktora jeszcze nigdy mi w niczym nie pomogla...
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201340 przez joweg
ja tam bym wrocila z checia do Polski, naprawde tesknie
ale tez wiem ze w Polsce niemamy szansy na lepsze zycie , maz tutaj sie wychowal i ma problemy z pisownia polska ciezko mu ale sie uczy bo mamy nadzieje ze kiedys w polsce bedzie lepiej i ze wrocimy
ale tez wiem ze w Polsce niemamy szansy na lepsze zycie , maz tutaj sie wychowal i ma problemy z pisownia polska ciezko mu ale sie uczy bo mamy nadzieje ze kiedys w polsce bedzie lepiej i ze wrocimy
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej