BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #199765 przez joweg
moj maz na zadne leczenie szpitalne nigy juz nie pojdzie bo juz nigd<y nie bedzie chory :) chcili mu dac chemii jakas co testuja na tego raka ale odmowilismy i tylko bierze ta witaminke i czuje sie naprawde swietnie :) chemia to tylko przedluzenie zycia pacjenta... naprawde oni nie szukaja przyczyny choroby .... moj maz naprzyklad ma bardzo duzy niedobor witaminy D , dlatego tez mogl dostac raka kosci teraz bierze witamine d juz pare miesiecy i to konskie dawki i dalej ma niedobor , ale juz coraz lepiej jest :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199774 przez chłopek
mam gg to mój nr 1007597
13 lata 3 miesiąc temu #199779 przez joweg
juz napisalam do Ciebie :)
13 lata 3 miesiąc temu #199823 przez Insomnia
Cisza jak makiem zasiał...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #199842 przez chłopek
ja jestem :)
13 lata 3 miesiąc temu #199875 przez Insomnia
Po kilku dniach obecności na forum stwierdzam że jestem uzależniona!!
Zamiast uczyć się do egzaminu to ja oczu nie mogę oderwać od ślicznych dzieciaczków :lol:
Może jak sie tak napatrzę to zafasolkuję :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #199878 przez chłopek
insomnia no ja tez jestem uzależnona mam sie uczyc na prawko a mi sie nie chce
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199891 przez Insomnia
Chłopek ja prawko mam 7 lat i nie wyobrażam sobie teraz bez prawka

Nie mam pomysłu na obiad :( Chciałam zrobic pizze ale M. zrobił wczoraj na kolacje...

13 lata 3 miesiąc temu #199900 przez chłopek
zrób zapiekanke z brokułami :)
13 lata 3 miesiąc temu #199902 przez Insomnia
Zapiekanka :lol: Dzięki chłopek :) Powrzucam to co mam bo akurat brokuła nie mam :)

13 lata 3 miesiąc temu #199906 przez agnesssa
Hej :) No i już po wizycie... generalnie jest ok, nie mam żadnych torbieli itp. Coś się jej nie podobała moja macica i nawet chciała mnie wysłać na jakiś zabieg do szpitala (coś na h, ale już nie pamiętam nazwy zabiegu), ale jak jej powiedziałam, że po poronieniu miałam łyżeczkowanie, to stwierdziła, że nie muszę iść :unsure:
Na lewym jajniku widziała pęcherzyk owulacyjny no i kazała mi przyjść w poniedziałek, żeby dokładnie oznaczyć owulacje. I znowu mam porobić wszystkie badania: na prolaktynę, ft4, tsh, morfologie i nie wiem co tam jeszcze. Wym fortunę, bo prywatnie chodzę, ale przynajmniej będzie wiadomo, czy coś się poprawił :blush: jeny dziewczyny jak mi się marzy żeby teraz się udało!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie znacie to uczucie, jednocześnie niemoc bo nie mamy w 100% wpływu na to, oraz tego czekania, najpierw na owulację, poem czy @ się spóźni, potem na II na teście. MASAKRA :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #199910 przez chłopek
agnessa dobrze ze to nic poważnego,
mnie cos dzisiaj jajnik bolała no ale owulacji jeszcze nie powinnam miec dopiero sie płodne zaczeły
13 lata 3 miesiąc temu #199916 przez eash
czesc kochane! pozdrowienia dla wszystkim ode mnie, Hanki rozrabiaki i malucha z brzucha.

chlopek, a ja wlasnie ryje od tygodnia testy na prawko i im dluzej ryje, tym mniej z tego umiem :( najtrudniej to mi jest zapamietac chyba dopuszczalne predkosci - ciagle mi sie to merda - i kiedy jakie swiatla mozna wlączać... no i te tramwaje - kosmos jakis... strasznie jest sie uczyc czegos, do czego ma sie taki uraz, taki opór jak ja, no ale cóż... jak trza, to trza. egz. teoretyczny mam w poniedziałek, denerwuje sie strasznie - stara krowa sie wziela za jakies prawo jazdy, bede tam razem z 18-latkami zdawac i pewno oni zdadza, a ja polegne, ech... no ale zobaczymy. musze jeszcze raz jazde odwolac, bo jestem w tej calej komisji wyborczej i szkolenia jakies obowiazkowe mamy akurat wtedy, co jazda mi wypada, nie wiem, czy sie instruktor nie wkurzy, heh...

agnessa, to dobrze, ze nic zlego sie tam nie porobilo... powodzenia, trzymam kciuki :)

a ja mam wizyte u gina 28 w srode. mam mu doniesc wyniki badan krwi, moczu i usg i chyba w koncu karte ciazy zalozymy.

jeszcze nie powiedzialam w pracy.

kiepsko sie czuje po dzisiejszej rozmowie ze skarbnik gminy, ktora zasugerowala, ze nasza jednostka, jako nierentowna, od przyszlego roku, ewentualnie od nastepnego jest do odstrzału (do sprzedaży, wynajmu czy jakoś tak...). znaczy to, ze pewnie strace prace ja i moje dziewczyny. a że jest okres planowania przyszlorocznego budzetu, to mam "tak zrobic, zeby wydatkow bylo o polowe mniej, a dochodow o polowe wiecej w planie". tylko co zrobic, zeby wydatkow bylo mniej, jak i tak mamy tylko minimum? "no, pani Edyto, proszę pomyśleć o redukcji etatów"... super, co? będę małpą, która wywala na bruk pracownice... :( oj, ciężko mi, ciężko...
13 lata 3 miesiąc temu #199920 przez agnesssa
Eash na pewno sobie poradzisz z testami :kiss:, no kiepsko z tą robotą, to chyba jest najgorsze w kierowniczych stanowiskach. Ale dasz radę :blink:
Też się cieszę, że nie znalazła nic groźnego :) teraz muszę się jakoś wyluzować przez owulacją, tylko jak to zrobić :unsure: wyjechać się nie da bo urlopu mąż nie dostanie, w weekendy szukamy auta, bo chcemy zmienić i tak ciągle w biegu... Znacie jakieś sposoby na relaks (oczywiście, żeby to nie kosztowało dużo :blush: )

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #199923 przez chłopek
eash no ja ma tak samo jak ty im wiecej sie ucze tym zapominam i tez predkosic mi sie pitola
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia